Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Badrum som förenklar din vardag

Här kan du läsa mer om hur vi tänker kring badrummen i våra Bonava-hem. Vi berättar lite mer kring badrummets olika funktioner och vilken bekvämlighet och trygghet du får.

Bo i nyproduktion gör livet mer enkelt. I ett Bonava-hem blir dina morgonbestyr smidigare vilket ger bra förutsättningar för att din dag ska börja på rätt sätt, fri från stress och frustration. För visst vill du undvika att trängas när ni är fler som ska samsas om den knappa tiden i badrummet? När du flyttar in i ett Bonava-hem gör du livet enklare och mer bekvämt. 

Hur vi har tänkt när vi tagit fram våra badrum

När du bor i någon av våra bostäder finns bra grundförutsättningar för att ditt badrum ska hålla år efter år. Materialvalen är genomtänkta och badrummen välplanerade för att vardagen ska fungera smidigt för dig. Du kan känna dig trygg med att din bostad är byggd enligt gällande normer och standarder.

Våra badrum är maximalt optimerade efter kundens behov utan att för den sakens skull tumma på alla konstens regler om funktion och tillgänglighet. Här slipper du trängas på en liten yta och du kan tvätta när helst behovet finns. Du behöver inte heller tänka på detaljer som vilken höjd krokarna till dina badhanddukar ska hänga på för optimal funktion. Eller hur din toapappershållare ska vara monterad för din ergonomiska hälsa.

Små detaljer kan ha stor betydelse för hur badrummet upplevs och fungerar i vardagen. Det tidlösa handfatet smälter in i rummets stilrena uttryck. Kommoden är tillverkad av ett tåligt material och har ljuddämpande lådor, vilket bidrar till en lugn känsla i rummet. Här finns det bra förvaring så att dina badrumsgrejer slipper stå framme och samla damm. Ett välplacerat eluttag gör det enkelt att ladda elapparater eller föna håret och på väggen är det även förberett för en handdukstork.

Lättstädat

När vi har tagit fram våra badrum tänker vi inte enbart på design, miljö och funktion. Material och ytor ska också vara lättstädade och lättskötta. Duschväggarna i klarglas är enkla att skjuta undan och det är enkelt att städa vid de fria ytorna under kommoden, runt WC-stolen och badkaret - det finns inga skrymslen och vrår. Kakel och klinker har släta ytor med enkla och mjuka linjer vilket gör det enkelt att torka av. 

Badrummens design och utseende

Badrummen är stilrena, tidlösa och skandinaviska. Här har vi satt en färdig grund där dina egna inredningsdetaljer kan ta plats. Ett välplanerat och vackert inrett badrum betyder mycket för hemkänslan. Utformningen är neutral, avskalad och tidlös för att ge kunden möjlighet att sätta sin egen prägel, helt enligt personlig smak.

Vi har gjort 10 000-tals badrum och det är tre saker som ofta står högt på önskelistan: att badrummen är stilrena, att de håller över tid och att de ger möjlighet att uttrycka din egen personlighet. Det har vi tagit med oss när vi skapar våra badrum.

Miljö och hållbarhet

Genom att köpa bostad av oss har du redan gjort ett bra miljöval. Du kommer då att bo i en Svanenmärkt bostad. Du kan även vara trygg i att inredningen uppnår Svanens högt ställda krav. I din bostad installerar vi energivänliga vitvaror med miljöprogram som tvättar resurssnålt. Snålspolande tvättställsblandare och duscharmaturer med funktioner som förenklar för att minska vattenförbrukningen.

Med detta finns grunden till en miljö- och hälsosam livsstil. Använd ditt boende så miljövänligt som möjligt. Använd exempelvis miljövänliga tvättmedel, använd en tvättställning och häng tvätten istället för att torktumla så ofta, tryck på den snålspolande knappen på WC-stolen, förkorta duschtiden med mera.

Mer inspiration