Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Inflyttade grannskap

Inspireras av våra färdiga grannskap

Välkommen att kika in och inspireras av några av våra färdiga Bonava-grannskap.

siteassets/_inspiration/inflyttade-grannskap/ekkallan-arena-580x400.jpg

Ekkällan Arena

Område: Linköping
Bostadstyp: Lägenheter
Ägandeform: Bostadsrätter
Antal bostäder: 47
Färdigställt: 2018
Arkitekt: Anna Henrikson

Det gamla garnisonsområdet, där Ekkällan Arena stoltserar, är nu ett av Linköpings mest eftertraktade bostadsområden. De 47 lägenheterna har blivit hem och grannskap med samlingsplatser både ute och inne. Läs mer.

siteassets/_inspiration/inflyttade-grannskap/kungstradgardarna-580x400.jpg

Kungsträdgårdarna

Område: Uppsala
Bostadstyp: Lägenheter
Ägandeform: Bostadsrätt
Antal bostäder: 183
Färdigställt: 2015-2017
Arkitekt: Anna-Lena Elfving

Det är lätt att trivas i Kungsträdgårdarna. Här hörs allt som oftast fågelkvitter och grannarnas glada skratt på den rymliga innergården. Och i det gemensamma växthuset gror både vänskap och odlarglädje. Läs mer.

siteassets/_inspiration/inflyttade-grannskap/malargrand_580x400.jpg

Mälargränd

Område: Upplands Väsby
Bostadstyp: Radhus, parhus, kedjehus
Ägandeform: Bostadsrätter, äganderätter
Antal bostäder: 44
Arkitekt: Jan-Christer Ahlbäck

I Mälargränd trivs stora som små i småstadsidyllen som växt fram. Kommer du in i grannskapet hörs ofta rop och glada skratt från barnen som leker på den stora innergården. De som bor här behöver inte välja naturen eller stan - här har de nära till det mestaLäs mer.

siteassets/_inspiration/inflyttade-grannskap/on-track-580x400.jpg

On Track

Område: Älvsjö
Bostadstyp: Lägenheter
Ägandeform: Bostadsrätter
Antal bostäder: 157
Färdigställt: 2018
Arkitekt: ÅWL

Lägenheterna i On Track i Älvsjö omsluter den speciella innergården. Här sträcker den lila löparbanan ut sig och i bästa solläge finns plats för trädgårdshäng. Den kombinationen tillsammans med ytsmarta lägenheter och närheten till Söders höjder, lockade många att flytta in. Läs mer.

siteassets/_inspiration/inflyttade-grannskap/sjomannen-jungfrusund-580x400.jpg

Sjömannen och Sjöjungfrun

Område: Ekerö
Bostadstyp: Radhus, Kedjehus, Parhus
Ägandeform: Äganderätter
Antal bostäder: 34
Färdigställt: 2017
Arkitekt: Jan-Christer Ahlbäck

De ligger där som ett färgglatt pärlband, husen i Sjömannen och Sjöjungfrun. Grupperade längs de lugna gatustråken, inramade av gräsmattor och uteplatser. I det populära grannskapet finns plats för alla – stora som små. Läs mer.

siteassets/_inspiration/inflyttade-grannskap/ekkallan-arena2-580x400.jpg

Ekkällan Arena 2

Område: Linköping
Bostadstyp: Lägenheter
Ägandeform: Bostadsrätter
Antal bostäder: 42
Färdigställt: 2018
Arkitekt: Bengt Winell

Det är härligt att komma hem till Ekkällan Arena 2. Vardag eller fest, oavsett finns här plats för grannar och vänner att umgås. En härlig takterrass för fest, en stor innergård för träning, en cykelverkstad för punkan, ja det mesta man kan önska sig helt enkelt.

siteassets/_inspiration/inflyttade-grannskap/tinnerbacks-lage-580x400.jpg

Tinnerbäcks Läge

Område: Linköping
Bostadstyp: Lägenheter
Ägandeform: Bostadsrätter
Antal bostäder: 37
Arkitekt: Anders Falk

Tinnerbäcks Läge - vackra hus, ljusa fina lägenheter, balkonger, uteplatser och en stor gemensam takterrass. Här umgås grannar och vänner medan de blickar ut mot den härliga trädgården.  

   

Mer inspiration