Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss på Bonava? Då har du hittat rätt. Här finns bland annat kontaktuppgifter till vår kundservice och till våra lokala kontor.

Bonavas kundservice

Vår kundservice hjälper dig gärna om du har några frågor om din nya bostad. Vill du läsa mer om hur du sköter om ditt nya hem, hur du gör en felanmälan eller hur garantitiden fungerar kan du läsa mer här

Om det uppstår ett akut fel, till exempel ett vattenläckage, är det din fastighetsskötare, bostadsrättsförening eller du själv (om du bor i äganderätt) som ansvarar för direktåtgärd så att inte skadan blir större. Vi på Bonava har ingen jourservice för akuta åtgärder. Om det visar sig att felet var ursprungligt, står vi på Bonava för reparationskostnaden.

Information om våra bostäder och grannskap

Vill du veta mer om ett speciellt område eller komma i kontakt med en säljare för att veta mer om våra bostäder hittar du kontaktinformation på våra projektsidor under Hitta bostad

Jobba hos oss

På vår sida Jobba hos oss hittar du våra lediga tjänster och kontaktuppgifter för dig som är intresserad av att jobba eller praktisera hos oss.

Vi köper mark

Har du mark att sälja? Vi på Bonava söker alltid nya markområden för att fortsätta utveckla fler bostadsområden. Både större och mindre markområden är av intresse. Här hittar du kontaktuppgifter till våra affärsutvecklare.

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Bonava Sverige Huvudkontor Besöksadress
Bonava Sverige Huvudkontor Besöksadress

Lindhagensgatan 74, Stockholm

Växel: 08-409 544 00

Bonava Sverige Huvudkontor Postadress
Bonava Sverige Huvudkontor Postadress

Box 12064, 102 22 Stockholm

Bonava Göteborg
Bonava Göteborg

Besöksadress: Östra Hamngatan 5

Bonava Linköping
Bonava Linköping

Besöksadress: Hamngatan 13

Bonava Uppsala
Bonava Uppsala

Besöksadress: Drottninggatan 4

Bonava Umeå
Bonava Umeå

Besöksadress: Västra Norrlandsgatan 20 A

Bonava Västerås
Bonava Västerås

Besöksadress: Slånbärsgatan 12