Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Lugnet i Hammarby Sjöstad

3 planerade visningar
Välkommen hem till Lugnet

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från årsskiftet 2018/ 2019

Hitta hem till pulsen i Lugnet

Välkommen hem till ett inflyttningsklart cityboende i Hammarby sjöstad. Från och med årsskiftet står våra första två trapphus redo att välkomna dig till ett härligt vardagsliv mitt i sjöstadspulsen.

I Lugnet hittar du allt som gör vardagen enkel, rolig och bekväm. För cityfamiljen är det nära till bra skolor och en ny förskola kommer att öppnas tvärs över gården. Genomtänkta planlösningar med gott om förvaring och bra solläge på den stora balkongen gör det lätt för hela familjen att trivas. Men även utan barn kommer du att trivas här med närhet till det mesta. Vill du höja träningspulsen har du Hammarbybacken för intervallträning, eller ta en joggingtur kring Sickla sjön och för yogisarna finns ett eget Yogayama. Bussen eller tvärbanan tar du direkt utanför dörren. Hitta hem till Lugnet redan idag och se våra nya priser.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
2 - 4
Antal bostäder
116 st
Pris
3 595 000 - 6 395 000 kr
Storlek
50 - 101 m²

Kontakt

Mathias  Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

+46704127538

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Det ska vara skönt att komma hem

Rymliga trapphus med vackra ljusinstallationer, entréer även från den grönskande innergården och välplanerade, ljusa lägenheter. Kontrasten mot de livliga omgivningarna i Sjöstan är tydligt. Här är det lätt att koppla av.

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket