Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareHeart filled SVG Blackholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Lugnet i Hammarby Sjöstad

3 planerade visningar
Välkommen hem till Lugnet

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från årsskiftet 2018/ 2019

Hitta hem till pulsen i Lugnet

Välkommen hem till ett inflyttningsklart cityboende i Hammarby Sjöstad. Våra första två trapphus står redo att välkomna dig till ett härligt vardagsliv mitt i sjöstadspulsen.

I Lugnet hittar du allt som gör vardagen enkel, rolig och bekväm. För cityfamiljen är det nära till bra skolor och en ny förskola kommer att öppnas tvärs över gården. Genomtänkta planlösningar med gott om förvaring och bra solläge på den stora balkongen gör det lätt för hela familjen att trivas. Men även utan barn kommer du att trivas här med närhet till det mesta. Vill du höja träningspulsen har du Hammarbybacken för intervallträning, eller ta en joggingtur kring Sickla sjön och för yogisarna finns ett eget Yogayama. Bussen eller tvärbanan tar du direkt utanför dörren.

Hitta hem till Lugnet med nya priser

Nu har vi justerat priserna på lägenheterna som är kvar till salu och som säljs på överlåtelseavtal av Bonava. Vi har sänkt priserna med upp till 1 miljon kronor, se hela nya prislistan och de justeringar som är gjorda längre ned. Vill du veta mer om hemmen i Lugnet? Kontakta säljaren Mathias så kan han berätta allt om grannskapet och de nya priserna. Du är även välkommen till vår fina visningslägenhet för att kunna uppleva hur lägenheterna kommer att bli när de är klara.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
2 - 4
Antal bostäder
116 st
Pris
3 595 000 - 6 395 000 kr
Storlek
50 - 101 m²

Kontakt

Mathias  Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

+46704127538

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Det ska vara skönt att komma hem

Rymliga trapphus med vackra ljusinstallationer, entréer även från den grönskande innergården och välplanerade, ljusa lägenheter. Kontrasten mot de livliga omgivningarna i Sjöstan är tydligt. Här är det lätt att koppla av.

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket