Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Nyproduktion Järfälla

Bonava i Järfälla

Beskrivning

Nya bostäder i Järfälla

I Järfälla kommun finns det allra mesta du kan tänka dig behöva i vardagen. När du väljer att köpa nyproducerade hus i Järfälla bor du med Mälaren och naturen runt hörnet. Här finns skolor, närservice i området och smidiga kommunikationer till centrala Stockholm. Här i Järfälla bor du i energieffektiva bostäder med hållbara hem som är Svanenmärkta. Vad söker du? Se vilka grannskap vi planerar och har till salu i Järfällaområdet.

Nyproduktion i Järfälla

Ny bostad i Järfälla – gör ett tryggt köp

Om livet plötsligt skulle ta en oplanerad vändning stöttar vi dig längs vägen. När du köper nyproduktion i Järfälla erbjuder vi olika typer av skydd för att du ska kunna göra ett tryggt köp, vad det innebär kan du läsa mer om här.

Vi har fått lång erfarenhet av att skapa nyproduktion och har skapat hem och levande grannskap sedan 1930-taletEn av alla fördelar med att köpa nyproduktion är att du slipper nervösa budgivningar, eftersom vi alltid har fast pris. Du blir också den första att sätta nyckeln i låset i din nya bostad och allt är nytt och fräscht, vilket gör att du slipper kostsamma renoveringar. Beroende på när du gör ditt köp, har du möjlighet att göra inredningsval utefter din personliga smak och välja de färger och material som passar dig.

Energieffektiva bostäder och hållbara hem i Järfälla

Sedan 2012 har vi Svanenmärkt våra hem och grannskap. Ett Svanenmärkt hem är framtaget med fokus på miljön genom hela processen, från råvara till färdig byggnad. När du flyttar in ska det vara enkelt för dig att leva hållbart – med vitvaror som är energisnåla och uppvärmning som håller nere driftskostnaderna. När du köper en Svanenmärkt bostad har du möjlighet att få ett grönt bolån som ger rabatt på boräntan, här kan du läsa mer om hur det fungerar.
 
Grannskapen planeras för att det ska finnas bland annat sopsortering, cykelförvaring eller annat som du och dina grannar kan dela på. Grönskande ytor i grannskapen är också viktigt – både för att det ska kännas trevligt för dig och dina grannar men det är också betydelsefullt för den biologiska mångfalden. Om du vill veta mer kan du läsa mer om hur landskapsarkitekten arbetar med att utforma och planera miljöerna utomhus.

Nyproduktion i Järfälla med hus nära naturen

Här i Järfälla bor du i nyproducerade hus med närhet till både Mälaren, Görväln naturreservat och service. Ta med familjen på söndagsäventyr i något av de närliggande naturområdena eller förgyll en hel dag med shopping vid Stockholm Quality Outlet i Barkarby. Här finns också roliga aktiviteter för hela familjen.

Brukets naturområde ligger intill Mälaren och här finns grillplats, utegym och badmöjligheter. Vintertid kan du åka skidor och vill du åka utför finns en 300 meter lång skidbacke med lift. Under sommaren finns en cykelpark med banor i olika svårighetsgrader som kan vara något för de modiga cyklisterna.

I norra änden av Järfälla ligger Ängsjö friluftsgård och naturområde. Här kan du också bada, åka skidor och träna. Naturområdet ligger i direkt anslutning till Mälaren och är också ett härligt utflyktsmål för hela familjen. För dig som gillar att spela golf är Viksjö golfbana i Järfälla närmast.

Kommunikationer i Järfälla

När du bor i nyproducerade bostäder i Järfälla kan du enkelt ta dig med buss till och från pendeltågsstationen i Barkarby. Därifrån tar du dig smidigt till centrala Stockholm på 18 minuter.

Hitta nyproduktion till salu i Järfälla

Hitta hem till nyproduktion i Järfälla och se alla radhus till salu i Järfälla och bostadsrätter i Järfälla. Vill du se våra andra områden kan du kika in och se all nyproduktion i Stockholm här.