Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Upplands-Bro
Plats

Nyproduktion Upplands-Bro

Bonava i Upplands-Bro

Beskrivning

Nya bostäder i Upplands-Bro

Upplands-Bro är en populär kommun under tillväxt som erbjuder en mix av stad och landsbygd. När du köper ett nybyggt hem i Kungsängen kan du njuta av både närhet till shopping och den vackra svenska naturen. Allt på bekvämt avstånd till stadspulsen i Stockholm.

Foto: Upplands-Bro kommun

Nya bostäder i Upplands-Bro

Ny bostad i Upplands-Bro – ett tryggt köp med Bonava

Vi har skapat hem och levande grannskap sedan 1930-talet och fått lång erfarenhet av att skapa nyproduktion. En av alla fördelar med nyproduktion är att du slipper nervösa budgivningar, eftersom vi alltid har fast pris. När du köper ett nytt hem av oss är du den första att sätta nyckeln i låset och allt är nytt och fräscht, vilket gör att du slipper kostsamma renoveringar. Dessutom har du möjlighet att göra inredningsval utefter din personliga smak och välja de färger och material som passar dig.

Vi hjälper dig hela vägen under ditt bostadsköp. Och för att stötta dig om livet skulle ta en oplanerad vändning när du köpt nyproduktion i Upplands-Bro, erbjuder vi olika typer av skydd, för att du ska kunna göra ett tryggt köp.

Hållbara hem och energieffektiva bostäder i Upplands-Bro

Vi började Svanenmärka våra hem och grannskap redan 2012 och vet vad som skapar ett hållbart område. Ett Svanenmärkt hem är framtaget med fokus på miljön genom hela processen, från råvara till färdig byggnad. Det slutar inte heller där. Det ska vara enkelt för dig att leva hållbart. Med vitvaror som är energisnåla och uppvärmning som håller nere driftskostnaderna. När du köper en Svanenmärkt bostad i Kungsängen har du möjlighet att få ett grönt bolån som ger rabatt på boräntan, här kan du läsa mer om hur det fungerar.

När vi skapar grannskap planerar vi för att det ska finnas sopsortering, cykelförvaring och annat som du och dina grannar kan dela på. Dessutom är det viktigt med grönskande ytor i grannskapen – trevligt för dig och dina grannar men också betydelsefullt för den biologiska mångfalden. Här kan du läsa mer om hur landskapsarkitekten arbetar med att utforma och planera miljöerna utomhus.

Nyproduktion i Kungsängen

Söker du efter modern och attraktiv nyproduktion i Upplands-Bro? Då har du kommit rätt! Upplands-Bro och orten Kungsängen med sina vackra naturområden och närheten till Stockholm, är en perfekt plats för att köpa ett nybyggdt radhus eller lägenhet. Kommunen är under tillväxt och redan idag finns ett stort utbud av shopping och goda kommunikationer. 

För dig som vill leva ett aktivt liv är naturen runt knuten. Här kan du vandra, jogga eller engagera dig i Mälarens båtliv. Kanske är det dags för en ny hobby?