Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Luleå
Plats

Nyproduktion Luleå

Nyproduktion Luleå

Beskrivning

Köp en ny bostad i Luleå

Luleå, en av Norrlands största och mest livfulla städer, ligger vid den vackra Bottenvikens kust. Med sin unika kombination av moderna bekvämligheter och naturskönhet erbjuder Luleå en svårslagen upplevelse. Här planerar vi för nybyggda bostäder, både lägenheter och radhus.

Nyproduktion i Luleå

Nyproduktion i Luleå

Bonava skapar hem och levande grannskap. Upptäck våra nybyggda, hållbara och energieffektiva bostäder i Luleå. Hitta lägenheter och hus för både det lilla hushållet och den stora familjen. När du köper nyproduktion i Luleå blir du den allra första att flytta in och får möjlighet att sätta personlig prägel på ditt nya hem. Se vilka grannskap vi just nu planerar och har till salu i Luleå.

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i Europa med syftet att skapa lyckliga grannskap för fler. Vi har lång erfarenhet av att skapa bostäder och nya områden och vi byggde våra första hem redan på 1930-talet. Vi var tidigare en del av NCC, men sedan 2016 står vi på egna ben.

Vi vet att det som verkligen betyder något är människorna och gemenskapen grannar emellan. Här kan du läsa mer om roliga saker att göra tillsammans med dina grannar.

Att köpa ett nyproducerat hem i Luleå

Du kanske har funderat länge på att flytta? Eller så dyker plötsligt ditt drömhem upp och det är rätt läge nu? Oavsett så finns det olika sätt att gå till väga när du hittar grannskapet som passar dig. Här kan du läsa mer om hur det går till att köpa nyproduktion.

Exempel på tidigare nybyggen

Är du nyfiken på vad vi tidigare har byggt, här hittar du ett urval av våra inflyttade grannskap i Sverige.

Trygga och hållbara hem

För oss är det viktigt att skapa levande områden för flera generationer. Alla våra hem och grannskap är Svanenmärkta. Det betyder att husen är byggda utifrån Svanenmärkets höga krav. Hemmen är trivsamma, billiga i drift och är bra för vår miljö.
 
Men det är också viktigt att du ska trivas i ditt nya hem här och nu. Beroende på när i köpprocessen du är, har du därför möjlighet att anpassa inredning och material efter din personliga smak utifrån våra inredningsval.
 
Inredningen är vad de flesta tycker är det allra roligaste med ett helt nytt hem, men det är minst lika viktigt att känna att du gör ett tryggt köp. Hos oss köper du alltid till fast pris och du slipper nervösa budgivningar. Dessutom erbjuder vi olika slags skydd för att du ska känna dig trygg genom hela köpet. Om du till exempel inte skulle få din nuvarande bostad såld eller du skulle bli arbetslös.

Luleå - en blomstrande pärla i Norrland

Luleå stad har mycket att erbjuda, stadens historiska centrum är en pärla med charmiga gamla byggnader och torg. Gör en utflykt och njut av en promenad längs den pittoreska Gammelstads kyrkstad som är ett världsarv med anor från medeltiden.

Staden är också känd för sitt blomstrande kulturliv. Du kan besöka konstmuseet Norrbottens Museum och uppleva spännande utställningar eller njuta av en föreställning på Norrbottensteatern. För den som älskar shopping och restauranger har Luleå ett brett utbud av både butiker och matställen.

Staden är också känd för sitt blomstrande kulturliv. Du kan besöka konserter, dansföreställningar med mera på Kulturens hus, Norrbottens Museum (just nu stängt för renovering under 2024) erbjuder spännande utställningar eller varför inte njuta av en föreställning på Norrbottensteatern.

För barnfamiljer finns flera badhus, Teknikens hus, Leos lekland och 360 trampoline center. För den som älskar shopping och restauranger har Luleå ett brett utbud av både butiker och matställen.

Luleå är också en aktiv idrottsstad och har fyra elitlag i högsta serierna: Luleå hockey med både dam- och herrlag, Luleå baskets damer och BC Luleå herrar.

Naturälskarens paradis

Luleå med omgivningar är en dröm för alla som älskar naturen och centrum halvön är omgiven av vatten. Norrbotten bjuder på enastående naturupplevelser året runt. Under sommarmånaderna kan du njuta av ljusa sommarnätter och utforska de tusentals sjöarna och öarna som omger staden. Prova på fiske, paddling eller vandra i de omgivande skogarna.

Vintertid förvandlas Luleå till ett vitt vinterparadis. Upptäck magin med den omtalade isbanani centrum eller åk skidor eller snowboard på flera närbelägna skidorter. Det finns också möjlighet attt köra snöskoter på de frusna vattendragen.