amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Bostad i Göteborg

Bostad i Göteborg

Köp nyproduktion i Göteborg

Vi skapar bostäder i Göteborg med omnejd. Här bor du med västkustläge, stora grönområden, ett bra shoppingutbud och många caféer och restauranger. Göteborg är en stad rik på landmärken, sevärdheter och spännande arkitektur.

Nöjesparken Liseberg, Göteborgsoperan och sportarrangemangen på Ullevi är bara ett axplock av det nöjesliv som erbjuds här. Promenera längs de gamla kanalerna i innerstaden, känn pulsen på Avenyn , strosa kring hamnen och fika i Hagastan.

Är du ute efter en nyproducerad bostad i Göteborg? Tveka inte att höra av dig om du har frågor gällande bostäder i Göteborg med omnejd.

Bostadsområden i Göteborg

Bonava i Göteborg

Upptäck våra områden i Göteborg

Vad Bonava erbjuder i Göteborg

Bo i fiskestaden Göteborg

Här, i Sveriges näst största stad bor det ungefär 550 000 invånare, närmare 1 000 000 om man räknar hela storstadsområdet. I Göteborgs kommun samt Mölndals- och Partille kommun kan du hitta nyproducerade lägenheter, radhus och villor. Stora delar av Göteborg består av grönområden som till exempel populära Trädgårdsföreningen, Slottsskogen eller Göteborgs botaniska trädgård, som är en av världens största och invigdes 1923. Här har många av Sveriges stora industrikoncerner och flera teknikföretag valt att placera sina huvudkontor.

Historiska Göteborg

Göteborg grundades under tidigt 1600-tal och växte under senare delen av 1700-talet snabbt i och med att det var en viktig hamnstad för Svenska Ostindiska Companiet. Göteborg är fortfarande en stor hamnstad med fisk som specialitet vilket också syns på många av restaurangernas utbud. Läget vid havet gör att temperaturen är ganska behaglig året om. Här känns vinden från havet och gamla anor och byggnader från förr möter nytt.  Här finns helt enkelt något för de flesta intressen.

Att köpa en bostad från Bonava i Göteborg

Vi på Bonava vill skapa hem där du och din familj kan växa och skapa minnen för livet. Det ska vara enkelt att leva hållbart i våra hem men vår ambition sträcker sig bortom bostadens väggar. Ditt lokala kvarter ska inbjuda till umgänge och trevnad. Vi tror att ett hus blir ett hem när du känner din omgivning och människorna som bor där. Välkommen till Göteborg, en härlig stad att bo i.