amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Meny

Bostad i Göteborg

Bostad i Göteborg

Bostäder till salu i Göteborg

Med stora grönområden, ett stort shoppingutbud och många caféer och restauranger är Göteborg en härlig stad att bo i. Vi bygger bostäder i Göteborg med omnejd, en stad där det finns många landmärken, sevärdheter och spännande arkitektur att utforska. Den kända nöjesparken Liseberg, Göteborgsoperan och sportarrangemangen på Ullevi är bara ett axplock av det nöjesliv som erbjuds här.

På Bonava bygger vi bostäder för framtiden i Göteborg, alltid med miljö och hållbarhet i fokus. Vi vill skapa hem för dig och din familj där ni kan växa och skapa minnen för livet.

Bo i fiskestaden Göteborg

I Sveriges näst största stad bor det ungefär 550 000 invånare, närmare 1 000 000 om man räknar hela storstadsområdet. I Göteborgs kommun samt Mölndals- och Partille kommun kan du hitta nyproducerade lägenheter, radhus och villor i attraktiva områden. Stora delar av Göteborg består av grönområden som till exempel populära Hagaparken och Kungsparken. Göteborgs botaniska trädgård är en av världens största och invigdes 1923. I staden finns även många av Sveriges stora industrikoncerner och flera teknikföretag har sina huvudkontor här.

Staden grundades under tidigt 1600-tal och växte under senare delen av 1700-talet snabbt i och med att det var en viktig hamnstad för Svenska Ostindiska Companiet. Göteborg är fortfarande en stor hamnstad med fisk som specialitet på de flesta av stadens många restauranger. Läget vid havet gör att temperaturen är ganska behaglig året om och man kan faktiskt skryta med Sveriges längsta sommar - från 13 maj till 4 oktober (144 dagar minsann)

Är du ute efter en ny bostad i Göteborg? Tveka inte att höra av dig om du har några frågor gällande bostäder i Göteborg med omnejd.

Bostad i Göteborg

Områden i Bostad i Göteborg

Alla områden i Bostad i Göteborg

Bostadstyper i Bostad i Göteborg

Så går det till att köpa nyproduktion

Fördelarna med nyproduktion är många. Våra nyproduktioner köper du alltid till fast pris och du får vara med och välja inredning efter dina behov och personliga smak. Läs mer

Att välja inredning, steg för steg

Att välja inredning är roligt men det kan också vara lite utmanande. Men oroa dig inte, vi finns med för att hjälpa och guida dig. Läs mer