Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Plats

Nyproduktion Göteborg

Visa grannskap
Beskrivning

Köp nyproduktion i Göteborg

Bonava skapar nyproduktion i Göteborg med omnejd. Här bor du på den vackra västkusten med närhet till både stora grönområden och till Göteborgs nöjesliv, shoppingstråk och populära caféer och restauranger. I Göteborg kan du hitta det hem du drömt om, där du tillsammans med vänner, familj och grannar skapar minnen för livet.

Bonava i Göteborg

Vad Bonava erbjuder i Göteborg

Varför ska du köpa nyproduktion i Göteborg? 

Om du köper nyproduktion i Göteborg blir du en del av en stad rik på landmärken, sevärdheter och spännande arkitektur. Nöjesparken Liseberg, Göteborgsoperan och sportarrangemangen på Ullevi är bara ett axplock av det nöjesliv som erbjuds här. Promenera längs de gamla kanalerna i innerstaden, känn pulsen på Avenyn, strosa kring hamnen eller fika i Hagastan – Göteborg gör ingen besviken!

Så, varför ska du köpa nyproduktion i Göteborg av Bonava? Vi har lång erfarenhet av att skapa bostäder i Göteborg och i dess närliggande kommuner. Oavsett om du eftersöker en aktiv livsstil med närhet till motionsspår och friluftsområden, ett socialt bostadsområde nära restauranger och uteliv, eller ett familjevänligt och tryggt område skapar vi nyproduktion i Göteborg just för dig.

Ett nytt hem med lång historia 

Bonava har en lång historia av att skapa hem och grannskap, tidigare som en del av NCC men sedan 2016 under det egna varumärket Bonava. Målet är att skapa fantastisk nyproduktion i Göteborg där människor kan trivas, leva och må bra. Fokus ligger inte bara på de väggar som ramar in ditt nya hem, utan mycket kärlek och omsorg läggs även på områdena runtomkring bostadshuset. Allt för att skapa levande grannskap och sociala platser där familj, vänner och grannar kan umgås och skapa minnen. När du väljer att köpa en bostad i Göteborg från Bonava kan du vara trygg med att du får hjälp genom hela processen, från bostadsletande till köp, inredningsbeslut och inflytt.

Nyproduktion i Göteborg med hållbarhet i fokus

För oss är det viktigt att skapa hållbara hem, både för dig och för framtida generationer. Vi började Svanenmärka våra enfamiljshus redan 2012, vilket bland annat innebär att vi använder energieffektiva och miljövänliga material. Dessutom utformar vi både inomhus- och utomhusmiljön för att du ska kunna leva så miljövänligt som möjligt, vilket gör gott både nu och i framtiden. Vårt mål är att alla våra bostäder i Göteborg ska vara Svanenmärkta. 

Men det finns fler fördelar med nybygge i Göteborg förutom hållbarhetstänket. Att köpa just nyroduktion i Göteborg innebär en unik möjlighet att få sätta sin egen prägel på ditt nya hem redan innan inflytt. I våra pågående projekt får du möjlighet att själv välja mellan olika inredningsstilar och dessutom kan du välja att göra tillval för att ditt hem ska bli extra personligt. När du köper en nyproducerad bostad i Göteborg kan du alltså skapa ett hem som återspeglar din personliga stil, redan när du för första gången sätter nyckeln i låset.

Hitta nybygge i Göteborg, Sveriges skärgårdspärla

Här, i Sveriges näst största stad bor det ungefär 550 000 invånare, närmare 1 000 000 om man räknar hela storstadsområdet. I Göteborgs kommun och närliggande Mölndals- och Partille kommun hittar du nyproducerade lägenheter, radhus och villor. Stora delar av Göteborg består av grönområden som till exempel parkenTrädgårdsföreningen där du kan besöka det populära palmhuset eller slå dig ned och njuta av ett av många framträdanden under sommarhalvåret. Slottsskogen är inte bara känd för att husera musikfestivalen Way Out West i augusti, utan är även en grön oas där du kan slå dig ned och njuta av en picknick eller slumra en stund i skuggan. I Göteborgs botaniska trädgård, som är en av världens största, kan du strosa runt och titta på de vackra växterna i timmar. När du köper nyproduktion i Göteborg är naturen sällan långt borta. 

Företags- och industrikulturen är också stark i Göteborg. Här har många av Sveriges stora industrikoncerner och flera teknikföretag valt att placera sina huvudkontor. Göteborgs närhet till textilstaden Borås gör att även många textilföretag har sina kontor i eller nära Göteborg. När du köper nybygge i Göteborg blir du en del av en stad med framåtanda. 

Tidigare nyproduktion i Göteborg

Bonava har varit med och skapat många bostäder i Göteborg, både nya, framväxande och befintliga grannskap i Göteborgsområdet. Bland slutsåld nyproduktion i Göteborg hittar du bland annat:

  • Centrala lägenheter i bostadsrättsföreningarna Silverlöken och Pärllöken i Kvillebäcken, bara 6 minuter från centrala Göteborg. Lägenheterna i det nya området har vackert ljusinsläpp från rymliga balkonger och uteplatser. I Kvillebäcken bor du nära både storstadspulsen och naturen.
  • I nya Kortedala har vi skapat hem för familjer, 15 minuter med spårvagn från Göteborg. Här hittar du både parhus och radhus nära Kortedalas skola i trygga, natursköna områden.
  • I Örgryte Torp har ett grannskap med både radhus och lägenheter vuxit fram. Grannskapet stod färdigt i början av 2017 och här bor du i ett grönskande område en kort cykeltur från city – perfekt när du inte vill behöva välja mellan natur och stad.
  • Norr om Mölndal centrum har vi skapat grannskapet Stallbacken. Här bor du i en välplanerad lägenhet omgiven av grönska, nära service och bra kommunikationer – med pendeltåget är du i centrala Göteborg på tio minuter.

Gott om nöjen i Göteborg

Västkuststaden Göteborg är känd för sitt fiske, och när du köper nyproduktion i Göteborg kan du njuta av rökta räkor vid Feskekôrkan eller exklusiva fiskrätter på någon av stadens många Michelinkrogar – Göteborg är helt klart både gourmanderna och gourmeternas stad.

Det är nästan omöjligt att nämna Göteborg utan att Sveriges största nöjespark, Liseberg kommer på tal. Här finns många välkända attraktioner, sockervadd i stora lass och mysiga restauranger. Sätt på dig bekväma skor och gör dig redo för en heldag på en av de roligaste platser landet kan erbjuda!

När du tröttnat på karuseller och bergochdalbanor kan du slå dig ned på första parkett för att njuta av en föreställning på Göteborgsoperan eller Stadsteatern. Göteborg har en av landets mest välkända teaterutbildningar, och din bostad i Göteborg är säkerligen nära ett rikt kulturutbud för alla och envar.

Köper du nyproduktion i Göteborg blir du också en del av en riktig sportstad, och vare sig du gillar att vara aktiv som utövare eller supporter behöver du inte leta länge efter ett härligt sportevenemang. Stora sportklubbar som IFK Göteborg, Gais och Örgryte har sitt fäste här, och för dig som gillar fotboll är ett besök på världens största ungdomsturnering, Gothia Cup säkert ett välkommet nöje på somrarna. Varför inte anta utmaningen att anmäla dig till Göteborgsvarvet i maj? Halvmaran är en av Sveriges mest populära, och utmanande, löptävlingar. 

Ny bostad i historiska Göteborg

Göteborg grundades under tidigt 1600-tal och växte under senare delen av 1700-talet snabbt i och med att det var en viktig hamnstad för Svenska Ostindiska Companiet. Göteborg är fortfarande en stor hamnstad med fisk som specialitet vilket också syns på många av restaurangernas menyer. Läget vid havet gör att temperaturen är ganska behaglig året om. Här känns vinden från havet och gamla traditioner och byggnader från förr möter nytt. Här finns helt enkelt något för de flesta intressen och stilar.

Att köpa nyproduktion i Göteborg från Bonava

Vi på Bonava vill skapa nyproduktion i Göteborg där du och din familj kan växa och skapa minnen för livet. Det ska vara enkelt att leva hållbart i våra bostäder i Göteborg men vår ambition sträcker sig bortom bostadens väggar. Ditt lokala kvarter ska inbjuda till umgänge och trevnad. Vi tror att ett hus blir ett hem när du känner din omgivning och människorna som bor där. Välkommen till Göteborg, en härlig stad att bo i. Vet du redan nu vad du är ute efter? Här hittar du våra bostadstyper i Göteborg: 

Bostadsrätt i Göteborg
Lägenhet i Göteborg
Radhus i Göteborg

Hyresrätter i Göteborg