Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Nyproduktion Umeå

Visa grannskap
Beskrivning

Köp nyproduktion i Umeå

Drömmer du dig bort till björkarnas stad? Vi förstår det. Bonava skapar nyproduktion i Umeå nära grönskande och levande områden. Staden är en riktig pärla vid Östersjöns nordvästra strand med närhet till natur och ett aktivt friluftsliv. Här skapar vi din hållbara bostad för framtiden, där du och din familj kan trivas och växa. Hitta ditt nya hem i Umeå här.

Bonava i Umeå

Upptäck våra områden i Umeå

Vad Bonava erbjuder i Umeå

Känn dig trygg när du köper din bostad i Umeå

Vi på Bonava har lång erfarenhet av att skapa hem och levande platser. Bonava finns på åtta marknader i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Estland, Lettland, Ryssland och Finland och har producerat bostäder och framför allt hem i över 80 år. Sedan vi knoppades av från NCC så har hundratals nya familjer hittat hem i våra grannskap. Över 50 familjer har exempelvis flyttat in i en ny bostad i Umeå vid Umeälvens strand i Bonavas grannskap Öbacka strand 4. Här bor de i en nyproduktion i Umeå nära pulsen med stora, inglasade balkonger. Balkongerna i västerläge ger ett extrarum året runt. Det är just sådana detaljer som vi tycker om att jobba med. Som gör en bostad till ett hem. Vi försöker alltid skapa våra hem utifrån vad du behöver och vill ha. Genom medborgardialoger och dylikt skapar vi grannskap och nyproducerade hem som bjuder in till umgänge och aktivitet. Platser som är mer än bara ett hem.

Skapa ditt hem med nyproduktion i Umeå

All vår nyproduktion i Umeå är hållbar och byggd med tanke på kommande generationer. Men det är också viktigt att hemmet är bra för dig här och nu. När du hittat en nyproduktion som passar dig, har du därför möjlighet att anpassa både inredning och materialval efter din personligliga stil utifrån våra inredningsstilar. Därefter kan du göra ytterligare tillval för att sätta din personliga prägel på ditt blivande hem. Inredningen är vad de flesta tycker är det allra roligaste med ett helt nytt hem, men det är minst lika viktigt att känna sig trygg. När du köper en nyproduktion i Umeå hos oss köper du alltid hemmet till fast pris. Du slipper sitta och svettas över hetsiga budgivningar. Dessutom har vi försäkringar som täcker exempelvis dubbla bokostnader och sjukdom. Bra va? Här kan du läsa med om våra försäkringar.

Bo i Umeå med närhet till öppna vyer

Umeå är en god representant för mycket av det som är unikt och speciellt med Norrland. Här finns närheten till havet, fjället och skogen. Riktiga vintrar och ljusa somrar, fantastisk matlagning och ett stort utbud av kultur, både lokal och internationell.

Umeå är Norrlands största tätort och det är ungefär 120 000 personer som har en bostad i Umeå. Staden har de senaste årtiondena allt mer profilerat sig som kulturcentrum med bland annat Norrlandsoperan, flera olika festivaler och fria teatergrupper. Umeå utsågs tillsammans med Riga i Lettland till Europas kulturhuvudstad 2014. Kanske tack vare kommunens slogan "att göra Umeås invånare delaktiga"?

Hitta just din nyproduktion i Umeå

Staden, som är vackert belägen vid Umeälven, har sällan långt till naturen. Om du vill ha en storslagen utsikt till kvällskaffet finns bostäder i maffiga Öbacka. Här bor du precis vid Umeälven med inglasad balkong i lyxigt västerläge. När du vill komma bort från stadsmiljöerna finns naturreservat i Grössjön och Strömbäck-Kont. För dig som gillar att umgås och träffa nya människor finns massor att hitta på. Umeå ligger i framkant kulturellt och det finns ett stort utrymme för kreativt skapade i alla dess former, såsom konst, musik och teknikutveckling. Liksom Lund är Umeå en universitetsstad med rikt studentliv och höga förväntningar som ligger i luften. Här finns Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus och Sveriges lantbruksuniversitet. Konsthögskolan bildar tillsammans med Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och en gren av Humlab Konstnärligt campus vid Umeå universitet.

Välkommen hem till Umeå.