Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Umeå
Plats

Nyproduktion Umeå

Nyproduktion Umeå

Beskrivning

Köp ny bostad i Umeå

Bonava skapar hem och levande grannskap. Upptäck hållbara hem och energieffektiva bostäder i Umeå nära naturen. Hitta lägenheter med bostadsrätt för det lilla hushållet eller den stora familjen. När du köper nyproduktion i Umeå blir du den första att flytta in. Och tillsammans med grannar, vänner och familj kommer minnen att skapas. Se vilka grannskap vi just nu planerar och har till salu i Umeå. Vad söker du?

Nyproduktion i Umeå

Nyproduktion Umeå – med lång historia

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i Europa med syftet att skapa lyckliga grannskap för fler. Vi har lång erfarenhet av att skapa bostäder och nya områden och vi byggde våra första hem redan på 1930-talet. Vi var tidigare en del av NCC, men sedan 2016 står vi på egna ben.
 
Vi vet att det som verkligen betyder något är människorna och gemenskapen grannar emellan. Därför har våra grannskap alltid plats för umgänge och aktiviteter. Det kan vara ett gårdshus med pergola, en lekplats eller en bastu.
 
Att köpa ett nytt hem är ett av de största besluten i livet – låt oss på Bonava hjälpa dig i ditt bostadsköp.

Trygga och hållbara hem i Umeå

För oss är det viktigt att skapa levande områden för flera generationer. Alla våra hem och grannskap är Svanenmärkta. Det betyder att husen är byggda utifrån Svanenmärkets höga krav. Hemmen är trivsamma, billiga i drift och är bra för vår miljö.
 
Men det är också viktigt att du ska trivas i ditt nya hem här och nu. Beroende på när i köpprocessen du är, har du därför möjlighet att anpassa inredning och material efter din personliga smak utifrån våra inredningsval.
 
Inredningen är vad de flesta tycker är det allra roligaste med ett helt nytt hem, men det är minst lika viktigt att känna att du gör ett tryggt köp. Hos oss köper du alltid till fast pris och du slipper nervösa budgivningar. Dessutom erbjuder vi olika slags skydd för att du ska känna dig trygg genom hela köpet. Om du till exempel inte skulle få din nuvarande bostad såld eller du skulle bli arbetslös.

Tidigare nybyggda grannskap i Umeå

Inspireras av våra inflyttade Bonava-grannskap och se hur det blir när det är färdigbyggt. Lav som består av bostadsrätter på Tomtebo gård i Umeå är ett av av de grannskap som fyllts av liv och grannar.

 

Några kilometer från centrala Umeå, alldeles intill skogsbrynet vid Nydalasjöns södra strand ligger Lav, det nya områdets allra första grannskap. Genom de stora fönsterna i grannskapets gemensamma bastu blickar du ut mot myren och skogsbrynet. Här kan grannar njuta av egentid eller gemensamma bastukvällar. Och det är just den omkringliggande naturen som inspirerat utformningen av huset och grannskapet – både färger och material.

Bostäder att köpa i Umeå

Tänk dig att bo mitt i naturen och ändå inte ha längre än fem kilometer till city. Alldeles vid Nydalasjöns sydspets växer ett helt nytt bostadsområde med bostadsrätter fram, Tomtebo gård. Här skapar vi grannskap för friluftsälskande familjer. Hemmen har 2–5 rum och kök och i grannskapen finns rum för lek och aktiviteter.
 
Hitta rätt bostad för dig. Kika in på våra grannskap för att se vilka hem som finns till salu i Umeå kommun, pris, lägen och antal rum. Anmäl ditt intresse eller kontakta mäklare för att få veta mer.

Naturnära hem i Umeå kommun

Umeå är en god representant för mycket av det som är unikt och speciellt med Norrland. Här finns närheten till havet, fjället och skogen. Riktiga vintrar och ljusa somrar, fantastisk matlagning och ett stort utbud av kultur, både lokal och internationell.
 
Umeå är Norrlands största tätort och det är ungefär 120 000 personer som har en bostad i Umeå. Staden har de senaste årtiondena allt mer profilerat sig som kulturcentrum med bland annat Norrlandsoperan, flera olika festivaler och fria teatergrupper.
 
Vill du också bo med naturen som granne? Då lär du trivas med att bo i lägenheter alldeles intill Nydalasjön – i något av grannskapen på Tomtebo gård.

Kultur och nöje i Umeå

För dig som gillar att umgås och träffa nya människor finns massor att hitta på i stan. Umeå ligger i framkant kulturellt och det finns ett stort utrymme för kreativt skapade i alla dess former, såsom konst, musik och teknikutveckling.
 
Liksom Lund, är Umeå en universitetsstad, med rikt studentliv och höga förväntningar som ligger i luften. Här finns Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus och Sveriges lantbruksuniversitet. Konsthögskolan bildar tillsammans med Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och en gren av Humlab Konstnärligt campus vid Umeå universitet.