amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Bostad i Umeå

Bostad i Umeå

Köp bostad i Umeå

Umeå är, som Norrlands största tätort, en god representant för mycket av det som är unikt och speciellt med Norrland. Här finns närheten till havet, fjället och skogen. Riktiga vintrar och ljusa somrar, fantastisk matlagning och ett stort utbud av kultur, både lokal och internationell.

Umeå är Norrlands största tätort och där bor ungefär 120 000 personer. Staden har de senaste årtiondena allt mer profilerat sig som kulturcentrum med bland annat Norrlandsoperan, flera olika festivaler och fria teatergrupper. Umeå utsågs tillsammans med Riga i Lettland till Europas kulturhuvudstad 2014. 

Nyproducerade bostäder i natursköna Umeå

Staden, som är vackert belägen vid Umeälven, växte fram på 1300-talet och blev en viktig handelsplats. Efter flera stora bränder, den sista 1888, som ödelade stora delar av staden bestämdes att gatorna skulle vara bredare och kantas av björkar. Därmed var ”björkarnas stad” född. 

Här finns Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus och Sveriges lantbruksuniversitet. Konsthögskolan bildar tillsammans med Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan och en gren av Humlab Konstnärligt campus vid Umeå universitet. 

Vi på Bonava skapar hem för framtiden i Umeå, där du och din familj kan trivas och växa.

Bostad i Umeå

Områden i Bostad i Umeå

Alla områden i Bostad i Umeå

Bostadstyper i Bostad i Umeå

Så går det till att köpa nyproduktion

Fördelarna med nyproduktion är många. Våra nyproduktioner köper du alltid till fast pris och du får vara med och välja inredning efter dina behov och personliga smak. Läs mer

Att välja inredning, steg för steg

Att välja inredning är roligt men det kan också vara lite utmanande. Men oroa dig inte, vi finns med för att hjälpa och guida dig. Läs mer

På Bonava skapar vi nyproducerade bostäder med miljö och hållbarhet i fokus. För oss är det viktigt att skapa områden där du och dina grannar får utrymme för gemenskap genom naturliga mötesplatser. Ett nytt hem är något unikt, och vi på Bonava hjälper dig från din intresseanmälan fram till dess du sätter nyckeln i dörren till din nya bostad.