Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Planerad

Sigrids kulle

Bo på barnens gata

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
4 - 5
Storlek:
101 - 121 m²

För dig som funderar på att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Bonava har byggt bostäder sen 30-talet och erfarenhet ger kunskap om vad ett bra hem är och hur ett tryggt köp går till. Vi och våra kunniga mäklare är med och stöttar dig hela vägen.

Beskrivning

Bo på barnens gata

Här springer barnen mellan trädgårdarna, lär sig cykla på lugna gator och växer upp med kompisarna runt knuten. Välkommen att bli en av grannarna i Sigrids kulle – ett familjevänligt grannskap i Sigtuna stadsängar.

Hitta hem till ett radhus, parhus eller fristående villa på 101 eller 121 kvadratmeter. Alla med minst 4 rum i två plan med egen uteplats och lättskött trädgård. Belägna alldeles intill den planerade natur- och aktivitetsparken Skogsgläntan – med bland annat lekplatser, utegym, mountainbikebana, grillplats och ytor för avkoppling.

Energieffektivt att bo i nyproduktion

Våra småhus är energisnåla och Svanenmärkta, vilket ger lägre driftskostnader och möjlighet till gröna bolån.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Mysiga kvarter

  I norra delarna av Sigtuna har en helt ny stadsdel tagit form, här finns massa aktiviteter som passar hela familjen. Sköna skogsturer, skidspår vintertid. Sigtuna stadsängar har även en OS-klassad XCO-banan både för vardagscyklister och proffs-mountainbikeåkare. WE Padel har två golfsimulatorer samt en putting green som du kan öva dina slag på, samt självklart padelbanor, yoga och gym.

 • Äta och dricka

  På promenadavstånd i Sigtuna Stadsängar finns all service som behövs i vardagen, så som Lidl, apotek, vårdcentral, frisör, café och restauranger. Sigtuna stad erbjuder White guide-restaurangen Båthuset, omtalade RC Chocolat och idylliska Tant bruns kaffestuga.

 • Skolor och förskolor

  Granne med Sigrids kulle ligger Raul Wallenbergs förskola och den välrenommerade Internationella Engelska skolan (F-9). De lite äldre barnen kan enkelt ta cykeln till Sigtuna humanistiska (7-9+gymnasie).

 • Bra kommunikationer

  I Sigtuna stadsängar bor du med bra kommunikationer – perfekt för dig som vill ta dig runt smidigt utan bil. Med buss tar det cirka 8 min till Sigtuna centrum och cirka 25 min till Märsta station. I närområdet har du dessutom vardagens alla bekvämligheter, med både skola, matbutik och apotek på gångavstånd.

Fakta om närområdet

40 min

från Uppsala

6 min

till golfbanan

5 st

badplatser i närheten

2 st

naturområden i närheten