amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Bostad i Linköping

Bostad i Linköping

Bostäder till salu i Linköping

Letar du efter bostad i Linköping- staden där idéer blir till verklighet? På Bonava skapar vi nyproducerade hem i Linköping med omnejd, och nedan hittar du de bostäder vi kan erbjuda just nu. Med över 80 års erfarenhet har vi hunnit skapa många hem över hela Sverige. Vi var tidigare en del av NCC, men står sedan 2016 på egna ben. För oss är det viktigt att skapa bostäder för framtiden, med miljö och hållbarhet i fokus.

Att köpa ett nytt hem är ett stort beslut, men när du köper en nyproducerad bostad hos oss på Bonava får du hjälp genom hela processen. I våra nyproducerade bostäder får du välja mellan våra två inredningsstilar, Classic eller Modern.

 

Köp en nyproducerad bostad i mysiga Linköping

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner med 150 000 invånare. Högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet och en livlig handel kännetecknar staden. I Linköping finns ett stort kulturutbud med flera teaterscener, muséer och biografer. Här finns också många föreningar och idrottsplatser för dig som vill ha en aktiv livsstil. I Linköping satsar man på att skapa naturliga mötesplatser som parker och isbanor i stadsmiljön, något som bidrar det till att staden utstrålar värme och gemenskap.

Att Linköping planerar en helt ny linje med höghastighetståg till och från våra största städer lockar såklart fler att vilja leva och bo här – framtidens stad med nya stadsdelar och en ännu större stadskärna. 

Tveka inte att höra av dig till oss, eller lämna en intresseanmälan direkt här på sidan, om du hittar en bostad i Linköping som passar dig. 

Bostad i Linköping

Områden i Bostad i Linköping

Alla områden i Bostad i Linköping

Bostadstyper i Bostad i Linköping

Så går det till att köpa nyproduktion

Fördelarna med nyproduktion är många. Våra nyproduktioner köper du alltid till fast pris och du får vara med och välja inredning efter dina behov och personliga smak. Läs mer

Att välja inredning, steg för steg

Att välja inredning är roligt men det kan också vara lite utmanande. Men oroa dig inte, vi finns med för att hjälpa och guida dig. Läs mer

Läs mer om Elitroddaren

Elitroddaren i Linköping

Nu är alla bostäder i Elitroddaren uthyrda.

Läs mer om Elitroddaren i Linköping