Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Linköping
Plats

Nyproduktion Linköping

Nyproduktion Linköping

Beskrivning

Köp ny bostad i Linköping

Bonava skapar hem och levande grannskap. Upptäck hållbara hem och energieffektiva bostäder med bostadsrätt i Linköping. Välj mellan olika bostadstyper och antal rum – vi har hem för det lilla hushållet, den stora familjen och allt däremellan. När du väljer att köpa nyproduktion i Linköping blir du den första att flytta in i det nya hemmet. Och tillsammans med grannar, vänner och familj kommer minnen skapas. Se vilka grannskap vi just nu har till salu och planerar. Vad söker du? Hitta ditt nya boende idag.

Nyproduktion i Linköping

Nyproduktion Linköping med lång histora

Bonava har skapat hem och levande grannskap sedan 1930-talet. Vi var tidigare en del av NCC, men står sedan 2016 på egna ben. Att köpa en bostad är ett av de största besluten i livet och vi hjälper dig genom hela bostadsresan för att du ska göra ett tryggt köp.

Vi vet att det som verkligen betyder något är människorna som bor där och gemenskapen grannar emellan. För att hjälpa grannsämjan på traven skapar vi platser där grannar kan ses och umgås. Det kan bland annat vara växthus, grillplats, takterrass eller lekplats. Lika viktigt är det att skapa en trivsam utemiljö med grönskande ytor. Inspireras av grannskapare som tillsammans i sina grannskap samlas och gör aktiviteter tillsammans.

Bonava bygger hållbara hem i Linköping

Tänk att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva och bo? I ett Bonava-grannskap kan du göra just det. För oss är det viktigt att skapa levande bostadsområden för flera generationer.

Våra hem och grannskap är Svanenmärkta och vi använder byggmaterial som är omsorgsfullt utvalda för att vara både miljövänliga och energieffektiva. Det ska vara enkelt för dig att leva och bo hållbart i ett Bonava-hem. Det också viktigt med gemensamma grönområden, planteringar och sociala platser som ökar gemenskapen grannar emellan. Allt för att du ska trivas med ditt boende under en lång tid. 

Fördelar med nyproduktion i Linköping

Det finns många fördelar med nyproduktion. När du köper nyproduktion av oss köper du alltid till fast pris. Du blir den första att sätta nyckeln i låset till din nya lägenhet eller ditt hus. Beroende på när i köpprocessen du kommer in, kan du också göra inredningsval för bland annat kök. Du bjuds in till en stilkväll där du kan inspireras inför dina stilval. Ett helt nytt hem innebär också att du slipper kostsamma renoveringar. Dessutom är hemmet energieffektivt och har ett bra klimatskal, alltså att det är välisolerat med bra ventilation. Att köpa en ny bostad är en av de största besluten i livet, här hittar du de vanligaste frågorna om nyproduktion.

För att du ska känna dig trygg genom hela köpet finns olika typer av skydd om livet skulle ta en oväntad vändning. Till exempel om du blir arbetslös eller inte får din nuvarande bostad såld.

Tidigare nyproduktion i Linköping

Vi har under åren skapat flera nya hem och grannskap i Linköpingsområdet. Inspireras av de inflyttade grannskapen och se hur det kan se ut när ett grannskap är färdigbyggt.

  • Nya Södra Ekkällan ligger knappt två kilometer söder om stadskärnan och har blivit ett av Linköpings populäraste områden. I Tinnerbäcks brunn, intill den rogivande och porlande bäcken, har en oas skapats mitt i stan. Den stora innergården är inspirerad av japanska trädgårdar och här delar grannarna på bastu och relax. Här finns också en elbilspool som grannarna kan nyttja.
  • Grannskapet Tinnerbäcks Vy ligger fritt mot de gröna omgivningarna i öster och här är det nära till det mesta du behöver i vardagen. Åtta våningar upp finns takterrassen som går att använda både sommar som vinter. Här har grannarna en storslagen utsikt över området.
  • Det gamla garnisonsområdet, där kvarteret Ekkällan Arena ligger, är nu verkligen ett av Linköpings mest eftertraktade bostadsområden. Här finns 87 lägenheter runt en aktiv innergård – med utegym och lekplats.

Att köpa nyproduktion i Linköping

Söker du en ny lägenhet eller ett hus? Just nu har vi nyproducerade och energieffektiva bostäder till salu nära grönska och centrala Linköping.

I grannskapet Kryddan i Södra Ekkällan bygger vi lägenheter med 1–4 rum och kök. Här delar du och dina grannar på en innergård med växthus, pergola och kryddträdgård. Dessutom finns cykelrum och övernattningslägenhet för långväga gäster. Hur vill du bo? Och hur många rum behöver du?

Ett nytt grannskap som vi skapar är Linden i Ekängen. Bara 9 minuter från centrala stan växer det nya bostadsområdet och trädgårdsstaden fram – med radhus, parhus och lägre flerbostadshus. I det grönskande kvarteret kommer det också att finnas ett gemensamt utegym, lekplats och grillplats att samlas kring och bjuda in till kvartersfester. Om du har börjat söka efter ett nytt hem med solceller på taken, så är Linden i Ekängen kanske rätt för dig. Solcellerna är bara en av fördelarna med att köpa nyproduktion hos Bonava i Linköping.

Svanenmärkta och energieffektiva hus har bra isolering, energisnåla vitvaror och en effektiv värmeåtervinning. Det håller nere driftkostnaderna och ger dig möjlighet till fördelaktiga gröna bolån. I Linköping är det lätt att hitta hem.

Bo i Linköping – en stad i rörelse

Med en folkmängd på drygt 163 000 är Linköpings kommun Sveriges femte största. Staden är en av Sveriges snabbast växande kommuner, med högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet och en livlig handel.

Linköping har en varm småstadskänsla och är Östergötlands knutpunkt och Mellansveriges pärla. Det finns ett rikt kulturutbud med flera teaterscener, museum och biografer. Här finns också många föreningar och idrottsplatser för dig som vill ha en aktiv livsstil.

Kommunen satsar på att skapa naturliga mötesplatser i området, som parker och isbanor i stadsmiljö, något som bidrar till stadens värme och gemenskap. Köper du en nyproducerad bostad i Linköping blir du verkligen en del av någonting större. Här bygger Bonava både lägenheter och hus nära både centrum och naturen.  

Bostäder i Linköping – nära hela landet

Om du vill ta dig utanför Linköping till någon av de kringliggande städerna, eller storstäder som Stockholm och Malmö, tar det några timmar med tåg. Tillsammans med Norrköping utgör Linköping ett nav i Östergötland där många nya företag, studenter och forskare väljer att bosätta sig. För att underlätta resor och korta restider håller Ostlänken, en ny järnväg, på att utvecklas. Vilket gör det enklare för pendlare att ta sig till närliggande städer.

Om du vill köpa bostad i Linköping på grund av studier har du kommit rätt. Linköpings universitet ligger placerat en bit utanför stadskärnan men det finns goda kommunikationsmöjligheter vart än ditt nya hem ligger. Södra Ekkällan ligger knappt två kilometer söder om stadskärnan och har blivit ett av Linköpings populäraste bostadsområden.