Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Nyproduktion Linköping

Visa grannskap
Beskrivning

Köp nyproduktion i Linköping

Välkommen hem till Linköping, en plats att växa på. Hittar du hem i Linköping blir du en del av ett rikt kulturliv och en varm småstadskänsla, Östergötlands knutpunkt och Mellansveriges pärla. Här skapar Bonava nyproduktion i levande områden med relaxavdelningar och terrasser, nära grönskan och staden. Här kan du hitta just din nyproduktion i Linköping.

Bonava i Linköping

Upptäck våra områden i Linköping

Vad Bonava erbjuder i Linköping

En ny bostad med lång historia

Vi har massor av erfarenhet av att skapa nybyggnation i Linköping. Faktum är att Bonava har skapat hem och levande platser sedan 1930-talet, alltså nästan 90 år. Vi var tidigare en del av NCC, men står sedan 2016 på egna ben. Så när du ska ta det spännande steget och köpa ditt nya hem i Linköping så hoppas vi att du känner att du är i trygga händer. Vi följer dig genom hela processen och ser till att du hittar just den nyproduktion i Linköping som känns som din. För det är ju du som gör huset till ett hem. Du och dina nya grannar. För att hjälpa grannsämjan på traven ser vi alltid till att våra bostäder i Linköping har massor av gemensamma utrymmen för kvarterfester och kaffepauser. De har ofta gott om grönska (självklart med ekologisk hållbarhet i åtanke) och trygga och inbjudande ytor för stora och små. När du köper vår nyproduktion i Linköping blir du en del av någonting större.

Upptäck fördelarna med nyproduktion i Linköping

Fördelarna med att låta ditt nästa hem vara en nyproduktion är många. Det första du kommer att upptäcka är att det är betydligt mindre nervkittlande än om du skulle köpa en bostad i Linköping på den privata marknaden. Du slipper nämligen hela processen av att buda - när du köper nyproduktion hos oss köper du alltid till fast pris. Det andra är att du har massor av valmöjligheter. Vi kommer att bjuda in dig på stilkväll när du får komma och känna och klämma på allt Bonavamaterial du kan tänkas vilja ha i din nya lägenhet. När du sedan står där vid dörren och är redo att för första gången kliva in i ditt nya hem så kan du börja leva direkt. Du slipper renovering och allt strul som kan komma med en flytt. Vi ser alltid till att hela processen känns trygg och lugn och vi har många försäkringar som skyddar dig när det oväntade händer. Vi har exempelvis skydd om du skulle ha svårt att sälja din gamla bostad i Linköping (eller någon annanstans för den delen) eller om du eller någon i din närhet skulle drabbas av akut plötslig sjukdom. Om du vill veta mer om vårt trygghetspaket kan du kika in på sidan för Tryggt Boende™.

 

Lev hållbart i Linköping

Tänk om du kunde bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva och bo? Om du köper vår nyproduktion i Linköping kan du göra just det. Att exempelvis Svanenmärka våra grannskap, bland annat Södra Ekkällan, var ett självklart val men vi vill inte stanna där. Vi vill att våra hem och grannskap ska vara socialt hållbara. Det innebär att vi skapar inbjudande och öppna kvarter som bjuder in till umgänge och gemenskap, med platser som gör att ditt hem känns större. Här slutar det inte vid din ytterdörr utan kanske vid takterrassen, den gemensamma relaxen eller grannskapets utegym. Dessutom kommer din nyproduktion i Linköping att kännas trygg och skön, i ett grannskap med väl upplysta gångar och utåtriktade verksamheter.

Nyproduktion i Linköping – en stad i rörelse

Så, varför ska du just köpa en bostad i Linköping? Anledningarna är många. Med en folkmängd på drygt 163 000 är Linköpings kommun Sveriges femte största. Staden är en av Sveriges snabbast växande kommuner, med högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet och en livlig handel. I Linköping finns ett stort kulturutbud med flera teaterscener, muséer och biografer. Här finns också många föreningar och idrottsplatser för dig som vill ha en aktiv livsstil. Kommunen satsar mycket på att skapa naturliga mötesplatser som parker och isbanor i stadsmiljön, något som bidrar till stadens värme och gemenskap. Köper du en bostad i Linköping blir du verkligen en del av någonting större. 

Tidigare nyproduktion i Linköping

Vi har tidigare skapat nya hem i Vimanshäll i Linköping. Här har vi byggt både radhus och lägenheter, och sedan 2017 är de två grannskapen fyllda av liv och rörelse.

De 15 radhusen ligger nära grönska och parker samtidigt som Linköping city finns en kort promenad bort. Radhusen är smart planerade och ger gott om förvaring, och själva arkitekturen har dessutom vunnit pris. Den stora balkongen i norr ger en fantastisk utsikt över Linköping och i söder finns ett grönskande, intimt gårdsrum.

De tre husen med lägenheter ligger inbäddade i lummig grönska i norra delen av Vimanshäll. I direkt anslutning till husen finns grönområden med lekpark, gångstråk och skogsdungar. Här finns lägenheter på två till fyra rum och kök, från 55 till 107 kvadratmeter med halvöppen planlösning, generös takhöjd och gott om ljusinsläpp – de flesta i tre väderstreck.

Bostäder i Linköping nära hela landet

Linköping står sig gott i sig själv men om du mot förmodan skulle vilja ta dig till någon av de kringliggande städerna, eller storstäder som Stockholm och Malmö, så tar det några timmar med tåg. Tillsammans med Norrköping utgör Linköping ett nav i Östergötland där många nya företag, studenter och forskare väljer att bosätta sig. Om du vill köpa bostad i Linköping på grund av studier har du kommit rätt. Linköpings universitet ligger placerat en bit utanför stadskärnan men det finns goda kommunikationsmöjligheter vart än ditt nya hem ligger, både Linköping och granncampus i Norrköping. Ingenting ska kännas som att det ligger för långt bort. År 2017 kommer dessutom höghastighetståget Ostlänken att börja byggas, ett projekt som kommer att göra det möjligt att färdas ännu smidigare. Resan till Stockholm väntas exempelvis förkortas med hela 40 minuter. Bygget förväntas bli färdigt runt 2030-talet och ger verkligen ger Linköping anledning för namnet "Där idéer blir verklighet".

Pågående nyproduktion i Linköping

Just nu har vi flera bostäder till salu i Linköping nära grönska och liv. Om du bor i exempelvis Tinnerbäcks Brunn behöver du inte spendera alla lediga dagar i relaxavdelningen. Du kan också ta en tur till Tinnerö Eklandskap. Det maffiga naturreservatet sträcker sig över stora delar av Linköping och hela vägen in till staden. Miljöerna påminner om en sagovärld vilket gör det till en perfekt plats för den äventyrliga söndagsutflykten med barnen. Kanske är det just idag som prinsen ska räddas och draken ska dräpas? Låt fantasin sätta gränserna i det grönskande landskapet. För lugnare dagar kan du ta en tur till trädgårdsföreningen och köpa växter som ger söta dofter till middagsbordet. Eller bara ta en lugn kaffe under trädkronorna. Du kan promenera längst Stångån och, i alla fall under vintertid, betrakta de vackra ljusen från Vinterljus. Eller bara njuta av grönskan. I gröna Linköping är det enkelt att hitta hem.

Värt att nämna är att vi erbjuder flera olika hustyper. Vi har Lägenhet i Linköping, Radhus i Linköping och Bostadrätt i Linköping. Tveka inte att höra av dig till oss, eller lämna en intresseanmälan direkt här på sidan, om du hittar nyproduktion i Linköping som passar dig. 

Välkommen hem.