Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Nyproduktion Uppsala

Visa grannskap
Beskrivning

Köp nyproduktion i Uppsala

Välkommen hem till Uppsala, studenternas stad och Fyrisåns pärla. Bonava skapar nyproduktion i Uppsala som blir hem i levande grannskap. Vi erbjuder bostäder med närhet till både stadskärnan och den natursköna löprundan, alltid med samma fokus på hållbarhet, trivsamhet och umgänge. Hitta ditt nya hem i Uppsala här.

Bonava i Uppsala

Upptäck våra områden med nyproduktion i Uppsala

Vad Bonava erbjuder i Uppsala

Bonava har skapat nyproduktion i över 80 år

När du köper en bostad av Bonava kan du vara trygg med att vi hjälper vi dig genom hela processen. Med ursprung i NCC har vi över 80 års erfarenhet i branschen. Vi lärde oss tidigt att det som gör ett hus till ett hem är personerna som bor där. Ett hem är en känsla, ett område och en plats där du kan känna dig trygg och växa. Därför slutar skapar vi levande grannskap och levande områden som bjuder in till umgänge och aktivitet. Vår nyproduktion i Uppsala sträcker sig långt utanför lägenhetens väggar och tak och vi fokuserar mycket på att skapa gemensamma ytor, ett brett lokalt utbud och det lilla extra som gör just ditt grannskap unikt. I din nya bostad i Uppsala kan du hitta nya vänner på den gemensamma takterrassen, upptäcka dina gröna fingrar i odlingslådorna, utmana grannen vid utegymmet eller varför inte utnyttja spolplattan för leriga cykelhjul efter turen downhill?

Tryggt och säkert när du köper ditt nya hem

Vi vill att du ska känna dig trygg när du ska köpa din nyproduktion i Uppsala. Hos oss slipper du till exempel den stress som en budgivning kan medföra, då våra bostäder i Uppsala alltid säljs till ett fast pris. Vår försäkring Tryggt Boende™ skyddar dig före, under och efter ditt bostadsköp. Du har exempelvis avbokningsskydd som du skulle drabbas av plötslig sjukdom och skydd mot dubbla bokostnader. Vi tycker att det ska vara roligt, tryggt och enkelt för dig att köpa din nya bostad i Uppsala. Här kan du läsa mer om trygghet och försäkringar.

Valmöjligheter med nyproduktion i Uppsala

Att köpa nyproduktion är en unik händelse i livet. När det är dags att flytta in i din nya bostad i Uppsala kommer du att vara den första personen som sätter in nyckeln i låset, vrider om och andas in ditt nya hem. Du kommer att vara den första som lagar mat på spishällen, tar ett bad i badkaret och hänger upp tavlor i vardagsrummet. Och redan innan du har flyttat in i din nyproduktion i Uppsala har du massor att säga till om. Kanske vill du ha öppen planlösning i köket eller badkar istället för dusch? Det kan vi oftast lösa. Våra bostäder i Uppsala har flexibla planlösningar och smarta detaljer som gör det enkelt att anpassa dem efter just din smak. Det allra roligaste brukar vara att få bestämma inredningen, någonting du kan göra i nästan alla våra hem (i vissa fall har vi valt ut en extra snygg fast inredning). Vilket handtag vill du ha till köksluckorna? Hur ska badrummet se ut? Ska vardagsrummet ha en fondvägg? Våra inredningsexperter guidar dig genom hela processen. När du sen står där med nyckeln i låset för första gången så vet du att allt är färdigt där inne. Vi vill att det ska vara så lite krångel som möjligt med din nya bostad i Uppsala. 

Hållbara lösningar i din nyproduktion i Uppsala

När du köper en av våra nyproducerade bostäder i Uppsala bidrar du till en mer hållbar framtid. Du kan alltid lita på att din nyproducerade lägenhet eller ditt nybyggda hus kommer att ha alla de senaste lösningarna för en miljövänligare vardag. Alla våra småhus är Svanenmärkta och inom kort kommer all nyproduktion i Uppsala också att vara det. Men vårt hållbarhetsarbete slutar inte där. Våra grannskap och bostäder i Uppsala är även utformade med ekologisk och social hållbarhet i fokus. Genom medborgardialoger och samtal utformar vi områden som känns trygga och inbjudande, byggda utifrån hur människorna som bor där vill ha det. Innergården skapas med ekologisk odling i fokus och alltid med gott om återvinningsstationer. Det ska vara enkelt att leva hållbart.

Att bo i Uppsala – en stad i rörelse

Uppsala växer så det knakar. I slutet av år 2016 bodde det drygt 215 000 människor i staden. Trettio år framåt i tiden beräknas den siffran ha ökat med över 50 %. Det ställer såklart krav på att det byggs massor av nya bostäder i Uppsala, någonting som vi mer än gärna är med och utvecklar. Vi lägger grunden till nyproduktion i Uppsala som passar alla olika typer av familjeförhållanden och singelhushåll. 

Tidigare och planerad nyproduktion i Uppsala

Tidigare har vi producerat nya bostäder i Kvarntornen i centrala Uppsala. Här byggde vi två punkthus med 11 våningar. Från plan fem ser de boende ut över domkyrkan och Uppsalas taknockar och på fjärde våningen anlade vi en 40 meter lång och 16 meter bred takträdgård som binder samman de båda tornen. Det blev som en lugn oas där svensk natur möter japanska trädgårdsprinciper. Här har grannarna njutit av sin fina takträdgård sedan 2015. Men vi har också flera grannskap på gång som ännu inte är slutsålda eller färdiginflyttade.   

Vi vill ta vara på den mångsidighet som finns, genom att bygga nyproduktion i Uppsala som har olika fokus. Våra sociala grannskap i Kungsängen ligger till exempel nära pulsen och livet i Uppsalas innerstad. Här kan du smidigt ta cykeln till Fyrisån och njuta av en kaffe eller middag på restaurangerna som flockas runt vattenhålet. Innerstaden i Uppsala är dessutom full av parker och grönområden. Här kan du strosa runt kring Linnéträdgården och Botaniska trädgården och avsluta med en picknick i skymningen i populära Stadsparken. Är du sugen på att flytta in en lägenhet som ligger centralt och samtidigt ha nära till träningen kan du läsa mer om våra bostäder i Kapellgärdet. Här får de boende löpbana och utegym på innergården. Är det just en lägenhet i Uppsala som du vill ha? Här kan du läsa mer om det. 

Bo i Uppsala nära naturen

Vill du hellre ha en bostadrätt i Uppsala en bit utanför stan? Kanske är det viktigt med närhet till löprundan i skogen, simturen i den närliggande sjön eller friluftsområden som Hammarskog? För den aktiva friluftsmänniskan finns av bostäder att välja på i våra grannskap i Bäcklösa. Våra naturnära grannskap har sällan långt till skogspromenaden, svampplockningen eller isvaksbadet. 

Uppsala – historia och framåtanda 

Uppsala har en lång kulturhistoria och Uppsala universitet är ett av Sveriges största och äldsta universitet. I stadens kärna hittar du även den fantastiska Domkyrkan och Uppsala slott, som båda skapar en historisk och pampig känsla i centrum. I Gamla Uppsala finns ett av nordens mäktigaste fornlämningsområde med de mytomspunna kungshögarna. Köper du nyproduktion i Uppsala blir du alltså minst sagt en del av en historisk stad.

Oavsett var din bostad i Uppsala ligger tar du dig enkelt runt med cykel, buss eller tåg. Uppsala kallas ibland för Cykelstaden och det påstås till och med att det finns fler cyklar än invånare här. Vill du transportera dig långväga tar du dig smidigt till Arlanda på en dryg kvart.

Nyproduktion i Uppsala för hela familjen

I våra familjevänliga grannskap kan du och din familj bo tryggt och skapa minnen med grannar, vänner och bekanta. För oss är det viktigt att skapa nyproduktion i Uppsala som bidrar till levande bostadsområden med naturliga platser för gemenskap och umgänge. När du köper ett av våra familjevänliga hem finns skolorna, förskolorna och de öppna springytorna sällan långt bort. I Uppsala med omnejd hittar du spännande lekplatser inspirerade av djungeln, cirkusar och bondgårdar. Du har museer som Evolutionsmuseet och spännande naturhistoriska utställningar på Biotopia. Perfekt för söndagsutflykten.

Välkommen hem till din nya bostad i Uppsala.