Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Uppsala
Plats

Nyproduktion Uppsala

Nyproduktion Uppsala

Beskrivning

Köp ny bostad i Uppsala

Välkommen hem till studenternas stad och Fyrisåns pärla. Bonava skapar hem och levande grannskap med rum för gemenskap. Hitta hållbara hem och energieffektiva bostäder med närhet till både stadskärnan och allt naturen har att erbjuda. När du väljer att köpa nyproduktion i Uppsala blir du den första att flytta in. Se vilka grannskap vi just nu planerar och har till salu i Uppsala och hitta ditt nya hem idag. Vad söker du?

Nyproduktion i Uppsala

Att köpa nyproduktion från Bonava

Vi vill att du ska känna dig trygg genom hela köpet. Hos oss köper du till fast pris och slipper stressiga budgivningar, allt är nytt när du flyttar in och behöver inte lägga pengar på kostsamma renoveringar. Att köpa ett energieffektivt hem gör dessutom att driftkostnaderna blir låga. När du köper ett nytt hem från Bonava kan du alltid känna dig trygg med att vi hjälper dig, om du till exempel inte får din nuvarande bostad såld eller blir arbetslös.

Att köpa en bostadsrätt är ett av de största besluten i livet. När du köper ett nytt hem blir du den första att flytta in. Du kommer att vara den första som lagar mat på spishällen, tar ett bad i badkaret och hänger upp tavlor i vardagsrummet. Och redan innan du du sätter nyckeln i låset kan du göra dina egna inredningsval för att sätta personlig prägel på det nya hemmet. Se våra planerade grannskap och se vilka hem som finns till salu i Uppsala just nu.

Bonava har lång erfarenhet av nyproduktion Uppsala

Med ursprung i NCC har vi sedan 1930-talet byggt nya områden och bostäder. När du köper en bostad av Bonava kan du vara trygg med att vi hjälper vi dig genom hela processen.

Vi lärde oss tidigt att det som gör ett hus till ett hem är människorna som bor där och gemenskapen grannar emellan. I Bonavas grannskap skapar vi platser där grannar kan ses och umgås. I ditt nya grannskap i Uppsala kan du hitta nya vänner på den gemensamma takterrassen, upptäcka dina gröna fingrar i odlingslådorna, utmana grannen vid utegymmet eller varför inte utnyttja spolplattan för leriga cykelhjul efter turen downhill? Kika in och inspireras av grannskapare som samlas och gör aktiviteter tillsammans.

Vi bygger hållbara hem i Uppsala

När du köper nyproducerat i Uppsala bidrar du till en mer hållbar framtid. Våra hem och grannskap är Svanenmärkta. Byggmaterialet vi använder är alltid omsorgsfullt utvalda för att vara både miljövänliga och energieffektiva. Det ska vara enkelt för dig att leva och bo hållbart i ett Bonava-hem.

När vi skapar nya grannskap är det också viktigt att tänka hållbart om utemiljön. Därför skapar vi grannskap, med gemensamma grönområden, planteringar och sociala platser som ökar gemenskapen grannar emellan. Allt för att du ska trivas med ditt boende, under en lång tid framöver.

Tidigare nybyggda grannskap i Uppsala

Vi har under åren skapat flera nya hem och grannskap i Uppsalaområdet. Inspireras av de inflyttade grannskapen och se hur det kan se ut när ett grannskap är färdigbyggt.

  • I Kapellgärdet Arena finns lägenheter med bostadsrätt om 1–5 rum och kök, bara en cykeltur eller promenad från city. Grannskapet är Svanenmärkt och förutom hållbara lägenheter finns gemensamt utegym, bastu, relax och takterrass. Här har vi skapat plats och förutsättningar för gemenskap ­mellan såväl familj, vänner och grannar.  
  • Grannskapet Kungsträdgårdarna i Uppsala blev färdigställt år 2017. Här ligger lägenheter med bostadsrätt runt en stor innergård. Det finns rum för gemenskap och grannarna har ett växthus, där de odlar och bjuder in till fest. Det som en gång var ett slitet industriområde är nu är ett fantastiskt grannskap. I Kungsträdgårdarna är det är enkelt att njuta både inne och ute och här blev verkligen innergården det lilla extra som vi lovade i starten. 

  • Nästet och Nästet II är två nya naturnära grannskap i Ultuna i Uppsala. Det finns 70 lägenheter fördelat på fyra hus med 1–5 rum och kök. Här ska det vara enkelt att leva hållbart, så väl för det lilla hushållet som den stora familjen. Det är cykelavstånd till city och i grannskapet finns elcykel– och bilpool för grannar att nyttja. Något som är bra för miljön och den egna plånboken.

 För att se vilka hem och grannskap vi planerar och har till salu i Uppsala just nu, hittar du de här.

Bo i Uppsala nära naturen

Vill du bo i bostadsrätt närmare naturen? I våra grannskap i Luthagen och i Norra Luthagen planerar vi grannskap med lägenheter och 1–5 rum och kök. Här har du närhet till grönska och Fyrisån. Även Stabbyskogen ligger i närheten och är ett härligt utflyktsmål. Dessutom är det inte långt till pulsen i city. Innerstaden i Uppsala är dessutom full av parker och grönområden. Här kan du strosa runt kring Linnéträdgården och Botaniska trädgården och avsluta med en picknick i skymningen i populära Stadsparken.

När du bor i något av våra grannskap hem finns skolorna, förskolorna och de öppna springytorna sällan långt bort. Är du sugen på att flytta in en lägenhet som ligger centralt och samtidigt ha nära till träningen kan du läsa mer om våra bostäder i Kapellgärdet. Här får de boende löpbana och utegym på innergården. Se alla våra grannskap med bostadsrätter till salu. Anmäl intresse för de grannskap du är intresserad av, se antal rum, lägen och priser. Vad letar du efter i ditt nya hem?

Uppsala – historia och framåtanda

Uppsala har en lång kulturhistoria och Uppsala universitet är ett av Sveriges största och äldsta universitet. I stadens kärna hittar du även den fantastiska Domkyrkan och Uppsala slott, som båda skapar en historisk och pampig känsla i centrum. I Gamla Uppsala finns ett av nordens mäktigaste fornlämningsområde med de mytomspunna kungshögarna. Köper du nyproduktion i Uppsala blir du alltså minst sagt en del av en historisk stad.

Oavsett var din bostad i Uppsala ligger tar du dig enkelt runt med cykel, buss eller tåg. Uppsala kallas ibland för Cykelstaden och det påstås till och med att det finns fler cyklar än invånare här. Vill du transportera dig långväga tar du dig smidigt till Arlanda på en dryg kvart.