Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Bostad i Uppsala

Bostad i Uppsala

Köp nyproduktion i Uppsala

Välkommen till Uppsala. Här skapar Bonava bostäder i nyproduktion i levande områden. Uppsala har något att erbjuda för alla; klassiska kulturmiljöer, närhet till naturen, fantastisk bevarad historia samt bra shopping och nöjesliv. Vi erbjuder nyproduktioner i Uppsala med närhet till både stadskärnan och naturen.

Bonava skapar bostäder för framtiden med hållbarhet och miljön i fokus. I våra bostäder i Uppsala kan du och din familj bo tryggt och skapa minnen med grannar, vänner och bekanta. För oss är det viktigt att skapa nyproduktioner som bidrar till levande bostadsområden med naturliga platser för gemenskap och umgänge.

När du köper en bostad av oss kan du vara trygg med att vi hjälper vi dig genom hela processen. Vi har lång erfarenhet med över 80 år i branschen och vi lärde oss tidigt att det som gör ett hus till ett hem handlar om personerna som bor där. Att köpa en nyproduktion är en unik händelse i livet och det finns mycket att tänka på. Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper ett nyproducerat hem. Hos oss slipper du den stress som en budgivning kan medföra då våra nyproduktioner alltid säljs till ett fast pris.

Lev och trivs i en bostad i Uppsala

Uppsala är Sveriges fjärde största stad och här är det ständigt liv och rörelse. Förutom universitetet och stadens många studentaktiviteter finns här gott om restauranger, barer och fritidsaktiviteter. Staden är full av parker och grönområden och här hittar du bland annat Linnéträdgården och Botaniska trädgården, som hunnit bli hela 350 år gammal.

Staden har en lång kulturhistoria och Uppsala universitet är ett av Sveriges största och äldsta universitet. I stadens kärna hittar du även den fantastiska Domkyrkan och Uppsala slott. I Gamla Uppsala finns ett av nordens mäktigaste fornlämningsområde med de mytomspunna kungshögarna. I och runt Uppsala tar du dig enkelt överallt med cykel, buss eller tåg. Uppsala kallas ibland för Cykelstaden och det påstås till och med att det finns fler cyklar än invånare här.

Välkommen till din nypoducerade bostad i Uppsala.

Bostad i Uppsala

Områden i Bostad i Uppsala

Alla områden i Bostad i Uppsala

Bostadstyper i Bostad i Uppsala

Så går det till att köpa nyproduktion

Fördelarna med nyproduktion är många. Våra nyproduktioner köper du alltid till fast pris och du får vara med och välja inredning efter dina behov och personliga smak. Läs mer

Att välja inredning, steg för steg

Att välja inredning är roligt men det kan också vara lite utmanande. Men oroa dig inte, vi finns med för att hjälpa och guida dig. Läs mer