Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Bostad Sätra

Plats

Sätra

Fint läge nära vatten och natur, shopping och andra nöjen

Visa grannskap
Beskrivning

Fint läge nära vatten och natur, shopping och andra nöjen

Här bor du ett stenkast från vackert naturreservat men har samtidigt inte mer än en kort promenad till tunnelbanan som tar dig snabbt och smidigt in till city på dryga 20 minuter.

I närområdet finns sandstrand, båtsällskap och ridskola. Här finns också populära Konditori Lyran som serverar frasiga våfflor med hallonsylt på helgerna. Närmsta förskolan ligger runt knuten och Heron City och Kungens kurva ligger inte längre bort än några minuter med bil/buss/tunnelbana eller cykel.

Bilder
Området
  • Nära natur

    Direkt utanför porten ligger Sätraskogens naturreservat, en underbar miljö som erbjuder ängar, granskog, ekbackar och dessutom fantastiska vyer över Mälaren. Här finns också en strandpromenad som kan ta dig till Vårberg eller Liljeholmen, perfekt för motionären. Sätrastrandsbadet har en lång och fin sandstrand men angränsar också till ett område med klippor och gräs. Här är lätt och härligt för hela familjen att spendera en varm och skön sommardag.

  • Kommunikationer

    Direkt utanför porten stannar bussen som snabbt och smidigt tar dig vidare antingen mot Vårberg via Skärholmen, eller åt andra hållet mot Hägersten via Bredäng och Mälarhöjden. Promenera 500 meter längre så kommer du till tunnelbanans röda linje. Med den når du Hornstull på 13 minuter och T-centralen på 22 minuter.

  • Kultur och underhållning

    Med Sätras läge har du nära till SKHLM och Kungens Kurva och allt det har att erbjuda. Här finns alla de stora butikskedjorna och i Heron City finns även en stor biograf och foodcourt. Vill du vara mer aktiv än så, testa studsmattorna på nya aktivitetskonceptet Bounce. Här finns inte bara trampoliner utan också parkour och freerunningbana, allt för en adrenalinfylld eftermiddag.

Fakta om närområdet
600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY