Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Nyproduktion Stockholm

Visa grannskap
Beskrivning

Köp nyproduktion i Stockholm

Bonava skapar hem och levande grannskap med nyproduktion i Stockholm. Här hittar du ett stort utbud både vad gäller bostadstyp, antal rum och kvadratmeter. Vi har hem för det lilla hushållet, den stora familjen och allt däremellan. När du köper en helt ny bostad blir du den första att sätta nyckeln i låset till ditt nya hem, platsen där du skapar minnen tillsammans med familj och vänner. På den här sidan har vi samlat all vår nyproduktion i Stockholm – välkommen till ditt nya hem.

Område
Bostadstyp
Till Salu/Klart för inflyttning
Planerad/Snart till salu
Såld

Att bo i nyproduktion i Stockholm

Stockholm är en stad att trivas i. Vår vackra huvudstad är känd för sin omedelbara närhet till vattnet, sitt rika kulturutbud och sina många grönområden. Livet med en nyproduktion i Stockholm innebär att du enkelt kan växla mellan storstadspuls och naturupplevelser, vilket gör staden unik i sitt slag. Fönstershoppa i de mysiga butikerna på Götgatan medan du strosar ner mot Slussen, ta båten över till Djurgården för ett besök på Skansen där du kan titta både på djuren och alla de mysiga, historiska husen. Är du friluftsintresserad kanske du hellre tar pendeltåget till Upplands Väsby där du kan ta långa skogspromenader och njuta av den friska luften, utan att för den skull behöva åka särskilt långt från stan. Vare sig du befinner dig mitt i pulsen eller väljer att åka norr eller söderut finns en hel del att se och uppleva när du bor i Stockholm. Läs mer om våra olika bostadstyper i flera populära områden i och kring Stockholm – och hitta just din nya favorit.

Nyproduktion i Stockholm med lång historia

Bonava, med rötterna i NCC, har en lång historia av att skapa bostäder i Stockholm. Vi byggde våra första bostäder i Stockholm redan på 1930-talet, och har sedan dess fortsatt att skapa nyproduktioner och grannskap med det lilla extra. Vi lägger stor vikt vid arkitektur och design, men det är inte vad som är viktigast när det kommer till det perfekta hemmet – vi vet att det som verkligen betyder något är människorna som bor där. Välj mellan lägenheter, radhus och villor i grannskap anpassade för just dig. Oavsett om du letar efter ett hem där umgänge får vara i fokus, ett familjevänligt grannskap eller ett område där du kan anamma en aktiv livsstil, hoppas vi kunna erbjuda något för dig bland våra många nyproduktioner i Stockholm. Att köpa en bostad är ett av de största besluten i livet. Låt oss på Bonava hjälpa dig att hitta din nyproduktion i Stockholm som passar just dig och dina behov.

Ditt hållbara hem i Stockholm 

För oss är det viktigt att skapa levande områden för flera generationer. De byggmaterial vi använder är därför alltid omsorgsfullt utvalda för att vara både miljövänliga och resurseffektiva. Det ska vara enkelt för dig att leva och bo miljövänligt i ett Bonava-hem. När vi skapar nyproducerade bostäder i Stockholm lägger vi också stor vikt vid gemensamma grönområden, planteringar och sociala platser som ökar gemenskapen. Allt för att du ska trivas i ditt grannskap, länge.

I ett nyproducerat hem får du möjlighet att själv sätta din prägel på lägenheten eller huset redan innan du flyttar in. Våra kostnadsfria grundstilar är framtagna tillsammans med erfarna inredningsarkitekter, och i flera av våra bostäder har du möjlighet att utöver grundstilen välja tillägg som gör din nya bostad ännu mer personlig. När du köper en nyproduktion i Stockholm av oss på Bonava så kan du känna dig trygg både före och efter ditt köp.

Stockholm – Nordens huvudstad

Stockholm är inte bara Sveriges huvudstad och den största staden i landet, utan även i Norden. I kommunen bor cirka 975 000 personer, och hela Stor-Stockholm huserar över 2 300 000 invånare. Drygt fyrtio procent av stadens markyta består av parker och andra grönområden, vilket gör att ditt nybygge i Stockholm sällan ligger långt från vackra promenadstråk och grönskande parker.

1994 invigdes här världens första nationalstadspark där bland annat Fjäderholmarna, delar av Norra Djurgården, Djurgården, Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken ingår. Stockholms stad ligger vackert belägen på flera stora och små öar. Tack vare sitt läge, omringad av vatten, kallas staden för Nordens Venedig eller Mälardrottningen. Köper du nyproduktion i Stockholm är du aldrig långt ifrån ett svalkande dopp på sommaren, eller en vacker skridskotur på vintern. Hela Stor-Stockholmsområdet, som innefattar alla kommuner i Stockholms län, rymmer fantastiskt många fina platser med fantastisk natur och många berömda sevärdheter.

Tidigare nybyggen i Stockholm

Bonava har de senaste åren skapat flera nyproduktioner i och runt Stockholmsområdet. Nedan kan du läsa om några av de grannskap som vuxit fram och de bostäder i Stockholm som flyttats in i:

  • Sjöjungfrun på Ekerö är en mysig skärgårdsby som stod klar under hösten 2017. De fint färgsatta kedjehusen med träpanel passar bra in i omgivningarna och barnen har nära till kamraterna och lekplatsen. De vuxna tränar och umgås i utegymmet eller möts i paviljongen som också är perfekt för kalas och barnens dansuppträdanden.

  • I Norra Djurgårdsstaden fick vi vara med och skapa en helt ny stadsdel. I slutet av 2016 stod de 64 klimatsmarta lägenheterna i Stora Sjöfallet klara. Idag är det ett levande område med butiker, restauranger, caféer och butiker. Det unika i området är närheten till skog och parker, samtidigt som du bara är minuter från centrala Stockholm.

  • 2016 flyttade 42 familjer in i sina nya Svanenmärkta radhus med bostadsrätt i Ragnhilds Kulle i Södertälje. Här kan de njuta av promenader och löprundor i härliga naturområdenåka utför i Ragnhildsborgs skidbacke tillsammans med barnen eller varför inte träna på svingen på någon av golfbanorna som ligger i närheten.

  • I Årstaliden, bara ett stenkast från Årstaviken skapade vi ljusa, nyproducerade bostäder i Stockholm med närhet till smidiga kommunikationer. Här finns nu 80 hem med luftiga balkonger och närhet till både city och den vackra naturen. Här bor idag några av Sveriges nöjdaste kunder enligt oberoende Prognoscentret som mäter kundnöjdhet hos de flesta av Sveriges bostadsutvecklare. Här kan du läsa mer om hur mätningarna går till.

  • I Huddinge, strax söder om Stockholm, skapade vi rymliga hus i grannskapet Hageby Backe. Här finns plats för den stora familjen, med omedelbar närhet till sjön Gömmaren och naturområden som passar för dig som uppskattar en aktiv livsstil.

  • För den aktiva familjen skapade vi radhus i natursköna Kistahöjden, Kista. Här har du nära till kommunikationer, Kista galleria, förskolor och skolor.

  • En av våra mest populära nyproduktioner återfinns på Södermalm, precis intill Tantolunden. Här skapade vi 91 nya hem i kvarteret Tobaksmonopolet med fokus på energieffektiva bostäder för en miljövänlig livsstil.

Här hittar du pågående bostadrätter i Stockholm, kanske finns ditt drömhem bland dem?

 

   

Hitta just ditt hem i Stockholm

Stockholm är en stad i ständig förändring som växer så det knakar. Här hittar du stadsdelar och kranskommuner med varierande känsla och arkitektur, vilket gör att du inte bara väljer bland våra olika bostadshus, utan även olika livsstilar när du köper din nyproduktion i Stockholm. Vare sig du letar boende i centrala Stockholm eller i någon av stadens närförorter är varje grannskap som Bonava skapar unikt, anpassat efter området och de kringliggande omgivningarna.

Är du en naturälskare lockar kanske Nacka eller Österåker mest. Sundbyberg eller Kungsholmen passar dig som vill ha nära till stadspulsen och vännerna, medan Upplands Väsby är perfekt för barnfamiljen. Läs mer om alla platser där vi bygger nyproducerade bostäder i Stockholm genom att klicka dig vidare bland våra pågående projekt, och hitta det grannskap som passar just dig.

Varför så många väljer nyproduktion i Stockholm

Vad är det som gör det så omåttligt populärt att köpa nybygge i Stockholm? Kanske beror det på den internationella känslan och storstadspulsen? Eller de vackra omgivningarna och närheten till naturen? Vad det än beror på är Stockholm idag en av Europas fem snabbast växande städer, där både innerstad och kringliggande områden expanderar.

I takt med att staden växer formas nya grannskap i alla väderstreck, samtidigt som kollektivtrafiksnätet byggs ut för att du ska kunna ta dig mellan stadsdelarna enkelt och miljövänligt. Även om Stockholm är en stor stad tar det aldrig särskilt lång tid att med tunnelbana, buss eller pendeltåg åka från stadskärnan till närliggande kommuner.

Kultur och nöje i Stockholm

Stockholms kulturutbud är rikt och här återfinns välkända kulturscener som Dramaten, Stadsteatern och Operan där flera av Sveriges mest kända skådespelare uppträder i både klassiska och moderna uppsättningar. Stockholm har även över 70 museer utspridda över hela staden, många med fritt inträde för besökare flera dagar i veckan. Bland de mest välbesökta museerna kan nämnas Vasamuseet med över 1 miljon besökare per år, Nationalmuseum med Sveriges största konstsamling, samt det populära Tekniska museet.

Stockholm är en restaurangtät stad med mat från världens alla hörn. Här kan du smita hemifrån din nyproduktion i Stockholm och äta middag i allt från klassiska matsalar som Gondolen eller Operakällaren till mer moderna, hyllade restauranger som Esperanto och Farang. Kultur och spännande matupplevelser hittar du inte bara i centrala Stockholm, stadens närförorter erbjuder ett ständigt växande utbud. I Stockholm finns alltid något nytt att upptäcka!

Stockholm – en stad att leva och bo i sedan 1200-talet

Köper du en bostad i Stockholm så blir du en del av en historisk stad. Man brukar säga att Stockholms stad grundades 1252 av Birger Jarl. På den tiden bestod staden endast av det område som idag är Gamla stan, där man idag återfinner en hel del äldre arkitektur och historiska monument. Närheten till en av världens mest örika skärgårdar var naturligtvis fördelaktig ur många perspektiv, och staden blev snart en betydande köpstad. Skärgården är än idag en av stadens allra främsta fördelar, där stockholmarna kan njuta av båtturer och solvarma klippor under lata semesterdagar. 

Sök bland våra många grannskap i området för att hitta en nyproduktion i Stockholm som passar just dig. Du kan välja att filtrera din sökning på allt från område till bostadstyp eller livsstil.