Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Bostad Stockholm

Bostad Stockholm

Köp nyproduktion i Stockholm

Bonava skapar bostäder under nyproduktion i Stockholm. Grannskap och levande platser där minnen skapas tillsammans med familj, vänner och grannar. Att flytta in i en nyproduktion innebär att du köper en bostad där ingen tidigare har bott. Där har du möjligheten att skapa dina egna minnen tillsammans med familj och vänner.

När vi planerar nyproduktioner och blivande bostäder fokuserar vi alltid på människorna som ska bo i sina blivande hem. Med en nyproduktion har du möjligheten att sätta din personliga prägel på inredningen. Tillsammans med Bonavas inredningsexperter har vi tagit fram våra egna stilar där du kan välja efter tycke och smak som gör din nyproduktion till ett personligt hem. 

Stockholm är verkligen en stad att trivas i. Den historia som har skapats här under hundratals år kommer att fortsätta skrivas tillsammans med människorna som idag bor i staden. Hitta en nyproducerad bostad för dig bland våra aktuella bostadsprojekt. Det första steget tar du genom att anmäla ditt intresse.

Här hittar du alla våra nyproducerade bostäder i Stockholm. Välkommen till ditt nya hem.

Bostadsområden i Stockholm

Bonava i Stockholm

Upptäck våra områden i Stockholm

Vad Bonava erbjuder i Stockholm

Nordens huvudstad

Som centrum i Skandinavien är Stockholm en attraktiv stad för många, Sveriges huvudstad är inte bara störst i landet utan även i Norden. I kommunen bor c:a 920 000 personer och i hela Stor-Stockholm över 2 200 000. Drygt fyrtio procent av marken består av parker och andra gröna områden och 1994 invigdes här världens första nationalstadspark (där bland annat Fjäderholmarna, delar av Norra Djurgården, Djurgården, Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken ingår). Stockholm ligger vackert byggd på stora och små öar. Tack vare sitt läge kallas staden för Nordens Venedig eller Mälardrottningen och hela Stor-Stockholmsområdet, som innefattar alla kommuner i Stockholms län, rymmer många fina platser med vacker natur och många sevärdheter.

Stockholm - en stad att leva och bo i sedan 1200-talet

Man brukar räkna med att staden grundades 1252 av Birger jarl och då bestod av det som idag är Gamla stan. Norrut fanns på den tiden en liten by, Väsby, som idag är Hötorget. Närheten till en av världens mest örika skärgårdar var naturligtvis fördelaktig ur många perspektiv. Idag kan vi njuta av skärgårdsliv med båtturer och solvarma klippor under våra semesterdagar. 

Bonava har en lång historia av att skapa bostäder

Bonava, med rötterna i NCC, har en lång historia av att skapa bostäder och levande bostadsområden. Vi byggde våra första hem på 1930-talet, förmodligen ännu tidigare. Vi lägger stor vikt vid arkitektur och design, men det är inte vad som är viktigast när det kommer till den perfekta bostaden: Vi vet att det som verkligen betyder något är människorna som bor där.  De bostadstyper som vi skapar i Stockholm är lägenheter, radhus och villor i många olika grannskap och geografiska områden. Att ta beslutet att köpa en bostad är en av de största besluten i livet. Låt oss på Bonava hjälpa dig att hitta ett hem och boende som passar dig och dina behov.