amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Meny

Bostad Stockholm

Bostad Stockholm

Hitta en bostad i Stockholm

Bonava skapar bostäder och grannskap i Stockholm, levande platser där minnen bildas tillsammans med familj, vänner och grannar. När vi planerar våra bostadsprojekt börjar vi alltid med människorna som ska bo där. Här hittar du våra bostäder i Stockholm.

Vi har en lång historia av att skapa bostäder

Bonava, med rötterna i NCC, har en lång historia av att skapa bostäder och levande bostadsområden. Vi byggde våra första hem på 1930-talet, förmodligen ännu tidigare. Vi lägger stor vikt vid arkitektur och design, men det är inte vad som är viktigast när det kommer till den perfekta bostaden: Vi vet att det som verkligen betyder något är människorna som bor där.  De bostadstyper som vi skapar i Stockholm är lägenheter, radhus och villor i många olika grannskap och geografiska områden. Att ta beslutet att köpa en bostad är en av de största besluten i livet. Låt oss på Bonava hjälpa dig att hitta ett hem och boende som passar dig och dina behov. 

Stockholm är Nordens huvudstad

Som centrum i Skandinavien är Stockholm en attraktiv stad för många, Sveriges huvudstad är inte bara störst i landet utan även i Norden. I kommunen bor c:a 920 000 personer och i hela Stor-Stockholm över 2 200 000. Drygt fyrtio procent av marken består av parker och andra gröna områden och 1994 invigdes här världens första nationalstadspark (där bland annat Fjäderholmarna, delar av Norra Djurgården, Djurgården, Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken ingår). Stockholm ligger vackert byggd på stora och små öar. Tack vare sitt läge kallas staden för Nordens Venedig eller Mälardrottningen och hela Stor-Stockholmsområdet, som innefattar alla kommuner i Stockholms län, rymmer många fina platser med vacker natur och många sevärdheter.

Man brukar räkna med att staden grundades 1252 av Birger jarl och då bestod av det som idag är Gamla stan. Norrut fanns på den tiden en liten by, Väsby, som idag är Hötorget. Närheten till en av världens mest örika skärgårdar var naturligtvis fördelaktig ur många perspektiv. Idag kan vi njuta av skärgårdsliv med båtturer och solvarma klippor under våra semesterdagar. 

Stockholm är en stad att trivas i. Den historia som har skapats under hundratals år kommer att fortsätta skrivas tillsammans med människorna som nu bor i staden. Hitta bostaden för dig bland våra aktuella bostadsprojekt, och ta första steget till ditt framtida hem.

Välkommen till ditt nya hem. 

Bostad Stockholm

Bostadsområden i Stockholm

Upptäck våra levande bostadsområden

Bostadstyper i Stockholm

Så går det till att köpa nyproduktion

Fördelarna med nyproduktion är många. Våra nyproduktioner köper du alltid till fast pris och du får vara med och välja inredning efter dina behov och personliga smak. Läs mer

Att välja inredning, steg för steg

Att välja inredning är roligt men det kan också vara lite utmanande. Men oroa dig inte, vi finns med för att hjälpa och guida dig. Läs mer