Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm
Plats

Nyproduktion Stockholm

Nyproduktion Stockholm

Beskrivning

Nya bostäder i Stockholm

Bonava skapar hem och levande grannskap. Hitta ett stort utbud av nybyggda lägenheter och hus – välj mellan bostadsrätter och äganderätter, bostadstyper och antal rum. Vi har hem för det lilla hushållet, den stora familjen och allt däremellan. När du väljer att köpa nyproduktion blir du den första att sätta nyckeln i låset till ditt nya hem. Och tillsammans med familj, grannar och vänner kommer minnen skapas. Se vilka grannskap vi just nu planerar och hitta bostäder till salu.

Nyproduktion i Stockholm

Nyproduktion Stockholm med lång historia

Bonava, med rötterna i NCC, har en lång historia av att skapa nyproducerade hem och bostadsområden. Vi byggde våra första bostäder redan på 1930-talet och har sedan dess skapat grannskap med det lilla extra. Vi vet att det som verkligen betyder något är människorna som bor där och gemenskapen grannar emellan.

I våra grannskap hittar du lägenheter, radhus och hus. Oavsett om du vill bo i ett familjevänligt område eller om du letar ett nytt hem där umgänge får vara i fokus eller där du kan leva en aktiv livsstil, hoppas vi kunna erbjuda något som passar dig. Att köpa en bostad är ett av de största besluten i livet – låt oss på Bonava hjälpa dig i ditt bostadsköp.

Vi bygger hållbara hem i Stockholm

För oss är det viktigt att skapa levande områden för flera generationer. Våra hem och grannskap är Svanenmärkta och de byggmaterial vi använder är alltid omsorgsfullt utvalda för att vara både miljövänliga och energieffektiva. Det ska vara enkelt för dig att leva och bo hållbart och miljövänligt i ett Bonava-hem. När vi skapar nya grannskap är det också viktigt med gemensamma grönområden, planteringar och sociala platser som ökar gemenskapen grannar emellan. Allt för att du ska trivas med ditt boende, länge.

Tidigare nybyggda grannskap i Stockholm

Bonava har under de senaste åren skapat flera nya grannskap i och runt Stockholmsområdet. Inspireras av våra inflyttade Bonava-grannskap och se hur det blir när det är färdigbyggt.

  • Kristinebergs slottspark är en del av stadsutvecklingsområdet Nordvästra Kungsholmen. Grannskapet med lägenheter ligger mitt emellan Kristinebergs slott, Essingeleden och Drottningholmsvägen. Med bostadsrätter i varierande storlek, alla med balkong eller uteplats och närhet till både klippbad och tunnelbana.
  • Aronia i Sätra hittar du i södra Stockholm, mitt emellan tunnelbanestationen Sätra och Mälarens strand. Ett grannskap där det är lätt att umgås med både grannar och vänner – på väl tilltagna balkonger, uteplatser, i det gemensamma växthuset eller på gårdens egen lekplats.
  • Sigtuna stadsängar är en ny stadsdel alldeles intill Sigtuna stad. Här växer ett hållbart och naturskönt område fram. Och det är här vi hittar grannskapet Äppellunden, med 35 radhus och fristående hus med egen uteplats.
  • Tollare i Nacka, alldeles intill Skurusundet och skärgården. Sedan området började växa fram har vi överlämnat mängder av nycklar till Bonava-grannarna som flyttat in i sina nya hem. De sista två grannskapen att bli klara var Tollare Marina och Tollare Terrass. Tollare Marina ligger, precis som namnet avslöjar, precis på kajen. De flesta hemmen har balkong eller uteplats, vissa med direkt utsikt över vattnet. Och både restaurang Bruket och populära Kennys Gelato ligger precis utanför dörren.
  • Mälargränd i Upplands Väsby är en härlig färgklick i området, samtidigt de 44 Svanenmärkta hemmen smälter in som en naturlig del i landskapet. Radhus varvas med parhus och kedjehus. Svenenmärkningen har prioriterats, precis som i våra andra Bonava-projekt – att miljö och hållbarhet är i fokus redan från planeringen startar tills att det är färdigt för alla att flytta in. Klimatsmarta hus, är trygga att äga och dessutom bra för vår miljö.
  • Lugnet i Hammarby Sjöstad är ett grannskap som har allt du behöver i närområdet. Området har på kort tid blivit en av Stockholms mest populära stadsdelar, mycket tack vare det praktiska läget. Här bor du nära Hammarbybacken och Nackareservatet, samtidigt som Södermalm bara är 3 kilometer bort.

Här hittar du alla inflyttade Bonava-grannskap. Kanske är det något av dem du gillar extra mycket?

Bygg gemenskap tillsammans med dina grannar

Vi vet att det finns grannar som är extra bra på att få andra att trivas och känna tillhörighet – så att lyckliga grannskap kan skapas. Vi kallar dem för grannskapare, äkta grannar med det där lilla extra.Här kan du lära känna några av alla grannskapare som bor i våra nyproducerade bostäder i Stockholm.

Hitta ditt nya hem i Stockholm

Staden är i ständig förändring och växer så det knakar. Här hittar du stadsdelar och kranskommuner med varierande känsla och arkitektur, vilket gör att du inte bara väljer bland våra olika bostadshus, utan även olika livsstilar när du väljer var du ska bo. Vare sig du letar boende centralt eller i någon av stadens närförorter är varje grannskap som Bonava skapar unikt, anpassat efter området och de kringliggande omgivningarna.

Är du en naturälskare lockar kanske Nacka mest? Haninge passar dig som vill ha nära till stadspulsen och vännerna, medan Järfälla och Sigtuna är grannskap som lockar dig med barnfamilj?

Läs mer om alla platser där vi bygger nyproducerade bostäder i Stockholm genom att klicka dig vidare bland våra planerade projekt och hitta det grannskap och den bostad som passar just dig.

När du köper ett nyproducerat hem från Bonava har du möjlighet att själv välja stilkoncept på inredningen i din lägenhet eller hus, redan innan du flyttar in. Våra kostnadsfria grundstilar är framtagna tillsammans med erfarna inredningsarkitekter. I flera av våra bostäder har du möjlighet att utöver grundstilen Bas göra tillägg som gör ditt nya hem ännu mer personlig.

Varför välja nyproduktion Stockholm

Vad är det som gör det så populärt att köpa nybygge i Stockholm? Kanske beror det på den internationella känslan och storstadspulsen? Eller de vackra omgivningarna och närheten till naturen? Vad det än beror på är Stockholm idag en av Europas fem snabbast växande städer, där både innerstad och kringliggande områden expanderar.

I takt med att staden växer formas nya grannskap i alla väderstreck, samtidigt som kollektivtrafiken byggs ut för att du ska kunna ta dig mellan stadsdelarna enkelt och miljövänligt. Även om det är en stor stad tar det aldrig särskilt lång tid att med tunnelbana, buss eller pendeltåg åka från stadskärnan till närliggande kommuner.

Välkommen till Sveriges huvudstad

I kommunen bor cirka 975 000 personer och hela Stor-Stockholm huserar över 2 300 000 invånare. Drygt fyrtio procent av stadens markyta består av parker och andra grönområden, vilket gör att ditt nyproducerade hem sällan ligger långt från promenadstråk och grönskande parker.

År 1994 invigdes här världens första nationalstadspark där bland annat Fjäderholmarna, delar av Norra Djurgården, Djurgården, Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken ingår. Stockholms stad ligger vackert belägen på flera stora och små öar. Tack vare sitt läge, omringad av vatten, kallas staden för Nordens Venedig eller Mälardrottningen.

Om du väljer att köpa nyproduktion i Stockholm är du aldrig långt ifrån ett svalkande dopp på sommaren eller en skridskotur på vintern. Hela Stor-Stockholmsområdet, som innefattar alla kommuner i Stockholms län, rymmer många fina platser med fantastisk natur och många berömda sevärdheter.

Att bo och göra i Stockholm

Stockholm är en stad att trivas i – en vacker huvudstad känd för sin omedelbara närhet till vattnet, sitt rika kulturutbud och många grönområden. Att bo här innebär att du enkelt kan växla mellan storstadspuls och naturupplevelser, vilket gör staden unik i sitt slag.

Fönstershoppa i de mysiga butikerna på Götgatan medan du strosar ner mot Slussen, ta båten över till Djurgården för ett besök på Skansen där du kan titta både på djuren och alla de mysiga, historiska husen. Är du friluftsintresserad kanske du hellre tar pendeltåget till Upplands Väsby där du kan ta långa skogspromenader och njuta av den friska luften, utan att för den skull behöva åka särskilt långt från stan. Vare sig du befinner dig mitt i citypulsen eller väljer att åka norr eller söderut finns en hel del att se och uppleva.

Bonava har olika bostadstyper i populära områden i och kring Stockholm – och se var du trivs bäst.

Kultur och nöje i Stockholm

Kulturutbudet är rikt och här återfinns välkända kulturscener som Dramaten, Stadsteatern och Operan där flera av Sveriges mest kända skådespelare uppträder i både klassiska och moderna uppsättningar. Det finns även över 70 museer utspridda över hela staden. Bland de mest välbesökta museerna kan nämnas Vasamuseet med över 1 miljon besökare per år, Nationalmuseum med Sveriges största konstsamling, samt det populära Tekniska museet.

Stockholm är en restaurangtät stad med mat från världens alla hörn. Här kan du äta gott i allt från klassiska matsalar som Gondolen eller Operakällaren till mer moderna, hyllade restauranger som Esperanto och Farang. Kultur och spännande matupplevelser hittar du inte bara i city, stadens närförorter erbjuder ett ständigt växande utbud. Här finns alltid något att upptäcka.

Stockholm – en stad att bo och leva i sedan 1200-talet

Köper du en bostad i Stockholm blir du en del av en historisk stad. Man brukar säga att Stockholms stad grundades 1252 av Birger Jarl. På den tiden bestod staden endast av det område som idag är Gamla stan, där man idag återfinner en hel del äldre arkitektur och historiska monument.

Närheten till en av världens mest ö-rika skärgårdar var naturligtvis fördelaktig ur många perspektiv och staden blev snart en betydande köpstad. Skärgården är än idag en av stadens allra främsta fördelar, där stockholmarna kan njuta av båtturer och solvarma klippor under lata semesterdagar. 

Sök bland våra grannskap för att hitta din nya bostad i Stockholm. Filtrera din sökning på allt från område till bostadstyp, pris och boyta.