Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nacka bostad
Plats

Nyproduktion Nacka

Visa grannskap
Beskrivning

Skärgårdsnära nyproduktion i Nacka

Är du sugen på att flytta till Stockholms mysigaste kommun? Vi förstår det. I Nacka bor du nära guppande båtar, solvarma klippor och skogsdungar perfekta för löpturen. Du har dessutom smidiga kommunikationer till Slussen som du når på en kvart. Vi skapar miljösmart och stilren nyproduktion i Nacka. Hitta ditt sprillans nya hem här.

Bonava i Nacka

Upptäck våra områden i Nacka

Vad Bonava erbjuder i Nacka

Nytt hem med lång historia

Vi på Bonava har skapat nyproducerade hem i Sverige sedan 1930-talet. Tidigare så var vi en del av NCC men vi står sedan några år tillbaka på egna ben. Nu finns vi på åtta olika marknader i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Sankt Petersburg (Ryssland), Estland och Lettland, och på alla platser verkar vi för att skapa hem och levande grannskap. Vår långa erfarenhet har gjort att vi har lärt oss vikten av att bygga platser att leva på, inte bara hus. När du köper nyproduktion i Nacka från Bonava kan du känna dig trygg med att allt från arkitektur till materialval är gjorda för att du ska trivas, länge. Du får dessutom skapa ditt drömhem med flera inredningsval som är framtagna av våra inredningsexperter.

Bo hållbart med nyproduktion i Nacka

Med en nyproduktion i Nacka kan du och din familj hitta hem, trivas och växa. Här bor du tryggt och lugnt i hem som skapats med hållbara material och med stor hänsyn till miljön. Oavsett om du vill flytta in ett rymligt hus, en ytsmart etta eller en storslagen femma med utsikt över vattnet, så kan du vara säker på att ditt nya hem är hållbart. Alla våra enfamiljs hus är exempelvis Svanenmärkta, vilket innebär att du får ett hem byggt av hälsosamma material med bra isolering och ventilation. Du lever dessutom enkelt hållbart i ditt nya hem, med energisnåla lösningar och närhet till sopsortering.

Tryggt och säkert när du köper ditt hem

För oss är det viktigt att du kan känna dig trygg när du köper din nyproduktion i Nacka. När du köper nyproduktion slipper du till exempel den stress som en budgivning kan medföra, eftersom våra bostäder i Nacka alltid säljs till ett fast pris. Vårt försäkringspaket Tryggt Boende™ skyddar dig före, under och efter ditt bostadsköp. Med det får du exempelvis avbokningsskydd som skyddar om du skulle drabbas av plötsligt sjukdom och skydd mot dubbla bokostnader om det inte blir som du tänkt dig med planeringen. Tryggt Boende ingår alltid när du köper ditt nya hem hos oss. Här kan du läsa mer om trygghet och försäkringar.

Varför är nyproduktion speciellt?

Väljer du ett nyproducerat hem kommer du inte att ångra dig. Att köpa ett helt nytt hem som ingen tidigare har bott i är en alldeles speciell känsla. Du är den som gör allt först, den första som kilar upp på morgonen och bäddar sängen, den första som kokar kaffe och den första som har beslutsångest framför garderoben. Du skriver historien i ditt hem och det är unikt. Att det dessutom är lite extra fräscht och modernt är mest en bonus.

Något som många uppskattar med ett helt nytt hem är att få vara med och bestämma inredningen, någonting du kan göra i så gott som alla våra hem (i vissa grannskap har vi tagit fram fasta inredningskoncept som vi tror lite extra på). Vilken modell vill du ha på köksluckorna? Hur ska handtagen se ut? Vad ska du ha för golv i badrummet? Ska väggarna i sovrummet ha en annan färg? Vi har såklart inredningsexperter som hjälper dig genom hela processen. När du sedan kommer hem till din nyproduktion i Nacka för första gången så vet du att allt där inne är alldeles nytt, och precis så som du har valt att det ska vara. Vi vill att det ska vara smidigt, enkelt och roligt för dig att flytta in i ditt nya hem.

Varför ska du bo i nyproduktion i Nacka?

Nu när vi har etablerat att nyproduktion är härligt så tänkte vi gå in på varför en nyproduktion i just Nacka är något alldeles extra. Först av allt så är Nackas natur någonting utöver det vanliga. Nacka är en naturskön plats och i alla delar av kommunen växer nya områden fram – från Sickla och Kvarnholmen till Nacka Strand och Finnboda. Kommunen har hela 13 naturreservat, 10 mils kustlinje och flera vackra sjöar. Här kan du skapa ett hem som trots närheten till Stockholms innerstad erbjuder fantastiska naturupplevelser, skärgårdskänsla och härlig social gemenskap.

Ifall man vill ut i naturen så ligger Nyckelvikens naturreservat i Nacka, ett 134 hektar stort grönområde som är mest kända för sina ekar. Området passar perfekt för en picknick på klipporna vid havet, eller att vandra och promenera på deras flera olika motionsspår och stigar. Det finns även en herrgård och en bondgård ifall man vill hälsa på djuren. Nyckelviken passar perfekt som utflyktsmål för barnfamiljen.

Hur är det med kommunikationerna i Nacka?

Från Nacka tar du dig enkelt och smidigt in till Stockholm med både buss, båt, Saltsjöbanan och tvärbanan. Med en bostad i Nacka behöver du helt enkelt inte kompromissa utan erbjuds det bästa av två världar. Ifall man vill ta sig in till de centrala delarna av Stockholm, så tar man enklast Saltsjöbanan mot Slussen. Annars har du Sickla köpkvarter som granne, ett shoppingområde med över 160 butiker. Här finns även bio, gym och ett flertal restauranger och caféer. Perfekt om man inte orkar ta sig ända in till centrala Stockholm. Bor du i nyproduktion i Nacka bor du granne med all den närservice du kan tänkas behöva samtidigt som du har naturen runt knuten.

Nyproduktion i Nacka för hela familjen

I våra sociala och familjevänliga kvarter kan du och din familj bo tryggt och skapa minnen med tillsammans med gamla och nya vänner. För oss är det viktigt att skapa nyproduktion i Nacka som bidrar till levande grannskap med naturliga platser för sociala stunder och avslappnat umgänge med grannar i alla åldrar. När du köper en familjevänlig bostad i Nacka finns skolor och lekvänlig natur sällan långt bort. I Nacka finns gott om natur som passar lika bra för fantasifulla lekar, mysiga familjeutflykter och snabba löpturer med skön egentid.

Hitta just ditt bostadsområde i Nacka

Just nu bygger vi på flera platser i Nacka. Du kan exempelvis hitta familjevänliga hus i Ältadalen. Här finns hem med flera olika upplåtelseformer, storlekar och sollägen. Gemensamt för alla våra hus i Nacka är att de är bygga för gemenskap och att de alla ligger nära såväl naturupplevelser som bussen till stan. Vill du bo i lägenhet finns bostäder i Nackas skärgårdsdröm Tollare. Här bor du precis vid hamnen med storslagen utsikt över Lännerstasundet. Om du hittar en nyproduktion i Nacka som du tycker om så ska du inte tveka att höra av dig. Vi hjälper gärna dig att hitta din sprillans nya bostad i Nacka.

Här kan du kolla vidare om du är intresserad av att hitta en ny nyproduktion i Stockholm och inte vet säkert än om Nacka är platsen för dig. Är det just en bostadsrätt i Nacka du vet att du vill ha kan du läsa mer om precis det också.