Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Nacka
Plats

Nyproduktion Nacka

Bonava i Nacka

Beskrivning

Nya bostäder i Nacka

Är du sugen på att flytta till nyproduktion med ett naturnära läge i Nacka? Här bor du i ett nytt hem med närhet till skärgårdsutflykter, friluftsliv och skogsdungar perfekta för löpturen. Du har dessutom smidiga kommunikationer till Slussen som du når på en kvart. Se vilka grannskap vi just nu planerar och hitta hållbara hem och energieffektiva bostäder till salu i Nacka.

Nyproduktion i Nacka

Nyproduktion i Nacka med lång historia

Bonava har skapat nyproducerade hem sedan 1930-talet och har lång erfarenhet av att skapa hem och levande grannskap. Tidigare var vi en del av NCC, men sedan år 2016 står vi på egna ben. Vill du veta mer om Bonavas historia, kan du läsa mer här.

När du köper nyproduktion hos Bonava kan du känna dig trygg med att allt från arkitektur till materialval är gjorda för att du ska trivas under en låg tid framöver. När du köper ditt nya hem får du dessutom göra flera inredningsval, som är framtagna av våra inredningsexperter, för att du ska kunna sätta din personliga prägel på din nyproduktion.

Bo i hållbara hem i Nacka

För oss är det viktigt att skapa levande områden för flera generationer. Bonava skapar hållbara hem och grannskap som är Svanenmärkta. Det betyder bland annat att byggmaterialen är omsorgsfullt utvalda för att vara både miljövänliga och energieffektiva. Det ska vara enkelt för dig att leva hållbart. De Svanenmärkta husen har bra isolering och ventilation. Och hemmen är utrustade med energisnåla lösningar som håller nere energiförbrukningen. Dessutom finns sopsortering i grannskapen. 

När vi skapar nya grannskap är det också viktigt med gemensamma grönområden, planteringar och sociala platser som ökar gemenskapen grannar emellan. Allt för att du ska trivas med ditt boende, länge.

Att köpa nyproduktion i Nacka – ett tryggt köp

En av fördelarna med en nybyggd bostad är att du till exempel slipper den stress som en budgivning kan medföra, eftersom våra Bonava-hem säljs till ett fast pris. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg hela vägen, eftersom du gör ett av de största besluten i livet – nämligen att köpa ett nytt hem. Men vad händer om livet skulle ta en oväntad vändning? Här kan du läsa mer om ett tryggt köp och om vilka typer av skydd vi erbjuder när du köper nyproduktion hos Bonava.

Vilka är fördelarna med nyproduktion?

Att köpa ett helt nytt hem som ingen tidigare har bott i är en alldeles speciell känsla. Du är den som gör allt först, den första som kilar upp på morgonen och bäddar sängen, den första som kokar kaffe och den första som har beslutsångest framför garderoben. Du skriver historien i ditt hem och det är unikt. Att det dessutom är lite extra fräscht och modernt är mest en bonus.

Något som många uppskattar med ett helt nytt hem är att få vara med och göra sina egna inredningsval. Vilken stil vill du ha på köket? Vilket golv vill du ha? Hur ska badrummet se ut? Vi har såklart inredningsexperter som hjälper dig genom hela processen. När du sedan kliver in i ditt hem för första gången så vet du att allt där inne är alldeles nytt, och precis så som du har valt att det ska vara.

Vi vill att det ska vara smidigt, enkelt och roligt för dig att flytta in i ditt nya hem. Här kan du läsa mer om hur det går till att köpa nyproduktion hos Bonava.

Nyproduktion i Nacka för hela familjen

I våra sociala och familjevänliga grannskap kan du och din familj bo tryggt och skapa minnen med tillsammans med gamla och nya vänner. För oss är det viktigt att skapa levande grannskap med naturliga platser för grannar att träffas och lära känna varandra. Som grannarna i Tollare som startade en träningsgrupp tillsammans och samlas för ett svettigt träningspass två gånger i veckan.

När du köper en ny bostad i Nacka finns skolor och lekvänlig natur sällan långt bort. I Nackaområdet finns gott om natur som passar lika bra för fantasifulla lekar, mysiga familjeutflykter och snabba löpturer för skön egentid.

Hitta ditt bostadsområde i Nacka

Vad söker du i ditt nya hem? I familjevänliga Ältadalen i Nacka finns hem med flera olika upplåtelseformer, storlekar, antal rum och sollägen. Gemensamt för alla våra hus i Nacka är att de är bygga för gemenskap och att de alla ligger nära såväl naturupplevelser som bussen till stan. I Ältadalen bor du nära det som förenklar vardagen, samtidigt som du har Nackareservatet alldeles runt knuten. Perfekt för dig som gillar friluftsliv och utomhusaktiviteter.

Lägenheterna i Nackas skärgårdsdröm Tollare ligger precis vid hamnen med storslagen utsikt över Lännerstasundet. Om du hittar nyproduktion i Nacka som du tycker om ska du inte tveka att höra av dig. Vi hjälper dig att hitta din nya bostad i Nacka.

Om du är intresserad av nyproduktion i andra områden än Nacka, hittar du all nyproduktion i Stockholm här.

Varför bo i nyproduktion i Nacka?

Nu när vi har etablerat att nyproduktion är ett bra val, så tänkte vi gå in på varför nyproduktion i just Nacka är något alldeles extra. Först av allt så är naturen här någonting utöver det vanliga. Nacka är en naturskön plats och i alla delar av kommunen växer nya områden fram – från Sickla och Kvarnholmen till Nacka Strand och Finnboda. Kommunen har hela 13 naturreservat, 10 mils kustlinje och flera vackra sjöar. Här kan du skapa ett hem som trots närheten till Stockholms innerstad erbjuder fantastiska naturupplevelser, skärgårdskänsla och härlig social gemenskap.

Ifall man vill ut i naturen så ligger Nyckelvikens naturreservat i Nacka, ett 134 hektar stort grönområde som är mest kända för sina ekar. Området passar perfekt för en picknick på klipporna vid havet, eller att vandra och promenera på deras flera olika motionsspår och stigar. Det finns även en herrgård och en bondgård ifall man vill hälsa på djuren. Nyckelviken passar perfekt som utflyktsmål för barnfamiljen.

Hur är det med kommunikationerna i Nacka?

Från Nacka tar du dig enkelt och smidigt in till Stockholm med både buss, båt, Saltsjöbanan och tvärbanan. Med en bostad i Nacka behöver du helt enkelt inte kompromissa, utan erbjuds det bästa av två världar.

Ifall man vill ta sig in till de centrala delarna av Stockholm, så tar man enklast Saltsjöbanan mot Slussen. Annars har du Sickla köpkvarter som granne, ett shoppingområde med över 160 butiker. Här finns även bio, gym och ett flertal restauranger och caféer. Perfekt om man inte orkar ta sig ända in till centrala Stockholm. Bor du i nyproduktion i Nacka bor du granne med all den närservice du kan tänkas behöva samtidigt som du har naturen runt knuten.