Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Lägenhet Stockholm

Visa grannskap

Vill du köpa lägenhet i Stockholm?

Bonava skapar nyproducerade lägenheter i Stockholm. Här finns levande grannskap i hela Stockholmsområdet, där människor lever sina liv och familjer och vänner skapar minnen för livet. Känslan av att sätta nycklarna i dörren till en helt ny lägenhet är speciell och unik och innebär en stor förändring i livet. Välkommen hem till din nya lägenhet i Stockholm.

Bonava har skapat lägenheter i Stockholm under många år

Att köpa lägenhet i Stockholm är ett stort beslut. Konkurrensen är stenhård och budgivningsprocesserna utdragna. När du köper en nyproducerad lägenhet i Stockholm av oss på Bonava slipper du allt det. Det är du och din vilja som står i fokus för oss. Alla våra lägenheter i Stockholm säljs till fast pris och vi finns med att guida dig genom hela processen. Vi har byggt lägenheter och bostadsområden i över 80 år så en kan säga att vi har en hel del hem i bagaget. Bara från 2011-2016 har över 2000 familjen och singelhushåll flyttat in i våra hem, många av dem lägenheter i Stockholm. 

Fördelen med en ny lägenhet i Stockholm

När du öppnar dörren till din lägenhet i Stockholm så kan du känna dig stolt över tanken att du har fått vara med och utforma den. Du får nämligen massor av möjligheter att själv vara med och påverka inredningen och utformningen av din nyproducerade lägenhet i Stockholm, redan innan den är byggd. Du kan ofta välja om du vill ha exempelvis badkar eller dusch, och våra inredningsexperter finns med dig för att guida dig genom våra tillval, stilval och inredningsdetaljer. Vi lägger stort värde i stil och design, men vi vet också att ett hem inte bara skapas med hjälp av inredning. Det handlar om människorna som bor där. Därför skapar vi hem och lägenheter i Stockholm med miljö och hållbarhet i fokus, så att du kan trivas i ditt nya hem länge.

Din hållbara lägenhet i Stockholm

När du ska köpa lägenhet i Stockholm så tror vi att du vill kunna bo där länge. För att ett hem ska vara hållbart och trivsamt under en längre tid så tycker vi att både sociala och miljövänliga faktorer ska vara i fokus. Därför skapar vi alltid gott om mötesplatser och inbjudande områden vid våra lägenheter i Stockholm. Du ska enkelt kunna lära känna dina grannar och du som har barn ska vara trygg med att släppa ut ungarna sent som tidigt på kvällen. Vi skapar upplysta gångar, livliga lokaler i huset och odlingslådor och gårdshus på innergården. För det hållbara miljötänket hittar du gott om återvinningsstationer och parkeringsplatser för elbilar i närheten till din lägenhet i Stockholm. Vi försöker också främja en hälsosam och miljövänlig livsstil genom cykelverkstad, cykelparkering och i vissa fall genom cykeln på köpet. Vi vill att du ska trivas i din nya Bonavalägenhet länge.

Lägenhet nära vattnet eller pulsen?

Vi har flera lägenheter till salu i Stockholm med omnejd. I Nacka  finns skärgårdsnära och vattenglittrande hem i Tollare. Mot Brommahållet har du livliga och tunnelbanenära Stora Mossen. Är du sugen på cykeln på köpet finns hem i Älvsjö  och är det grönskan som lockar tycker vi att du kan kolla in våra hem i Ursvik. Lockar Stockholms citypuls finns centrala hem i Kristineberg  och Hammarby Sjöstad. Annars bjuder Haninge  på vetenskapsinspirerade innergårdar och Sollentuna  på vattennära vindsvåningar. Välkommen hem till just din nya lägenhet i Stockholm. 

 

Köp lägenhet i Stockholm - en stad i rörelse

Behöver vi ens övertyga dig om att köpa lägenhet i Stockholm är att blir en del av en härlig stad? Stockholm har en rik historia med spännande arkitektur, museer, det kungliga slottet och Gamla Stan. Här föds många trender inom design, mode och teknik. Det finns barer och restauranger i världsklass, moderna gallerior och små, personliga butiker. Att staden är belägen på skärgårdsöar och de många vackra park- och grönområdena gör att Stockholm även kallas för Nordens Venedig. En lägenhet i Stockholm ger dig dessutom en bostad i en stad med lång historia. Stockholm etablerades redan år 1187, och det märks på stadens arkitektur framförallt i Gamla stans väl bevarade kvarter.

En lägenhet i Sveriges huvudstad ger dig också de flesta bekvämligheter du kan önska, samtidigt som du får närheten till naturen och havet. Gillar du shopping har du butikstäta Drottninggatan och varuhuset NK inne i city, samt flertalet gallerior både inne i centrala Stockholm och i kommunerna strax utanför staden. Stockholm har flera kända teaterscener med Dramaten och Stadsteatern som de mest välkända. Vill du fly undan storstadspulsen kan du enkelt hoppa på en skärgårdsbåt vid Strömkajen eller ta en härlig promenad i Hagaparken, på Djurgården eller på Gärdet. Välkommen hem till Stockholm.

Är du intresserad av just en bostadsrätt i Stockholm klickar du här och om är mer av en husperson kan du kika på radhus i Stockholm här. Om du vill se alla bostäder i Stockholmsområdet klickar du på Nyproduktion Stockholm.