Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Bostad Sigtuna
Plats

Bostad Sigtuna

Visa grannskap
Beskrivning

Hitta nyproduktion i Sigtuna

I Sigtuna bor du tryggt i miljömärkta hem som är energieffektiva och noggrant kontrollerade. Här finns flera fina stränder längs Mälaren i närheten liksom gröna parkområden och fina skogslandskap. Det finns gott om service, skolor och förskolor samt goda kommunikationer till såväl Stockholm city som Arlanda flygplats.

Bonava i Sigtuna

Upptäck våra områden med nyproduktion i Sigtuna

Vad Bonava erbjuder i Sigtuna

Tryggt boende med Bonava

Att köpa ett nytt hem är ingenting en gör lättvindigt. Vi har skapat hem och levande grannskap sedan 1930-talet och vi tar med oss all erfarenhet från det nu när vi skapar din nya bostad i Sigtuna. Vi har tillexempel alltid fast pris, så att du slipper nervositeten och osäkerheten som kommer med en budgivning. Vi tar också alltid hänsyn till dina åsikter, och ger valfrihet vad gäller inredningsval men också vad för typ av blommor du och dina grannar vill odla på innergården och huruvida du vill ha en hörndusch eller ett badkar. Vi finns här för dig helt enkelt. Och om saker och ting inte blir som du har tänkt dig när du har köpt din nyproduktion i Sigtuna, så finns en mängd försäkringar som skyddar dig före, under och efter ditt bostadsköp.

Hållbar nyproduktion i Sigtuna

Just nu så har vi planerad nyproduktion i Steninge Slottsby och i Norra Sigtuna.  Alla våra hem som vi bygger i Sigtuna är Svanenmärkta. Vi började Svanenmärka vår hem och grannskap redan 2012, så vi vet en del om vad som skapar ett hållbart område. Att din nyproduktion i Sigtuna är Svanenmärkt innebär att den är energisnål och snäll mot plånbok och miljö. Innemiljön är hälsosam med bra ventilation och snälla materialval och att bostaden står sig under en lång tid. Vi jobbar också mycket med att det ska vara enkelt att leva hållbart. Både genom att just hemmet i sug ör det, att du lever hållbart endast genom att koka kaffe, men också genom att grannskapet är det. Det visar sig exempelvis genom att vi har sopsortering, gott om cykelförvaring, ekologisk mångfald på innergården och mycket mer. Här kan du läsa mer om vår Svanenmärktning.

Historiska hem med nyproduktion i Sigtuna

Väljer du att bo i Sigtuna väljer du att bo i ett nyproducerat hem i Sveriges äldsta stad. Sigtuna grundades redan runt år 980, så här är historien stark och det finns många sevärdheter så som gamla kyrkor, torpabyar och fornminnen från förr. Det finns även flera slott i området, bland annat Skoklosters slott och Rosersbergs slott. Från din bostad i Sigtuna tar du dig också enkelt till centrala Sigtuna, där det finns det gott om byggnader som påminner en om forna tider, exempelvis ett Café som ligger i en anrik träbyggnad från 1600-talet. Alternativt gå nerför den största gatan i Sigtuna som har samma placering som för 1000 år sedan.

Golf och natur nära hemmet

Med en nyproduktion i Sigtuna är det lätt att leva ett aktivt liv. Gillar du att vara flitig och i naturen på din fritid så kallar Sigtuna även sig själv för Sveriges kanske golfbanetätaste område. De vill också inte att det ska vara längre än tio minuter till ett grönområde, och de har hela 10 naturreservat i området. Perfekt om man vill hitta ett boende där man kan kombinera naturen med all närservice som man behöver. Här kan du ta ett uppfriskande morgondopp i Mälaren eller en pulshöjande promenad på någon av alla vandringsstigar. Söker du nyproduktion nära andra träningstyper så finns gott om saker att välja mellan. Orienteringsklubb, tennisbanor, sporthallar och fyra eljusspår gör det möjligt att hålla sig i trim året om.

Smidiga kommunikationer i Sigtuna

Från din nyproduktion i Sigtuna tar du dig enkelt med tåg, buss, bil, flyg och båt. Med bilen når du Arlanda på en kvart och Stockholm city på en dryg halvtimme. Pendeltåget från Märsta station tar dig till Stockholm på 36 minuter och till Uppsala på 45 minuter. Men du behöver inte ta dig långt för att hitta det du behöver. I Sigtuna finns exempelvis ett stort utbud av förskolor, grund- och gymnasieskolor. I Sigtuna stadsängar byggs en helt ny skola med plats för 550 elever, från förskola till sjätteklass. Den nya skolan beräknas stå klar till undervisningsstarten 2018.

Hitta ditt hem

Vi har flera olika typer av hem på gång i Sigtuna. Bland vår nyproduktion kan du hitta radhus i Sigtuna, Bostadsrätter i Sigtuna och Lägenheter i Sigtuna. Välkommen att hitta just ditt nya hem.