Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Sigtuna
Plats

Nyproduktion Sigtuna

Bonava i Sigtuna

Beskrivning

Nya bostäder i Sigtuna

I Sigtuna kommun finns flera fina naturområden och stränder längs Mälaren. När du väljer att köpa nyproducerade hus i något av våra grannskap bor du med närheten till naturen, närservice, skolor och har bra kommunikationer till såväl Stockholm city som Arlanda flygplats. Här i Sigtuna bor du i hållbara hem som är Svanenmärkta och energieffektiva. Vad söker du? Se vilka grannskap vi planerar och har till salu i Sigtunaområdet.

Nya bostäder i Sigtuna

Ny bostad i Sigtuna – ett tryggt köp med Bonava

Vi har skapat hem och levande grannskap sedan 1930-talet och fått lång erfarenhet av att skapa nyproduktion. En av alla fördelar med nyproduktion är att du slipper nervösa budgivningar, eftersom vi alltid har fast pris. När du köper ett nytt hem av oss är du den första att sätta nyckeln i låset och allt är nytt och fräscht, vilket gör att du slipper kostsamma renoveringar. Dessutom har du möjlighet att göra inredningsval utefter din personliga smak och välja de färger och material som passar dig.

Vi hjälper dig hela vägen under ditt bostadsköp. Och för att stötta dig om livet skulle ta en oplanerad vändning när du köpt nyproduktion i Sigtuna, erbjuder vi olika typer av skydd, för att du ska kunna göra ett tryggt köp.

Hållbara hem och energieffektiva bostäder i Sigtuna

Vi började Svanenmärka våra hem och grannskap redan 2012 och vet vad som skapar ett hållbart område. Ett Svanenmärkt hem är framtaget med fokus på miljön genom hela processen, från råvara till färdig byggnad. Det slutar inte heller där. Det ska vara enkelt för dig att leva hållbart. Med vitvaror som är energisnåla och uppvärmning som håller nere driftskostnaderna. När du köper en Svanenmärkt bostad har du möjlighet att få ett grönt bolån som ger rabatt på boräntan, här kan du läsa mer om hur det fungerar.

När vi skapar grannskap planerar vi för att det ska finnas sopsortering, cykelförvaring och annat som du och dina grannar kan dela på. Dessutom är det viktigt med grönskande ytor i grannskapen – trevligt för dig och dina grannar men också betydelsefullt för den biologiska mångfalden. Här kan du läsa mer om hur landskapsarkitekten arbetar med att utforma och planera miljöerna utomhus.

Nyproduktion i historisk slottsmiljö i Sigtuna

Väljer du att bo i Sigtuna bor du i Sveriges äldsta stad. Sigtuna grundades redan runt år 980. Här är historien stark och det finns många sevärdheter. Gamla kyrkor, torparbyar och fornminnen från förr är några av dem, men det finns även flera slott i området – bland annat Skoklosters slott och Rosersbergs slott.

Du tar dig enkelt till centrala Sigtuna, där det finns det gott om byggnader som påminner om forna tider, exempelvis ett café som ligger i en anrik träbyggnad från 1600-talet. Alternativt gå nerför den största gatan i Sigtuna som har samma placering som för 1000 år sedan.

Nyproduktion med naturen som granne

När du bor i nyproduktion i Sigtuna är det lätt att leva ett aktivt liv. Gillar du att spela golf eller vistas i naturen på din fritid så kallar Sigtuna även sig själv för Sveriges kanske golfbanetätaste område. De ska inte heller vara längre än tio minuter till ett grönområde, och Sigtuna har hela 10 naturreservat i området.

Ta ett uppfriskande morgondopp i Mälaren eller en pulshöjande promenad på någon av alla vandringsstigar. Sigtuna är perfekt för dig som vill hitta ett boende där du kan kombinera naturen med all närservice som behövs. Söker du en nyproducerad bostad och vill ha nära till andra träningstyper finns gott om aktiviteter att välja mellan – orienteringsklubb, tennisbanor, sporthallar och fyra eljusspår gör det möjligt att hålla sig i trim året om.

Smidiga kommunikationer i Sigtuna

Från din nybyggda bostad i Sigtuna tar du dig enkelt med tåg, buss, bil, flyg och båt. Med bilen når du Arlanda på en kvart och Stockholm city på en dryg halvtimme. Pendeltåget från Märsta station tar dig till Stockholm på 36 minuter och till Uppsala på 45 minuter.

Men du behöver inte ta dig långt för att hitta det du behöver. I Sigtuna finns service och ett stort utbud av förskolor, grund- och gymnasieskolor.

Hitta nyproduktion till salu i Sigtuna

Vi har flera grannskap på gång i Sigtuna. Kika in och hitta hem till radhus i Sigtuna och bostadsrätter i Sigtuna. Och här kan du se all nyproduktion i Stockholm.