Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Bostad Sigtuna

Hitta nyproduktion i Sigtuna

Med en bostad i Sigtuna kan du bo tryggt i våra miljömärkta hem som är energieffektiva och noggrant kontrollerade. Du bor nära flera fina stränder längs Mälaren och har närhet till gröna parkområden och fina skogslandskap. Det finns gott om service, skolor och förskolor samt goda kommunikationer till såväl Stockholm city som Arlanda flygplats.

Bostad Sigtuna

Områden i Bostad Sigtuna

Alla områden i Bostad Sigtuna

Bostadstyper i Bostad Sigtuna

Bostäder i Sigtuna nära historien

Väljer du att bo i Sigtuna väljer du en bo i en nyproducerat hem i Sveriges äldsta stad. Sigtuna grundades redan runt år 980. Så här är historien stark och det finns många sevärdheter så som gamla kyrkor, torpabyar och fornminnen från förr. Det finns även flera slott i området, bland annat Skoklosters slott och Rosersbergs slott. Inne i centrum finns det gott om byggnader som påminner en om forna tider, exempelvis ett Café som ligger i en anrik träbyggnad från 1600-talet. Alternativt gå nerför den största gatan i Sigtuna som har samma placering som för 1000 år sedan.

En aktiv bostad i Sigtuna 

Gillar du att vara aktiv på din fritid så kallar Sigtuna även sig själv för Sveriges kanske golfbanetätaste område, perfekt för en golfare. De vill också inte att det ska vara längre än tio minuter till ett grönområde, och de har hela 10 naturreservat i området. Perfekt om man vill hitta ett boende där man kan kombinera naturen men med all närservice som man behöver.