Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Haninge
Plats

Nyproduktion Haninge

Bonava i Haninge

Beskrivning

Nya bostäder i Haninge

Haninge är en av de största kommunerna i Stockholms län och ligger strax söder om centrala Stockholm. Här bor du i nybyggda lägenheter och har nära till service, butiker och restauranger – dessutom finns storslagna naturupplevelser en kort promenad bort. Vad söker du? Upptäck hållbara hem och energieffektiva bostäder och hitta din nya lägenhet till salu i Haninge.

Nyproduktion i Haninge

Nyproduktion sedan 1930-talet

Bonava har skapat hem och levande platser sedan 1930-talet och finns på sju olika marknader. Under alla dessa år har vi lärt oss att ett hem är så mycket mer än bara en bostad. Ett hem är att trivas och känna sig trygg i det grannskap man bor i, att kunna lämna barnen hos grannen och att njuta av de gemensamma ytorna tillsammans med nyfunna bekantskaper. En plats där du känner dig hemma helt enkelt.

Därför skapar vi alltid nyproduktion med gott om sociala platser i grannskapen för dig och dina grannar. Det kan vara en gemensam takterrass med storslagen utsikt, lekplats och hobbyrum för pyssel. Innergårdar med grönska, växthus och odlingslådor är också en viktig del i ett levande grannskap. Du ska kunna känna dig hemma oavsett om du är i ditt hus, din lägenhet eller om du rör dig i ditt grannskap. Vill du se hur det ser ut när ett grannskap är färdigt? Då kan du kika in och se våra inflyttade grannskap.

Att köpa ett nytt hem är en av de största besluten i livet. Och ibland händer det oväntade som gör ditt bostadsköp krångligare än vad det behöver vara. Därför erbjuder vi olika typer av skydd när du köper nyproduktion i Haninge, för att du ska kunna göra ett tryggt köp. Och såklart guidar vi dig hela vägen mot ditt nya hem.

Att köpa nyproduktion i Haninge

Vi arbetar med fokus på miljön genom hela processen – från råvara till färdig byggnad. Sedan 2012 har våra grannskap levt upp till Svanens höga krav för miljömässig standard. Det ser vi som ett kvitto på att vi är med och bidrar till ett mer hållbart samhälle. När du köper en Svanenmärkt bostad har du möjlighet att få ett grönt bolån som ger rabatt på boräntan, här kan du läsa mer om hur det fungerar.

När du köper en helt ny bostad i Haninge är du dessutom den första som flyttar in och kan njuta av nyproduktionens alla fördelar – smart planerade planlösningar, hög standard och minimalt med underhåll.

När du bor i din nya bostad i Haninge har du lika kort avstånd till naturreservat och sjöar som till butiker och restauranger. Med pendeltåget kan du ta dig in till Stockholm City på 20 minuter. När du köper nyproduktion i Haninge kan du njuta av att bo nära naturen samtidigt som stadspulsen alltid finns inom räckhåll.

Nyproduktion i Haninge nära skärgård och natur

Att bo i en nyproducerad bostad i Haninge ger dig inte bara närhet till Stockholms södra skärgård, med flera tusentals öar, utan även till Stockholm city. Du kan enkelt ta pendeln in till staden på under halvtimmen. Gillar du naturen så har du självklart hamnat rätt, då du har nära till många öar och naturreservat, så som Gålö och Tyresta nationalpark. Tyresta har långa vandringsleder där du kan vandra nästan sex mil genom orörd vildmark.

Nationalparken är ett avkopplande andrum som bjuder på svårslagna vandringsleder med vykortsvackra utsiktsplatser. Den lockar också med en spännande urskog som fängslar både stora och små. I skärgården går det att hitta underbara smultronställen och de populära resmålen Utö och Dalarö räknas båda in i Haningeregionen. Haninge har även nära till flertalet insjöar om man skulle föredra det istället för havet. Från din nya bostad i Haninge är det helt enkelt sällan långt till nya naturrika äventyr.

Bo i nyproduktion i Haninge – en växande kommun

Haninge är en ung kommun, grundad så sent som 1971 efter en sammanslagning av Västerhaninge och Österhaninge. Kontrasten mellan småstad och storstad är något som kommit att prägla Haninge på många sätt. Och även om närheten till naturen kanske är det som lockar mest, har du även alla bekvämligheter och närservice i området. Störst är Handen där du hittar Haninge centrum som har de flesta butiker man kan tänkas behöva.

Kungliga Tekniska Högskolan har haft stor inverkan på kommunens expansion så många nya forskare och studenter söker sig till området. Detta har lett till en utökning av infrastrukturen med förbättrade kommunikationer och ökad handel, och såklart har det även ökat behovet av nya bostäder i Haninge.

Förutom naturen finns såklart mycket annat att se och göra under lediga dagar i närheten av din nya bostad i Haninge. Det finns ett rikt kulturliv och många föreningar, flera bibliotek, fräscha sportanläggningar, frisbeegolfbana och massor av annat.

Hitta nyproduktion till salu i Haninge

Just nu finns lägenheter med bostadsrätt till salu i Newton Vega i Haninge. Grannskapet består av 135 Svanenmärkta lägenheter fördelade på 1–4 rum och kök. Grannarna delar på en 1 000 kvadratmeter stor innergård med växthus, pergola, lekplats och upptäckarstig.

Är du inte helt säker på att det är nyproduktion i Haninge du söker? Se alla bostäder i Stockholmsområdet och hitta nyproduktion i Stockholm. Du kan också filtrera och söka specifikt på lägenheter, hus, antal rum, kvadratmeter och pris på sidan Hitta bostad.