Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Bostad Haninge
Plats

Nyproduktion Haninge

Visa grannskap
Beskrivning

Skärgårdsnära nyproduktion i Haninge

Haninge är en av de största kommunerna i Stockholms län och ligger strax söder om Stockholm city. Här bor du nära ett stort utbud av service, butiker och restauranger, med storslagna naturupplevelser en snabb promenad bort. Bonava bygger miljövänlig nyproduktion i Haninge med hög boendekvalitet i öppna landskap med åkrar, skog och rofylld natur runt knuten.

Område
Bostadstyp

Bonava i Haninge

Upptäck våra områden i Haninge

Vad Bonava erbjuder i Haninge

Nyproducerade bostäder sedan 1930-talet

Med ett hem från Bonava kan du känna dig trygg. Vi har skapat hem och levande platser i över 80 år. Vi finns på åtta olika marknader och tusentals familjer har hittat sitt nya hem med hjälp av oss. Under alla dessa år har vi lärt oss att ett hem är så mycket mer än en bostad. Ett hem är att trivas och känna sig trygg i det grannskap man bor i, att kunna lämna barnen hos grannen och att kunna njuta av de gemensamma ytorna tillsammans med nyfunna bekantskaper. En plats där du känner dig hemma helt enkelt. Därför skapar vi alltid nyproduktion med gott om sociala platser att träffa grannarna, i trygga och väl upplysta miljöer i hemtrevliga områden. Våra gemensamma utrymmen kan bestå av allt från takterrasser med storslagen utsikt, mysiga hobbyrum för pyssel och projekt, stora innergårdar med växthus och odlingslådor och en massa annat. Du ska kunna känna dig hemma oavsett om du har klivit in i ditt hus eller din lägenhet eller om du rör dig i ditt grannskap.

Men att köpa ett nytt hem här eller någon annanstans kan kännas läskigt av andra anledningar. Ibland händer det oväntade som gör ditt bostadsköp krångligare än vad det behöver vara. Därför ingår alltid vårt trygghetspaket Tryggt Boende™, vilket innebär utan extra kostnad skyddas genom försäkringar och garantier. Här kan du läsa mer om det. För oss är det viktigt att du kan känna dig trygg när du väljer att köpa en nyproduktion i Haninge.

Våra tidigare grannskap i Haninge

Just nu planerar vi för charmiga hus med Haninges mest spännande innergård i Newton i Vega. Men vi har faktiskt byggt hem i Haninge förut. Fyrtionio stycken fristående hus står idag mitt i grönskan vid Vega. Alla hus har uteplats med modern planlösning för familjer och par. Nära naturreservat, sjöar och alla bekvämligheter. Husen är dessutom Svanenmärkta vilket gör dem energieffektiva och skapar en god boendekvalité. Sedan 2012 har vi byggt hem som gjort sig förtjänta av Svanens miljömärkning. Det ser vi som ett kvitto på att vi genom våra hem är med och bidrar till ett mer hållbart samhälle. Här kan du läsa mer om våra Svanenmärkta hem.

Om du vill läsa mer om våra nuvarande bostäder till salu i Haninge kan du kika in på de planerade lägenheterna Newton i Vega här. I grannskapet Newton kan du hitta din nya bostad i Haninge med lika kort avstånd till naturreservat och sjöar som till butiker och restauranger. Den nya pendeltågstationen som öppnar i januari 2019 gör att du kan ta dig in till Stockholm City på 20 minuter. Med en nyproduktion i Haninge kan du njuta av att bo nära naturen samtidigt som stadspulsen alltid finns inom räckhåll.

Varför köpa nyproduktion i Haninge?

Med våra nyproduktioner får du vara med från början när det kommer till att ta fram ditt drömhem. Du väljer mellan flera inredningsstilar och tillval, framtagna av Bonavas egna inredningskoordinatorer, och du får alltid komma på en förhandsvisning av ditt nya hem så att du enkelt kan börja planera inredningen i vardagsrummet. Många av våra hem har dessutom en flexibel planlösning som du kan anpassa för att passa dina behov, och efter att köpet är gjort finns vi med dig för att guida dig genom ditt nya bostadsköp. Oavsett om du köper en ny bostad i Haninge eller någon annanstans så är just möjligheten att kunna välja och vara med hela vägen från början en härlig process. Du har möjlighet att se ditt nya hem växa fram och följa hela processen.

Våra nyproducerade hem, och så även vår nyproduktion i Haninge, byggs också alltid med noggrant utvalda material för att vara snälla mot miljön, samtidigt som de alltid håller väldigt hög kvalitet. Att bo i en av våra bostäder i Haninge ska vara ett miljövänligt och klokt val, samtidigt som du placerar dig i en av de finaste kommunerna i Stockholms län med närhet till havet. Och även om naturen alltid är nära så hittar du även alla bekvämligheter och närservice i området, störst är Handen där du hittar Haninge centrum som har de flesta butiker man kan tänkas behöva.

Din bostad i Haninge nära öliv och natur

Att bo i en nyproducerad bostad i Haninge ger dig inte bara närhet till Stockholms södra skärgård, med flera tusentals öar, utan även till Stockholm city. Du kan enkelt ta pendeln in till staden på under halvtimmen. Gillar du naturen så har du självklart hamnat rätt, då du har nära till många öar och naturreservat, så som Gålö och Tyresta nationalpark. Tyresta har långa vandringsleder där du kan vandra nästan sex mil genom orörd vildmark. Nationalparken är ett avkopplande andrum som bjuder på svårslagna vandringsleder med vykortsvackra utsiktsplatser. Den lockar också med en spännande urskog som fängslar både stora och små. I skärgården går det att hitta underbara smultronställen och de populära resmålen Utö och Dalarö räknas båda in i Haningeregionen. Haninge har även nära till flertalet insjöar om man skulle föredra det istället för havet. Från din nya bostad i Haninge är det helt enkelt sällan långt till nya naturrika äventyr.

Nyproduktion i Haninge – en växande kommun

Haninge är en ung kommun, grundad så sent som 1971 efter en sammanslagning av Västerhaninge och Österhaninge. Kontrasten mellan småstad och storstad är något som kommit att prägla Haninge på många sätt. Här finner du både shopping och kultur, men kanske är det närheten till den vackra naturen som lockar mest. Kungliga Tekniska Högskolan har haft stor inverkan på kommunens expansion så många nya forskare och studenter söker sig till området. Detta har lett till en utökning av infrastrukturen med förbättrade kommunikationer och ökad handel, och såklart har detta även skapat ett ökat behov av fin nyproduktion i Haninge vad gäller bostäder. Förutom naturen finns såklart mycket annat att se och göra nära din nyproduktion i Haninge under lediga dagar. Det finns ett rikt kulturliv och många föreningar, flera bibliotek, fräscha sportanläggningar, frisbeegolfbana och massor av annat.

Är du inte helt säker på att det är en nyproduktion i Haninge du söker? Här kan du läsa om alla våra hem vi skapar i Stockholmsområdet under Nyproduktion Stockholm. Vill du söka specifikt utifrån antal rum, kvadratmeter, pris och annat kan du klicka dig in på fliken Hitta bostad där du kan filtrera på dina önskemål.