Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nytt grannskap
Planerad

Fredman i Hägersten

En grön oas med utblick över Mälaren

Ägandeform:
Bostadsrätt

Nytt grannskap i Hägersten

Planerad säljstart våren 2025

Vi planerar att starta försäljningen våren 2025. Du kan redan nu anmäla intresse så skickar vi inbjudan till premiärträffen när det är dags.

Beskrivning

En grön oas med utblick över Mälaren

Välkommen till Fredman, ett nytt Svanenmärkt grannskap i charmiga Hägersten. Här, i en skogsglänta med utblick över Mälaren, planerar vi för två punkthus i tegel med totalt 120 lägenheter, från mysiga ettor till rymliga femmor. De översta våningarna bjuder på en fin utsikt mot Mälaren, medan husens baksida ger en fridfull vy mot skogsbacken.

I Fredman finns såväl ettan för dig som söker ett första boende, som penthouselägenheter med terrasser i tre väderstreck. Här bor du bekvämt, med garage i huset och en gemensam gård där du kan njuta av grillkvällar i pergolan och lek med barnen. Det är bara fyra minuter från tunnelbanan, men ändå med naturen som närmsta granne.

I närområdet finns flera förskolor och skolor, samt Axelsbergs bollplan med parkour, lekplats och utegym. Blir du sugen på en utflykt ligger Mälaren en 20-minuters promenad bort. Där kan du fika på det mysiga Café Uddvillan och strosa runt i småbåtshamnen.

Hitta ditt nya hem i Fredman, där stadens bekvämligheter möter naturens lugn. Anmäl ditt intresse idag och bli en del av vårt nya, gröna grannskap.

Information om bilder

Flera av bilderna på denna sida är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede - avvikelser kan förekomma.

Fördelar med grannskapet

 • Solceller – bra för fastighetens energiförbrukning
 • Grön gård med pergola
 • Rutschkana och sandlåda för leksugna barn
 • 4 minuter till tunnelbanan
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

 • Kommunikationer

  Med fyra minuters promenad till Axelsbergs tunnelbanestation går det snabbt att ta sig in till stan. På en dryg kvart kommer du till T-Centralen med röda linjen. För den som hellre cyklar är det 20 minuter till Hornstull.

 • Natur och fritid

  I Fredman har du naturen alldeles inpå knuten. 20 minuters promenad bort ligger Mälaren, med småbåtshamn och vackra vyer. Eolshälls 4H-gård är ett annat populärt utflytsmål. För barn med spring i benen finns Axelsbergs bollplan med intilliggande parkourpark.

 • Hållbara lösningar

  Fredman blir ett Svanenmärkt grannskap. Här bor du i ett energismart hem med hållbara lösningar. Husen får solceller på taket, vilket är bra för både mijön och föreningens ekonomi.

Bostäder

Mer inspiration