Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Radhus Stockholm

Visa grannskap

Köp nyproducerade radhus i Stockholm

Att bo i ett radhus i Stockholm passar dig som gillar friheten som ett hus erbjuder, samtidigt som du vill ha närhet till grannar och gemensamma ytor där ni kan umgås. Våra radhusområden ligger ofta lite utanför city. Här kan barnen växa upp i trygghet och hela familjen har ändå nära till stan och allt den har att erbjuda i form av nöjen, arbetstillfällen, shopping och restauranger. Här hittar du alla våra nyproducerade radhus i Stockholm.

Område
Bostadstyp
Till Salu/Klart för inflyttning
Planerad/Snart till salu
Såld

Vi har lång erfarenhet av att bygga radhus i Stockholm

Bonava har skapat radhus och levande grannskap sedan 1930-talet och mellan 2011–2016 har närmare 2000 Stockholmsfamiljer flyttat in i ett nyproducerat hem från oss, många av dessa var radhus. Vi skapar hållbara radhus i Stockholm som är anpassade efter det svenska klimatet och som står sig över tid. Husen kommer också i olika upplåtelseform, vi skapar radhus både som bostadsrätter  och som äganderätter. Äganderätt passar dig som vill äga ditt hus fullt ut medan en bostadsrätt låter dig skapa det område du vill att dina barn ska växa upp i, tillsammans med dina grannar. En bostadsrätt kostar som regel mindre så att även du som inte har lika stor kontantinsats ha möjlighet att flytta till ditt alldeles egna radhus i Stockholm. Med Bonavas försäkringar och garantier kan du dessutom känna dig trygg oavsett vilken upplåtelseform du har. Innan du flyttar in kommer en oberoende besiktningsman göra en slutbesiktning och då kan du även själv vara med. Här kan du läsa mer om vårt trygghetspaket.

Vad innebär det att köpa radhus i nyproduktion?

Ett radhus passar extra bra för barnfamiljen. Du får en stor boyta, trädgård samt närhet till naturen, men slipper det större underhåll som ett fristående hus kräver. Du bor i ditt egna hus men nära grannar och barnens lekkamrater. Det är lätt att ha uppsikt över de små samtidigt som du får chans att göra ditt. Vi tycker nämligen inte att ett hem slutar vid sina fyra väggar. I våra radhusområden i Stockholm ser vi därför till att skapa inbjudande platser som bjuder in till umgänge över tomtgränserna. Här kan du hitta lekplatser, gemensamhetslokaler med pingisbord, lekstugor för barnen och gräsytor och gångstråk för soliga dagar. Ett nyproducerat radhus i Stockholm från Bonava är mer än bara ett hus. Det är ett hem.

Våra radhus i Stockholm är Svanenmärkta

Svanenmärkning har vi arbetat med sedan 2012 och numera är alla våra nya hus Svanenmärkta. Det betyder bland annat att materialen är utvalda med största omsorg om miljön och att de har en låg energiförbrukning, något som känns extra tryggt när du och din familj ska bo i radhuset i många år. Du sparar pengar och energi samtidigt som du vet att ditt nya radhus är skapat med hållbarhet i åtanke, tänkt att stå pall länge.

Olika husmodeller för olika behov

Bonava har fem olika husmodeller, från det mindre huset på 92 kvadratmeter till det största på 158 kvadratmeter. Planlösningen för en husmodell är alltid densamma men däremot kan fönstrens placering, fasaden och annat variera. Det, tillsammans med husens placering, gör att varje område får ett eget utseende. Vill du läsa mer om våra olika husmodeller kan du göra det här

Hur är det att bo i ett radhus från Bonava?

Träffa familjen som flyttat in i Lilla Vasstrået i Ullna. Mamma Emma, pappa Johan flyttade in med tre barn och hund i januari 2017. När vi träffar dem har det gått ett år och de har hunnit bo in sig. Emma berättar om radhuslivet och hur det var att flytta från lägenhet till hus med äganderätt. De trivs otroligt bra i området och umgås mycket med grannar. Barnen har fått många kamrater och blivit mer självständiga i de trygga kvarteren. Familjen bjussar också på sina smultronställen i närheten av Ullna Strand, det finns mycket att göra i närområdet. Läs hela intervjun här

Pågående nyproduktion med radhus i Stockholm

Stockholms närförorter bjuder på storartade grönområden för pigga barnben och uthålliga vandringsfötter. Med andra ord perfekta områden för mysiga radhusområden med hus, villor och kedjehus. Just nu bygger vi radhus på flera platser i Stockholm. I våra nyproducerade radhus i Nacka  har du sällan nära till den natursköna promenaden. Här har våra grannskap lekstugor för barnen och gräsmattor för picknicken, samtidigt som du sällan har mer än några minuter till närservice och kommunikationer. I Österåker  bor du som i en skärgårdsdröm, med bara några hundra meter ner till vattnet och, framför allt, några hundra meter till den tillhörande skärgårdsbastun. I Upplands Väsby kan äventyrssugna barn (och vuxna för den delen) söka sig till den spännande parkourparken. För lugnare dagar kan du ta en tur till Kairobadet och lyssna på vågornas kluckande från badfilten. När du vill röra dig bort från ditt grannskap finns det alltid någonting att hitta på med ditt nyköpta radhus i Stockholm.

Varför köpa radhus i Stockholm?

Stockholm är en fantastisk stad, här finns verkligen allt. På vintern kan du och familjen åka utför i någon av slalombackarna som är lagom höga för den som är liten. När isen ligger kan man åka skridskor på någon av stadens sjöisbanor och de naturfrusna isbanorna. På många platser i Stockholm kan du njuta av vinterlandskapet på längdskidor, kanske grillar du korv till lunch och avslutar med bastubad i en skärgårdsbastu? Även om många av våra radhus i Stockholm ligger en bit från stan är det alltid enkelt att ta sig till och från sitt hem. Stockholm har en av världens bästa och mest tillförlitliga kollektivtrafiker. 

Sommartid är Stockholm en dröm. Då njuter du av vattnet oavsett om du är långt ut på tinnelbanelinjen eller mitt i stan. Här finns gott om badplatser och massor av mysiga parker och grönområden. Med badplatser mitt i stan, Gröna Lund, Skansens friluftsmuseum, parkteatrar och solvarma klippor är det lätt att underhålla hela familjen. Året runt har du museer, teatrar, lekland och andra aktiviteter som passar för alla åldrar. Välkommen hem till Stockholm.

Om du hellre är sugen på lite färre kvadratmeter hittar du alla lägenheter i Stockholm här. Annars kan du kika på bostadsrätter i Stockholm eller alla våra bostäder i Stockholm på Nyproduktion Stockholm.