Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Partille
Plats

Nyproduktion Partille

Områden i Nyproduktion Partille

Beskrivning

Nya bostäder i Partille

Partille kommun är ett familjevänligt område som satsar mycket på nya bostäder. Med närhet till Kåsjön skapar vi grannskap med hus och lägenheter i nyproduktion i Partille. Här bor du granne med skogsområden, bara 15 minuter från citypulsen i Göteborg. Se vilka grannskap vi just nu planerar och hitta hållbara hem och energieffektiva bostäder till salu i Partille.

Nyproduktion i Partille

Nyproduktion med historia sedan 1930-talet

Bonava har skapat hem och levande grannskap sedan 1930-talet och var från början en del av NCC. Sedan 2016 står vi helt på egna ben och utvecklar hem i Sverige, Tyskland, Finland, Norge, Estland, Lettland och Litauen. I Sverige bygger vi på flera platser runt om i landet, och har byggt många hem och grannskap i Göteborgsområdet.

Vår gedigna erfarenhet av att skapa hem har lärt oss hur viktigt det är att fokusera på hela grannskapet och de gemensamma utrymmena, inte bara på själva husen. När du köper nyproduktion i Partille från Bonava flyttar du in i ett grannskap som är skapat för att du ska kunna känna dig hemma under en lång tid. Mysiga och grönskande innergårdar, lekplatser, utegym och relaxavdelningar är exempel på gemenskapsutrymmen som vi bygger i våra grannskap. Här kan du läsa mer om hur levande grannskap utformas.

Att köpa nyproduktion i Partille

Det finns många fördelar med att köpa nyproduktion i Partille. När du köper ett sprillans nytt boende är du den första som vrider om nyckeln i dörren, kliver in och tänker att nu är du hemma. Här kan du njuta av nyproduktionens alla fördelar med smart planerade planlösningar, hög standard och minimalt med underhåll.

Våra hem och grannskap är Svanenmärkta och när du hittat ditt nya hem erbjuder vi dig ett tryggt köp och guidar dig hela vägen.

Du får dessutom vara med och påverka inredningen i ditt nya hus eller lägenhet. När du köper en bostad i Partille hjälper våra inredningsexperter dig att göra dina egna inredningsval och kan välja mellan olika inredningsstilar. Och i god tid innan det är dags för inflytt får du besöka ditt nya hem för att se hur det börjar bli färdigt och kan då också börja fundera på möblering och annat roligt som hör inredningen till.

Hitta din nya bostad i Partille

I området Gökegård i Öjesjö finns fina cykelvägar, Kåsjön på promenadavstånd och golfbanor. Här skapar vi hållbara och energiefftektiva hem där du kan leva och trivas länge. Våra nya grannskap i området består av både hus och lägenheter och blir en plats för eget utrymme, såväl som för gemenskap grannar emellan. En innergård med planteringslådor och grill öppnar upp hemmen och låter grannarna mötas i vardagens bestyr och den omkringliggande naturen.

Vad söker du? Se bostadstyper, antal rum och priser på våra hus i Partille och lägenheter i Partille. Vill du se alla grannskap i regionen kan du kika in och se all nyproduktion i Göteborg här.

Hitta nytt hem – i en småstad granne med storstan

Partille, som tillhör Partille kommun, har i successiv takt vuxit samman med Göteborg. Här har du möjligheten att bo i en mindre ort men med närhet till en större stad. Att bo i nyproduktion i Partille ger dig närhet till golfbanor och badplatser, där sjön Aspen är den största i området. Ifall fiske är ett intresse så är Partille känt för sitt laxfiske i Säveån. Stora och lilla Ramsjön står för mycket av fisket av öring i området, men även Prästtjärn där det kan finnas regnbågsöring är värt ett besök.

Har du barn så passar Partille utmärkt då det finns ett flertal skolor i kommunen. Vill du ha fritidsaktiviteter så är handboll stort i staden då IK Sävehof spelar sina hemmamatcher i Partillebohallen. Föredrar du att shoppa på din fritid så har Partille shoppingcentret Allum med ett hundratal butiker. I Partille är det fullt möjligt att göra alla inköp på hemmaplan, samtidigt som Göteborg med ett bredare utbud finns nära till hands när så önskas. När du väljer att bo i nyproduktion i Partille hamnar du i ett levande område med mycket att göra. 

Mycket att se och göra i Partille

Om du väljer att flytta till en ny bostad i Partille finns det mycket att göra när du har lediga dagar och stunder på hemmaplan. Det finns flera historiskt intressanta platser som är värda ett besök. Här finns till exempel gamla brukssamhället Jonsered med dess unika miljö med tegelfabriker – en av landets bäst bevarade industrimiljöer från senare delen av 1800-talet. Även Jonsereds trädgårdar är ett populärt besöksmål med sin inspirerande park med anor från 1800-talet.

I Lexby i Partille finns ett välbevarat kulturlandskap med bland annat gårdshus, gågata, smedja och djurhagar som kan lära mycket om traktens natur och historia.

När motion och friluftsliv står på schemat finns flera sjöar, naturområden, vandringsleder och gång- och cykelbanor att välja bland. Sommartid ger sjöarna fina badplatser och fiskevatten, och vintertid blir de till skridskobanor när det är tillräckligt kallt. På vintern kan man även ha glädje av att ha längdskidorna stående vid den nya bostaden i Partille eftersom Öjersjö golfbana då får skidspår.

Bohusleden går genom Partille och främsta vandringslederna i kommunen finns vid Kåsjön och Aspen. Vid sjöarna finns även ordnade badplatser med hopptorn, bryggor och kiosker som har öppet under soliga sommardagar. Partille kommun består av fyra olika delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Delarna erbjuder varierande miljöer med härliga bergspartier, öppna landskap, stora skogsområden och många vattendrag.

Kommunikationer till och från ditt hem

I Partille finns en väl utvecklad kollektivtrafik och det går smidigt att ta sig runt både lokalt och till Göteborg. Från Partille tar det cirka tio minuter med bil till Göteborgs innerstad, och 15 minuter med bussen. För cykelfantaster finns det bra cykelvägar förbi fina Delsjöområdet hela vägen till de centrala delarna av Göteborg.