Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Bostad Partille
Plats

Nyproduktion Partille

Visa grannskap
Beskrivning

Köp nyproduktion i Partille

I Partille är det bra att bo i livets alla skeden, det är en familjevänlig kommun som satsar mycket på nya bostäder. Nära Kåsjön skapar vi radhus och lägenheter i nyproduktion, med fokus på både miljö och trygghet. Här bor du granne med skog och sjö, 15 minuter från citypulsen i Göteborg. Kanske är en nyproduktion i Partille ditt nästa hem?

Områden i Nyproduktion Partille

Alla områden i Nyproduktion Partille

Bostadstyper i Nyproduktion Partille

Det bästa med att bo i Partille

Här kan du njuta av det bästa av två världar. Från din nyproduktion i Partille är det nära till både naturen och stan. Här kan du helt enkelt få pulsen både från löparrundorna i den närliggande skogen och från Göteborgs stadsliv. Med 15 minuter in till centrala Göteborg går det enkelt att växla mellan den stora staden och den lilla kommunen.

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, men erbjuder ändå ett bra serviceutbud och smidiga kommunikationer. Det är mycket som händer i kommunen, och köper du ett hem här hamnar du i en kommun som växer och utvecklas.

Ett nytt hem med en lång historia

Även om vi på Bonava inte har byggt bostäder i Partille innan, så känner vi oss trygga på vår sak nu när vi ska bygga våra nya hem i Öjersjö. Vi har pysslat med att skapa hem och levande platser sedan 1930-talet. Den största och första delen av den tiden var vi en del av NCC, men sedan 2016 står vi helt på egna ben. Nu skapar vi hem i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Sankt Petersburg (Ryssland), Estland och Lettland. I Sverige bygger vi på flera platser runt om i landet, och vi har tidigare byggt många hem i Göteborgsområdet.

Vår gedigna erfarenhet av att skapa hem har lärt oss hur viktigt det är att fokusera på hela grannskapet och de gemensamma utrymmena, inte bara på lägenheter och hus. När du köper en nyproduktion i Partille från oss kan du alltså vara säker på att grannskapet är skapat för att kunna vara en plats att känna sig hemma på under en lång tid. Mysiga innergårdar, lekplatser, utegym och relaxavdelningar är exempel på gemenskapsutrymmen som vi bygger i våra grannskap. När du köper din nyproduktion i Partille kan du även känna dig trygg med att allt från materialval till arkitektur är gjort för att du ska kunna trivas och känna dig hemma under en lång tid.

Hitta hem i en småstad granne med storstan

Partille som tillhör Partille kommun har i successiv takt vuxit samman med Göteborg. Här har du möjligheten att bo i en mindre ort men med närhet till en större stad. En nyproduktion i Partille ger dig närhet till golfbanor och badplatser, där sjön Aspen är den största i området. Ifall fiske är ett intresse så är Partille känt för sitt laxfiske i Säveån. Stora och lilla Ramsjön står för mycket av fisket av öring i området, men även Prästtjärn där det kan finnas regnbågsöring är värt ett besök.

Har du barn så passar Partille utmärkt då det finns ett flertal skolor i kommunen. Vill du ha fritidsaktiviteter så är handboll stort i staden då IK Sävehof spelar sina hemmamatcher i Partillebohallen. Föredrar du att shoppa på din fritid så har Partille shoppingcentret Allum med ett hundratal butiker. I Partille är det fullt möjligt att göra alla inköp på hemmaplan, samtidigt som Göteborg med ett bredare utbud finns nära till hands när så önskas.  Med en nyproduktion i Partille så hamnar du i ett levande områden med mycket att göra. 

Mycket att se och göra i Partille

Om du väljer att flytta till en ny bostad i Partille kommer du att ha mycket att välja på när du har lediga dagar och stunder på hemmaplan, och får du långväga besök har du mycket i den lokala världen att visa upp. Det är bara att välja och vraka efter tycke och smak.

Det finns flera historiskt intressanta platser som är värda ett besök. Här finns till exempel gamla brukssamhället Jonsered med dess unika miljö med tegelfabriker – en av landets bäst bevarade industrimiljöer från senare delen av 1800-talet. Även Jonsereds trädgårdar är ett populärt besöksmål med sin inspirerande park med anor från 1800-talet.

I Lexby i Partille finns ett välbevarat kulturlandskap med bland annat gårdshus, gågata, smedja och djurhagar som kan lära mycket om traktens natur och historia.

När det är motion och friluftsliv som står på schemat finns flera sjöar, naturområden, vandringsleder och gång- och cykelbanor att välja bland. Sommartid ger sjöarna fina badplatser och fiskevatten, och vintertid blir de till skridskobanor när det är tillräckligt kallt. På vintern kan man även ha glädje av att ha längdskidorna stående vid den nya bostaden i Partille eftersom Öjersjö golfbana då får skidspår.

Bohusleden går genom Partille, och främsta vandringslederna i kommunen finns vid Kåsjön och Aspen. Vid sjöarna finns även ordnade badplatser med hopptorn, bryggor och kiosker som har öppet under soliga sommardagar.

Partille kommun består av fyra olika delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Delarna erbjuder varierande miljöer med härliga bergspartier, öppna landskap, stora skogsområden och många vattendrag.

Fördelar med att bo i nyproduktion i Partille

Det finns många fördelar med att köpa just en nyproduktion i Partille. När du köper ett sprillans nytt boende är du den första som vrider om nyckeln i dörren, kliver in och tänker att nu är du hemma. Här kan du njuta av nyproduktionens alla fördelar med smart planerade planlösningar, hög standard och minimalt med underhåll. Du får dessutom vara med och påverka grundinredningen i ditt nya drömhem. När du köper en bostad i Partille hjälper våra inredningsexperter dig att göra dina egna inredningsval. Inredningsexperterna har gjort grundjobbet och plockat fram grundstilar som du kan välja och vraka bland. Och i god tid innan det är dags för inflytt får du besöka ditt nya hem för att kunna tänka och fundera på möbler och annat roligt som hör inredningen till.

Kommunikationer till och från ditt hem

I Partille finns en väl utvecklad kollektivtrafik och det går smidigt att ta sig runt både lokalt och till Göteborg. Från vår nyproduktion i Partille tar det cirka tio minuter med bil till Göteborgs innerstad, och 15 minuter med bussen. För cykelfantaster finns det bra cykelvägar förbi fina Delsjöområdet hela vägen till de centrala delarna av Göteborg.

Hitta just din nyproduktion i Partille

I Gökegård i Öjesjö finns fina cykelvägar, Kåsjön på promenadavstånd och golfbanor. Här skapar vi hem där du kan leva och trivas länge. Vårt nya grannskap består av både radhus och lägenheter och blir en plats för gemenskap och eget utrymme. En innergård med planteringslådor och grill öppnar upp hemmen och låter grannarna mötas i vardagens bestyr, och den omkringliggande naturen är så tilltagen att den räcker för alla. Hemma blir din alldeles egna borg lägenheten eller radhuset som du inreder och utformar efter eget tycke och smak. Din nya bostad i Partille blir en plats för nya minnen.

Är du säker på att det är en nyproduktion i Partille som blir ditt nästa steg? Här kan du läsa mer om våra radhus i Partille och om våra lägenheter i Partille. Vill du kolla in hela vårt utbud i regionen kan sidan Nyproduktion Göteborg vara värd ett besök.