Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Bostad Partille

Köp nyproduktion i Partille

I Partille är det bra att bo i livets alla skeden, det är en familjevänlig kommun som satsar mycket på nya bostäder. Nära Kåsjön skapar vi radhus och lägenheter i nyproduktion, med fokus på både miljö och trygghet. Här bor du granne med skog och sjö, 15 minuter från citypulsen i Göteborg.

Partille som tillhör Partille kommun har i successiv takt vuxit samman med Göteborg. Här har möjligheten att bo i en mindre ort men med närhet till en större stad. En bostad i Partille ger dig närhet till golfbanor och badplatser, där sjön Aspen är den största i området. Ifall fiske är ett intresse så är Partille känt för sitt laxfiske i Säveån. Stora och lilla Ramsjön står för mycket av fisket av öring i området, men även Prästtjärn där det kan finnas regnbågsöring är värt ett besök.

Har du barn så passar Partille utmärkt då det finns ett flertal skolor i kommunen. Vill du ha fritidsaktiviteter så är handboll stort i staden då IK Sävehof spelar sina hemmamatcher i Partillebohallen. Föredrar du att shoppa på din fritid så har Partille shoppingcentret Allum med ett hundratal butiker. Med en nyproduktion i Partille så hamnar du i ett levande områden med mycket att göra. 

Bostad Partille

Områden i Bostad Partille

Alla områden i Bostad Partille

Bostadstyper i Bostad Partille