Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Explora i Södra Änggården

Hem i skön stadsmiljö mitt emellan centrum och havet.

Beskrivning

Hem i skön stadsmiljö mitt emellan centrum och havet.

I Södra Änggården får du uppleva mötet mellan stad och natur. Här vaknar du till fågelkvitter och doften av skog och har samtidigt möjlighet att slinka ner för en caféfrukost och se staden vakna till liv. Välkommen till Explora – vårt första grannskap i Södra Änggården.

I Södra Änggården bor du i en skön stadsmiljö mitt emellan centrum och havet. Botaniska, Slottsskogen och Linnéplatsen når man på bara några minuter,längtar du efter lugnet finns Änggårdsbergens vilda natur alldeles intill och saltstänkta bad finner du en kort cykeltur bort.

Här planerar vi tillsammans med flera andra aktörer för en helt ny stadsdel. Bonavas del kommer bestå av flera grannskap och säljas i olika etapper. Först ut är Explora med ca 200 bostadsrätter i varierande storlekar. Här planeras också för gemensamhetslokaler med övernattningsmöjlighet och en härlig innergård med pergola och lekytor.

Vill du bli en av grannarna?

Varmt välkommen med din intresseanmälan så håller vi dig informerad inför säljstarten.

Bilder
Området
  • Perfekt läge

    Södra Änggården är något av en oslipad diamant. Området ligger så nära Änggårdsbergen att det borde vara fullt av attraktiva bostäder och så nära centrum att det borde vara en levande stadsmiljö. Här skapar vi tillsammans med flera andra aktörer en ny stadsdel.

  • Kommunikationer

    Det 300 000 kvm stora området ligger med ena långsidan mot Änggårdsbergens fina natur och den andra mot Dag Hammarskjöldsleden. Det är cykelavstånd till centrum och till havet. Kollektivtrafikknutpunkter som Linnéplatsen och Marklandsgatan nås snabbt och enkelt.

Fakta om närområdet

2,5 km
till Botaniska Trädgården
1 st
naturreservat att utforska
14 min
från havsbad med bil