Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Lägenhet Göteborg
Plats

Lägenheter Göteborg

Vill du köpa lägenhet i Göteborg?

Välkommen till den vackra västkustpärlan Göteborg. Här skapar Bonava sociala, familjevänliga och aktiva grannskap och lägenheter, både i centrala Göteborg och dess närliggande kommuner. Att köpa lägenhet i Göteborg innebär att du enkelt kan kombinera shopping och kulturliv med naturupplevelser - här finns helt enkelt något för alla. Välkommen till alla våra lägenheter i Göteborg.

Nyproduktion i Göteborg

Områden i Göteborg med lägenheter

Lägenheter i Göteborg sedan 1930-talet

Bonavas historia av att skapa hem för framtiden i nyproducerade lägenheter i Göteborg sträcker sig tillbaka ända till 30-talet. Vi har rötterna i NCC, men sedan 2016 står vi på egna ben, med målet att skapa hem och levande grannskap där människor ska trivas och bo under lång tid framöver.

Våra lägenheter i Göteborg är alla byggda med hållbarhet i fokus, med noga utvalda material som är snälla mot miljön både nu och i framtiden. För oss är hållbarhet en viktig del i arbetet för att du ska trivas i din nya lägenhet, platsen där du och din familj skapar ett tryggt hem. År 2012 började vi därför skapa Svanenmärkta hem. Vi började med att Svanenmärka våra enfamiljshus men från och med 2018 kommer alla projekt som inleds att vara Svanenmärkta. Så när det är dags att köpa lägenhet i Göteborg så hoppas vi att du vill köpa en av oss, och bidra till ett mer hållbart samhälle av bara farten.

Friheten att köpa lägenhet i Göteborg

Att flytta in i ett nytt hem är en underbar upplevelse, oavsett vem som skapat hemmet eller vem som har bott där innan. Men att flytta in i just en nyproducerad lägenhet i Göteborg är någonting alldeles unik. När du flyttar in i en av våra nyproducerade lägenheter i Göteborg är du den allra första att kalla den ditt hem. Ingenting är använt sedan innan och alla material är av det senaste modet, med det senaste hållbarhetstänket. Det är ingen annan som tagit en dusch, ätit middag på balkongen eller bråkat med barnen i hallen. Du får göra allt först, vilket verkligen ger dig anledning att kalla det för "mitt hem".

När du väljer att köpa en lägenhet i Göteborg av oss får du också möjlighet att själv välja vilken av våra noga utvalda inredningsstilar du vill ha, för att göra ditt hem personligt redan innan du flyttar in. Men vi vet också att ett hem är mer än tapeter, bänkskivor och val av handtag till köket. För oss på Bonava är det därför viktigt att skapa hem som sträcker sig längre än lägenhetens väggar. Våra lägenheter i Göteborg ligger därför alltid i grannskap fyllda av sociala ytor och gemensamma grönområden där du och dina grannar kan umgås, barnen leka och minnen skapas. Samtidigt som din lägenhet i Göteborg har ljusa balkonger eller uteplatser, rymliga vardagsrum och inbjudande kök, så förlängs också ditt hem med takterrasser, orangerier, lounge och mer. Det ska vara enkelt att skapa grannsämja i våra hem, så både inomhus och utomhus skapas naturliga mötesplatser. Från våra lediga lägenheter i Göteborg är det dessutom aldrig långt till vatten, natur och stadspuls, en svårslagen kombination att njuta av när du väljer att köpa en lägenhet i Göteborg.

Köp lägenhet i Göteborg - Sveriges Västkustpärla

Göteborg är Sveriges näst största ort och här hittar du det mesta. Om du vill köpa en lägenhet i Göteborg får du nära till teatrar, Göteborgsoperan, nöjesparken Liseberg, Ullevi och mycket mer. Strosa längst med Avenyn och kika in i de många butikerna, ta en mysig spårvagnstur eller gör ett besök vid Feskekôrka för att handla hem lite rökta räkor till kvällen. Tar du dig en bit ut på landet njuter du av underbara naturupplevelser med skärgårdsmiljöer, badplatsen, parker och mycket mer. Din lägenhet i Göteborg ligger sällan långt från naturen.

Göteborg är också en stad som växer och här är det enkelt att hitta ett grannskap att tycka om, oavsett om du vill bo på landet, i skärgården eller i centrum. Närheten till Göta älv och havet gör Göteborg till en riktig fiskestad, samtidigt som storleken gör den till en modern storstad där du hittar alla bekvämligheter du kan önska.

Träna både smaklökar och ben med en lägenhet i Göteborg

När du köper en lägenhet i Göteborg blir du en del av en aktiv stad, båda vad gäller nya pop-up krogar, välfyllda fotbollsmatcher och grönskande löpspår.
Göteborg är verkligen aktiviteternas stad, fylld av promenadstråk, motionsspår och parker. Här har föreningslivet lång historia, och oavsett vilken idrott eller aktivitet du väljer finns med all säkerhet en förening som passar just dig. Varför inte utmana dig själv genom att ställa upp i en av Sveriges mest kända löptävlingar, Göteborgsvarvet, som årligen går av stapeln här?

Vill du hellre slappna av med en kopp kaffe på Avenyn eller besöka någon av stadens välkända restauranger blir du garanterat inte besviken, Göteborg är välkänt för sina många krogar och caféer. Här finns även flertalet stjärnkrogar med stjärnor i Guide Michelin. Älskar du skaldjur så är en lägenhet i Göteborg perfekt, här hittar du massor av restauranger med fisk och skaldjur som specialitet. Kanske ligger din nya lägenhet i Göteborg nära stadens nästa trendkrog?

Föredrar du fotboll framför fromage så har du hamnat rätt, här finns ett flertal kända lag så som Gais, IFK Göteborg och BK Häcken att heja på. Här tar även världens största fotbollsturnering för ungdomar, Gothia Cup, plats varje år. Under vinterhalvåret, om du föredrar hockey, så kan du istället besöka Scandinavium och heja fram Frölunda till vinst.

Lediga lägenheter i Göteborg just nu

Så, dags att köpa en lägenhet i Göteborg? Är du övertygad? Just nu bygger vi ljusa och välkomnande lägenheter i Mölndal. I Logementet delar grannarna på såväl en gemensam grillplats, pergola och boulebana. Dessutom finns en smidig elcykelpool och möjlighet att använda en bilpool..  Är du snarare ute efter ett radhus i Göteborg kan du kika på våra hem i Kungälv.

Vi hoppas att du lyckas hitta just det hem du är ute efter. Kanske söker du ett radhus i Göteborg som ligger precis intill vattnet. Eller så kanske du fortfarande är osäker och behöver kika på all vår Nyproduktion i Göteborg? Oavsett vad du väljer vill vi säga, välkommen hem till Göteborg.