Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Lägenhet Göteborg

Köp lägenhet i Göteborg

Välkommen till den vackra västkustpärlan Göteborg. Här skapar Bonava sociala, familjevänliga och aktiva grannskap och lägenheter, både i centrala Göteborg och dess närliggande kommuner. Att köpa en lägenhet i Göteborg innebär att du enkelt kan kombinera shopping och kulturliv med naturupplevelser - här finns helt enkelt något för alla.

Lägenheter i Göteborg

Områden i Göteborg med lägenheter

Hitta din nya lägenhet i:

Upptäck friheten med en lägenhet i Göteborg

Att flytta in i en av våra nyproducerade lägenheter i Göteborg innebär en unik möjlighet att vara den allra första att kalla den ditt hem. När du väljer att köpa en lägenhet i något av våra pågående projekt i Göteborg får du också möjlighet att själv välja vilken av våra noga utvalda inredningsstilar du vill ha, för att göra ditt hem personligt redan innan du flyttar in.

För oss på Bonava är det viktigt att skapa hem som sträcker sig längre än lägenhetens väggar. Våra grannskap är fyllda av sociala ytor och gemensamma grönområden där du och dina grannar kan umgås, barnen leka och minnen skapas. Alla våra lägenheter har ljusa balkonger eller uteplatser, och både inomhus och utomhus skapas naturliga mötesplatser. I Göteborg är det aldrig långt till vatten, natur och stadspuls, en svårslagen kombination att njuta av när du väljer att köpa en lägenhet här.

Bonava – levande grannskap sedan 1930-talet

Bonavas historia av att skapa hem för framtiden i nyproducerade lägenheter sträcker sig tillbaka ända till 30-talet. Vi har rötterna i NCC, men sedan 2016 står vi på egna ben, med målet att skapa hem och levande grannskap där människor ska trivas och bo under lång tid framöver.

Våra lägenheter i Göteborg är alla byggda med hållbarhet i fokus, med noga utvalda material som är snälla mot miljön både nu och i framtiden. För oss är hållbarhet en viktig del i arbetet för att du ska trivas i din nya lägenhet, platsen där du och din familj skapar ett tryggt hem.

Göteborg - Västkustpärla med myllrande folkliv

Göteborg är Sveriges näst största ort och här hittar du det mesta. En lägenhet i Göteborg ger dig närhet till teatrar, Göteborgsoperan, nöjesparken Liseberg, Ullevi och mycket mer. Strosa längst med Avenyn och kika in i de många butikerna, ta en mysig spårvagnstur eller gör ett besök vid Feskekôrka för att handla hem lite rökta räkor till kvällen.

Göteborg är en stad som växer och här är det enkelt att hitta ett grannskap att tycka om, oavsett om du vill bo på landet, i skärgården eller i centrum. Närheten till Göta älv och havet gör Göteborg till en riktig fiskestad, samtidigt som storleken gör den till en modern storstad där du hittar alla bekvämligheter du kan önska.

Lägenheter och aktiva grannskap i Göteborg

Göteborg är en aktiviteternas stad fylld av promenadstråk, motionsspår och parker. Här har föreningslivet lång historia, och oavsett vilken idrott eller aktivitet du väljer finns med all säkerhet en förening som passar just dig. Varför inte utmana dig själv genom att ställa upp i en av Sveriges mest kända löptävlingar, Göteborgsvarvet, som årligen går av stapeln här?

Vill du hellre slappna av med en kopp kaffe på Avenyn eller besöka någon av stadens välkända restauranger blir du garanterat inte besviken, Göteborg är välkänt för sina många krogar och caféer. Här finns även flertalet stjärnkrogar med stjärnor i Guide Michelin. Älskar du skaldjur så är en lägenhet i Göteborg perfekt, här hittar du massor av restauranger med fisk och skaldjur som specialitet.

Gillar du fotboll så har du hamnat rätt, här finns ett flertal kända lag så som Gais, IFK Göteborg och BK Häcken att heja på. Här tar även världens största fotbollsturnering för ungdomar, Gothia Cup, plats varje år. Under vinterhalvåret, om du föredrar hockey, så kan du istället besöka Scandinavium och heja fram Frölunda till vinst.

Välkommen hem till Göteborg.