Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Göteborg - Olles länga
Slutsålt

Olles länga i Öjersjö

Radhusidyll i familjevänliga Öjersjö

Ägandeform:
Äganderätt
Antal rum:
4 - 5
Storlek:
121 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Radhusidyll i familjevänliga Öjersjö

Bo i radhus nära skog och sjö samtidigt som du har Partille centrum och centrala Göteborg 15 minuter bort. I det nya området Gökegård i Öjersjö växer fler grannskap fram. Det här är Olles länga.

Bo familjevänligt i ditt moderna hem med egen trädgård och altan. Olles länga består av 21 Svanenmärkta äganderätter om 121 kvadratmeter. Radhusen ligger längs en bygata intill Bonavas första grannskap Kerstins gård. Här har du nära till Kåsjön, gröna skogsområden och cykelvägar. I närområdet finns förskolor, skolor och mataffärer. Coop bygger en helt ny butik alldeles bredvid. I grannskapet finns gemensam lekplats för barnen. För de minsta skapas också plats för en sandlåda och gott om plats att sitta på. Här finns utrymme för gemenskap och umgänge i alla åldrar.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Service

    I Gökegård i Öjersjö har du både skog och sjö runt knuten, samtidigt som du har nära till vardagens måsten. I närområdet finns flera förskolor och skolor och i det nya centrumet kommer mataffär finnas och lokaler för ytterligare service. Både Partille och Mölnlycke centrum ligger tio minuter bort i olika riktningar där närservice, Systembolag och vårdcentral finns.

  • Kommunikationer

    Öjersjö ligger mellan Partille och Mölnlycke centrum, ca 10 minuter åt båda håll, där all tänkbar service finns. Till centrala Göteborg tar du dig på en kvart med bil och ca 20 minuter med buss. Öjersjö har ett perfekt läge även för dig som vill ta dig fram på cykel längst fina cykelbanor och för längre resor har du även Landvetter flygplats 15 minuter bort med bil.