Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Planerad

Körsbärsgläntan i Kareby Äng

5 rum och äventyr

Ägandeform:
Bostadsrätt
Beskrivning

5 rum och äventyr

Bland åkrar och ängar i den populära familjeidyllen Kareby Äng ligger grannskapet Körsbärsgläntan. Med naturen, lekplatser och kompisar utanför dörren är det aldrig långt till nästa äventyr. Körsbärsgläntan är vår sista etapp i Kareby Äng och består av 26 välplanerade och Svanenmärkta radhus där familjen kan växa och trivas.

I den södra delen av Kareby Äng runt en grönskande gård med fruktträd och lekplats bygger vi 26 radhus på 101, 121 och 123 kvadrat. Alla med minst 4 rum i två plan med egen uteplats och en lättskött trädgård med utsikt över gården och lekplatsen. Här kan barnen springa fritt och leka med kompisar medan du kopplar av med en kopp kaffe på din uteplats.

I Körsbärsgläntan är husen bostadsrätter vilket betyder att du delar ägandet och ansvaret med dina grannar. Säljstart planerad till våren 2022. Anmäl ditt intresse så håller vi dig informerad inför säljstarten.

Bilder
Området
  • Ett aktivt grannskap

    Med varierande natur som nära granne är det enkelt att leva ett aktivt liv med frisk luft som sällskap. Dra på dig löparskorna och spring en runda före helgfrukosten, eller varför inte ta med grannen och träna i grannskapets gemensamma utegym. Under sommarmånaderna kan en cykeltur till Ingetorpssjön med kvällsmat och badkläder i packningen bli en mysig tradition.

  • Plats för gemenskap

    Ett hem är mer än själva huset du bor i. I Kareby Äng bygger vi därför två gemensamma hus perfekt för kräftskivan, barnkalaset eller umgänge med grannar. Här njuter ni av nygrillat i kvällssolen med uppsikt över de lekande barnen.

  • Lekplatser som förstorar hemmen

    Välkommen hem till barnvänliga Kareby Äng. Här hittar du öppna ängar och grandoftande skogspartier där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I området kommer det finnas flera lekplatser i olika teman anpassade för både större och mindre barn. Kring lekplatserna planteras det också fruktträd och bärbuskar som alla som vill får plocka ifrån.

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri