Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Göteborg - Fläderstråket
Till Salu

Körsbärsgläntan i Kareby Äng

Sökes: sista grannarna i Kareby Äng

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
3 995 000 -
4 595 000 kr
Antal rum:
4 - 5
Storlek:
101 - 123 m²
Inflytt från:
Preliminärt från hösten 2023
Visa hemmen

För dig som funderar på att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Bonava har byggt bostäder sen 30-talet och erfarenhet ger kunskap om vad ett bra hem är och hur ett tryggt köp går till. Vi och våra kunniga mäklare är med och stöttar dig hela vägen.

I Kareby Äng är gemenskapen bland grannarna stor.

Lär känna grannarna i Kareby Äng

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning i Körsbärsgläntan

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Stefan som är mäklare för grannskapet så hjälper han dig.

Beskrivning

Inflyttning från hösten 2023

Sökes: sista grannarna i Kareby Äng

Bland åkrar och ängar i den populära familjeidyllen Kareby Äng ligger grannskapet Körsbärsgläntan. Här bor du i ett energismart grannskap med låga driftkostnader och en stark gemenskap. Med kompisar, lekplatser och naturen utanför dörren är det aldrig långt till nästa äventyr. Körsbärsgläntan är vår sista etapp i Kareby Äng och består av 26 välplanerade och Svanenmärkta radhus där alla i familjen kan hitta sin plats.

I den södra delen av Kareby Äng bygger vi 26 radhus på 101, 121 och 123 kvadrat. Radhusen ligger runt en grönskande gård med fruktträd och lekplats. Alla hem har minst 4 rum i två plan, en egen uteplats och en lättskött trädgård med utsikt över gården och lekplatsen. Här kan barnen springa fritt och leka med kompisar medan du kopplar av med en kopp kaffe på din uteplats.

I Körsbärsgläntan är husen bostadsrätter vilket betyder att du delar ägandet och ansvaret med dina grannar. Körsbärsgläntan är vårt sista grannskap i Kareby Äng och när du flyttar in är hela området färdigställt.

Hållbart boende

I Kareby Äng bor du i ett Svanenmärkt grannskap. Det värnar om både miljön och plånboken. Alla hem har energismarta lösningar som bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning. Dessutom ger Svanenmärkningen dig möjlighet att förhandla om grönt bolån med rabatt på boräntan.

Vill du bli en av grannarna?

Försäljningen av Körsbärsgläntan pågår för fullt. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklare Stefan för mer information.

Bilder

Information om bolån

Området

  • Ett aktivt grannskap

    Med varierande natur som nära granne är det enkelt att leva ett aktivt liv med frisk luft som sällskap. Dra på dig löparskorna och spring en runda före helgfrukosten, eller varför inte ta med grannen och träna i grannskapets gemensamma utegym. Under sommarmånaderna kan en cykeltur till Ingetorpssjön med kvällsmat och badkläder i packningen bli en mysig tradition.

  • Plats för gemenskap

    Ett hem är mer än själva huset du bor i. I Kareby Äng bygger vi därför två gemensamma hus perfekt för kräftskivan, barnkalaset eller umgänge med grannar. Här njuter ni av nygrillat i kvällssolen med uppsikt över de lekande barnen.

  • Lekplatser som förstorar hemmen

    Välkommen hem till barnvänliga Kareby Äng. Här hittar du öppna ängar och grandoftande skogspartier där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I området kommer det finnas flera lekplatser i olika teman anpassade för både större och mindre barn. Kring lekplatserna planteras det också fruktträd och bärbuskar som alla som vill får plocka ifrån.

Bostäder

Hitta ditt nya hem

Hur många rum behöver du?

Vad mer är viktigt för dig?
0
Visningsbostad
Till salu
Reserverad
Bokad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri