Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Kungälv
Plats

Nyproduktion Kungälv

Bonava i Kungälv

Beskrivning

Nya bostäder i Kungälv

Kungälvs kommun är ett eftertraktat område att leva och bo i. Samtidigt som du bor bara 20 minuter norr om Göteborg finns natur och sjöar i närheten. Att bo i nyproduktion i Kungälv ger dig det bästa av två världar. Se våra grannskap med nyproducerade hus och hitta hållbara hem och energieffektiva bostäder till salu i Kungälv.

Nyproduktion i Kungälv

Hållbar nyproduktion sedan 1930-talet

Bonava har en lång historia av att skapa hem och levande grannskap. När du flyttar in i ett nytt grannskap har vi tänkt på att du ska trivas både i ditt eget hus, men också i grannskapet med dina grannar. Därför finns det gemensamma utrymmen som grönskande gårdar, lekplatser, utegym och gemensamhetslokaler i våra grannskap. Här kan du tillsammans med dina grannar hitta på aktiviteter och lära känna varandra. Som till exempel i Kareby Äng, där grannar startat en pysselgrupp och en promenadgrupp.

För oss är det viktigt att skapa levande områden för flera generationer. Sedan 2012 är våra hem och grannskap Svanenmärkta. Det betyder bland annat att byggmaterialen är omsorgsfullt utvalda för att vara både miljövänliga och energieffektiva. Det ska vara enkelt för dig att leva hållbart. 

Varför välja nyproduktion i Kungälv?

En nyproducerad bostad är något alldeles speciellt. Tänk dig att bo i ett nytt hus där ingen tidigare har bott. Där du är den första att trampa runt på de nya golven, dina koppar är de första som står i skåpen och ingen annan har använt din tvättmaskin före dig. Du skapar ditt hem precis som du vill ha det – kanske drömmer du om en trygg plats där du kan stänga dörren och bara vara eller längtar du efter att få öppna dörrarna och låta barn och grannar komma och gå som de vill? Här kan du läsa mer om hur det går till att köpa nyproduktion.

För att du ska få det så enkelt som möjligt har våra inredningsexperter satt ihop inredningspaket med bra material som har så låg miljöpåverkan som möjligt. Något som är bra både för dig och för framtiden. Att husen har låg energiförbrukning kommer märkas i plånboken och det kan kännas skönt att med ditt boende vara med och bidra till hållbar utveckling.

Vi hjälper och guidar dig under resans gång och för att du ska göra ett tryggt köp erbjuder vi olika typer av skydd om ditt liv skulle ta en oväntad vändning under köpets gång. Det ska vara lätt att köpa nyproduktion och kännas skönt och enkelt när du har flyttat in. Hitta hållbara hem och energieffektiva bostäder i Kungälv här.

Att köpa nyproduktion i Kungälv

Att bo i eget hus är en dröm för många. Kanske har du själv växt upp i ett radhusområde med många kompisar i samma ålder och minns hur det var att kunna springa in och ut mellan husen i grannskapet? Det är förstås något man gärna ger sina egna barn och dessutom kan det underlätta vardagen betydligt att ha fler föräldrar i samma område som kan hjälpas åt med det praktiska i vardagen. I området Kareby Äng som ligger i Kungälvs Kommun, har vi skapat familjevänliga grannskap med radhus, kedjehus och fristående hus.

Att bo i nyproduktion i Kungälv som passar dig som vill ha en blandning av naturen och lugnet men ändå med närheten till citypulsen. Man kan säga att du får det bästa av två världar om du är både stads- och naturmänniska. Kommunikationsmöjligheterna är bra till såväl Kungälv som till centrala Göteborg.

Historiska Kungälv

Gillar du historiska utflykter ska du inte missa Bohus Fästning, den började byggas 1308 och har alltså stått på sin plats mellan Nordre- och Göta älv i över 700 år nu. Tyvärr revs delar av fästningen under perioder mellan 1789 och 1938 men vissa delar är ännu intakta och nu renoveras den och man har guidade visningar på platsen.
 
Här finns också en rad kyrkor med spännande historia. Om du besöker Kungälvs kyrka som började byggas 1658 ska du inte glömma bort att titta upp. Taket pryds nämligen av målningar från slutet av 1600-talet och har aldrig blivit övermålade. Nu är det den äldsta bevarade trävalvsmålningen som finns kvar i Göteborgs stift.

Hitta nyproduktion till salu i Kungälv

Upptäck nyproducerade hus i grannskapet Körsbärsgläntan i Kareby Äng, här finns radhus med bostadsrätt till salu. Kareby Äng är ett mysigt område där du bor lantligt men samtidigt har nära till all service som Kungälv och Göteborgsområdet erbjuder. För att se alla bostäder till salu i Göteborgsområdet hittar du de här.