Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Radhus Göteborg
Plats

Nyproducerade radhus Göteborg

Nyproducerade radhus i Göteborg

Välkommen hem till Sveriges mysiga västkustpärla. Bonava skapar nyproducerade radhus i Göteborg där familjen har sin egen täppa och barnen har nära till lekkamraterna. Njut av härligt umgänge vid grillplatser, lekplatser och andra gemensamma ytor som passar perfekt för barnen, och där du kan umgås med vänner och grannar. Här hittar du alla våra radhus i Göteborg.

Nyproduktion i Göteborg

Områden med radhus i Göteborg

Radhus i Göteborg - egen täppa men mindre underhåll

I ditt radhus i Göteborg bor du nära dina grannar samtidigt som du har ett rymligt boende för hela familjen. Att bo i radhus är att kombinera fördelarna med att bo i lägenhet i Göteborg med friheten att bo i eget hus i Göteborg. Radhus erbjuder ett mer lättskött boende än en fristående villa samtidigt som du får fler kvadratmeter än i en lägenhet och kommer närmre naturen. Perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar.

Med ett sprillans nytt radhus har du din egen trädgård, utan att trädgårdsskötseln behöver ta upp alltför mycket av din fritid. Här har du tid att förvandla ditt boende till ett levande hem. I området har barnen sina lekkamrater och du och dina nya grannar kan hjälpas åt med barnpassning och andra vardagsbestyr. Våra nyproducerade radhus i Göteborg ligger naturskönt, med gott om utrymmer för hela familjen att ha en aktiv och social vardag.

Bonava, en trygg affär för dig som letar radhus

Bonava har skapat hem och levande platser sedan 1930-talet och med vår långa historia så vet vi vad vi gör. Mellan 2011–2016 har flera familjer i Göteborgsområdet flyttat in i ett nytt hem från Bonava. Med våra försäkringar och garantier kan du känna dig trygg att köpa ett radhus av oss. Innan du flyttar in i ditt nya hem sker dessutom en slutbesiktning av en oberoende besiktningsman. Allt för att du ska kunna känna dig trygg med köpet av ditt nya drömhus i Göteborg.  Här kan du läsa mer om Ett tryggt köp.

Hållbara radhus i Göteborg 

Vi vill dock inte sluta med att skapa trygga hem för idag. Vi vill skapa morgondagens boenden i Göteborg. För oss innebär det att vi bygger hållbara hem som står sig över tid där det är enkelt att leva miljövänligt. Det är därför alla våra radhus i Göteborg är Svanenmärkta. Det innebär hälsosamma materialval, trivsamma innemiljöer, ekoologisk mångfald i de grönskande gemensamhetsytorna och mycket mer. 

Göteborg – den hemtrevliga västkustpärlan

Göteborg är en hemtrevlig stad att leva och bo i, känd bland annat för sin rika matkultur. Här finns allt från stjärnkrogar till caféer och inte minst den välkända fisk- och skaldjursmarknaden Feskekôrka. Staden har stora parker nära stadskärnan där du och familjen kan strosa runt och kanske duka upp en picknick. Är du sugen på lite mer fart och fläkt kan du besöka Sveriges största nöjesfält, Liseberg, garanterat kul både för stora och små. Att köpa radhus i Göteborg är att bli en del av en sprudlande och välkomnande stad. 

I våra familjevänliga radhus i Göteborg trivs både vuxna och barn. Du kan känna dig trygg när du har uppsikt över småttingarna samtidigt som du kan passa på att läsa en bok eller samtala med grannarna vid lekparken. De gemensamma ytorna blir en förlängning av din egna tomt, perfekt för kvartersfester och umgänge. Om du nu känner att, nej, radhus i Göteborg är nog inte min grej, så kan vi glatt meddela att du även kan hitta din alldeles nya lägenhet i Göteborg. Vet du inte riktigt vad du vill ha hittar du alla våra bostäder på Nyproduktion Göteborg.