Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Radhus Göteborg

Göteborg

Nyproducerade radhus i Göteborg

Välkommen hem till mysiga Göteborg. Här skapar Bonava nyproducerade radhus där familjen har sin egen täppa och barnen har nära till lekkamraterna. Njut av härligt umgänge vid grillplatser, lekplatser och andra gemensamma ytor som passar perfekt för barnen, och där du kan umgås med vänner och grannar. Här hittar du alla våra radhus i Göteborg.

Hitta radhus i Göteborg

Områden med radhus i Göteborg

Hitta radhus

Radhus i Göteborg - egen täppa men mindre underhåll

I ett radhusområde bor du nära dina grannar samtidigt som du har ett rymligt boende för hela familjen. Att bo i radhus är att kombinera fördelarna med att bo i lägenhet med friheten att bo i eget hus. Radhus erbjuder ett mer lättskött boende än en fristående villa samtidigt som du får fler kvadratmeter än i en lägenhet och kommer närmre naturen. Perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar.

I radhuset har du din egen trädgård, utan att trädgårdsskötseln behöver ta upp alltför mycket av din fritid. Här har du tid att förvandla ditt boende till ett levande hem. I området har barnen sina lekkamrater och du och dina nya grannar kan hjälpas åt med barnpassning och andra vardagsbestyr. Våra nyproducerade radhus i Göteborgsområdet ligger naturskönt, med gott om utrymmer för hela familjen att ha en aktiv och social vardag.

Bonava, en trygg partner för dig som letar bostad

Bonava har skapat hem och levande platser sedan 1930-talet. I Nya Kortedala och Örgryte Torp har vi byggt radhus som är inflyttade redan, och nu planerar vi för nya bostäder i Gökegård. Mellan 2011–2016 har närmare 300 familjer i Göteborgsområdet flyttat in i ett nytt hem från Bonava. Med vårt paket Tryggt Boende™ ingår både försäkringar och garantier utan extra kostnad. Innan du flyttar in sker dessutom en slutbesiktning av oberoende besiktningsman. Allt för att du ska kunna känna dig trygg med köpet av din drömbostad.  Här kan du läsa mer om våra försäkringar.

 

siteassets/geo-images/goteborg_tram_1180x500.jpg

Med de charmiga spårvagnarna får du en tur genom Göteborgs slingriga gator.

Hemtrevliga radhus i västkustpärlan Göteborg

Göteborg är en hemtrevlig stad att leva och bo i, känd bland annat för sin rika matkultur. Här finns allt från stjärnkrogar till caféer och inte minst den välkända fisk- och skaldjursmarknaden Feskekôrka. Staden har stora parker nära stadskärnan där du och familjen kan strosa runt och kanske duka upp en picknick. Är du sugen på lite mer fart och fläkt kan du besöka Sveriges största nöjesfält, Liseberg, garanterat kul både för stora och små.

Det här är också Skandinaviens mest expansiva region. Stora bostadsområden är planerade och många nya arbetstillfällen kommer att skapas. Region Älvstaden utvecklas i öppen dialog med de som bor här. För dig som är intresserad av hur det kommer att se ut rekommenderar vi att du besöker Älvrummet som ligger på Kanaltorget, bredvid Göteborgs Operan och Gästhamnen. Här kan du se en modell över staden idag och de planerade nya områdena.

I våra familjevänliga radhusområden trivs både vuxna och barn. Du kan känna dig trygg när du har uppsikt över småttingarna samtidigt som du kan passa på att läsa en bok eller samtala med grannarna vid lekparken. De gemensamma ytorna blir en förlängning av din egna tomt, perfekt för kvartersfester och umgänge.

Välkommen hem till Göteborg.