Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Kviberg

Den moderna idyllen

Visa grannskap
Beskrivning

Den moderna idyllen

Nu växer Kviberg med nya hem och grannskap. Här bor du med centrala Göteborg på cykelavstånd och ett aktivt grönområde precis utanför dörren – den perfekta platsen att forma din egen vardag på.

Med det gamla militärområdet Kvibergs kaserner som ligger i området är du omringad av fina byggnader och anrika miljöer. Det naturnära läget bjuder dessutom in till aktiviteter – både inomhus och utomhus. Här finns bland annat hinderbana, möjligheter till klättring, utegym och grillplatser. Därför blir Kviberg lite av en modern idyll som både har något att berätta och låter dig skapa din egen historia.

Bilder
Området
 • Naturnära grannskap

  Ge dig ut på cykelturer och upptäck Kvibergs aktiva och intressanta omgivning. Här ligger bland annat det gamla militärområdet Kvibergs kaserner, vilket bidrar till både historia och vackra miljöer. Även i Kvibergs Park finns mycket att utforska – såsom skog, vatten och raviner. Där kan du hålla dig aktiv genom att klättra, cykla, springa, grilla och träna på utegymmet.

 • Parkera bilen tryggt

  Skulle du ha en egen bil finns totalt cirka 77 parkeringsplatser i grannskapet, varav 70 av dessa är i garaget under mark. Resten är markparkeringar.

 • En bekväm vardag

  I grannskapet finns mycket att ta del av för en bekväm och aktiv vardag. Du kan ge dig ut på utflykter med en cykel från cykelpoolen, koppla av i pergolan och spela boule med grannarna på boulebanan.

 • Kommunikationer

  Med centrala Göteborg bara fem kilometer bort är du i där på bara 15 minuter med cykel. Väldigt nära grannskapet finns dessutom en spårvagnshållplats som tar dig till citypulsen på cirka 20 minuter.