Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Kviberg
Plats

Kviberg

Nya bostäder i Kviberg

Beskrivning

Nya bostäder i Kviberg

Kviberg växer med nya bostäder till salu. När du väljer att köpa en nybyggd lägenhet i Kviberg bor du i en modern idyll med centrala Göteborg på cykelavstånd. Vill du vara aktiv finns grönområden precis utanför dörren. I Kviberg hittar du hållbara hem och energieffektiva bostäder som är Svanenmärkta. Se vilka grannskap vi planerar och har till salu i Kviberg.

Området

 • Naturnära grannskap

  Ge dig ut på cykelturer och upptäck Kvibergs aktiva och intressanta omgivning. Här ligger bland annat det gamla militärområdet Kvibergs kaserner, vilket bidrar till både historia och vackra miljöer. Även i Kvibergs Park finns mycket att utforska – såsom skog, vatten och raviner. Där kan du hålla dig aktiv genom att klättra, cykla, springa, grilla och träna på utegymmet.

 • Parkera bilen tryggt

  Skulle du ha en egen bil finns totalt cirka 77 parkeringsplatser i grannskapet, varav 70 av dessa är i garaget under mark. Resten är markparkeringar.

 • En bekväm vardag

  I grannskapet finns mycket att ta del av för en bekväm och aktiv vardag. Du kan ge dig ut på utflykter med en cykel från cykelpoolen, koppla av i pergolan och spela boule med grannarna på boulebanan.

 • Kommunikationer

  Med centrala Göteborg bara fem kilometer bort är du i där på bara 15 minuter med cykel. Väldigt nära grannskapet finns dessutom en spårvagnshållplats som tar dig till citypulsen på cirka 20 minuter.

Kviberg