Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Södra Änggården

Plats

Södra Änggården

Med havet och citypulsen på cykelavstånd

Visa grannskap
Beskrivning

Med havet och citypulsen på cykelavstånd

I Södra Änggården får du uppleva mötet mellan stad och natur. Här kan du vakna till fågelkvitter och doften av skog och avsluta löprundan med caféfrukost.

Vid Änggårdsbergens naturreservat och Pågens brödfabrik, finns ett område med framtiden för sig. Läget är mitt emellan centrum och havet. Botaniska, Slottsskogen och Linnéplatsen når man på bara några minuter och Änggårdsbergens vilda natur ligger alldeles intill. Här skapas en levande stadsmiljö där det är lika nära till cityliv som till naturen. Bilderna är framtagna av Okidoki Arkitekter.

Vill du bli en av grannarna?

Välkommen med din intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad inför säljstarten.

Bilder
Området
  • Perfekt läge

    Södra Änggården är något av en oslipad diamant. Området ligger så nära Änggårdsbergen att det borde vara fullt av attraktiva bostäder och så nära centrum att det borde vara en levande stadsmiljö. Här skapar vi tillsammans med flera andra aktörer en ny stadsdel.

  • Kommunikationer

    Det 300 000 kvm stora området ligger med ena långsidan mot Änggårdsbergens fina natur och den andra mot Dag Hammarskjöldsleden. Det är cykelavstånd till centrum och till havet. Kollektivtrafikknutpunkter som Linnéplatsen och Marklandsgatan nås snabbt och enkelt.

Fakta om närområdet
2,5 km
till Botaniska Trädgården
1 st
naturreservat att utforska
14 min
från havsbad med bil

Södra Änggården

Till Salu/Klart för inflyttning
Planerad/Snart till salu
Slutsålt