Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Snart till salu

Sörgården i Öjersjö

Hållbar familjeidyll i Öjersjö

Ägandeform:
Äganderätt
Pris:
7 350 000 -
8 950 000 kr
Antal rum:
5
Storlek:
121 - 139 m²
Inflytt från:
Från hösten 2023
Visa hemmen
Beskrivning

Inflyttning från hösten 2023

Hållbar familjeidyll i Öjersjö

Bland skog och sjöar i det nya området Gökegård i Öjersjö växer flera familjevänliga grannskap fram. Vill du bo i ett modernt hus med solceller på taket och carport med laddplats har du kommit rätt. Välkommen till Sörgården, här planerar vi för 28 Svanenmärkta kedjehus med äganderätt i tre olika storlekar.

I Sörgården är livet lika idylliskt som modernt. Här bor du i hållbara och innovativa hem inbäddade i vacker grönska som bidrar till biologisk mångfald. I Sörgården är det inte bara huset som är byggt hållbart, här är det också enkelt för din familj att leva hållbart. Med den egentillverkade energin från solcellerna på taket kan ni både köra bilen och värma upp huset. Våra Svanenmärkta hem har energisnåla lösningar som håller nere driftkostnaderna och miljömärkningen ger er dessutom möjlighet att förhandla med banken om grönt bolån. I grannskapets gemensamma förråd delar du trädgårdsredskap, släpkärra och lådcykel med grannarna - vilket är bra för både plånboken och miljön.

Vakna till fågelkvitter och doften av skog, samtidigt som du har gångavstånd till centrum med mataffär, kollektivtrafik och skola. Alla hus har separat tvättstuga, två badrum och 3-4 sovrum. För barn med spring i benen bjuder Sörgården på generösa södervända trädgårdar med gott om plats för studsmatta och fotbollsmål. En kort promenad bort ligger inte bara en badplats, utan även områdets gemensamma naturlekplats.

Premiärerbjudande

Missa inte vårt premiärerbjudande som gäller fram till 31 oktober. Du hittar mer info under fliken dokument nedan.

Säljstart onsdag 28 september

På onsdag är det äntligen dags för säljstart av de första husen i Sörgården. Vill du träffa våra mäklare innan dess kan du boka in dig på en privatvisning. Scrolla upp för mer information.

Bilder
Området
 • Ett aktivt grannskap

  Välkommen hem till löpning innan frukost och kvällsbad med barnen. I Gökegård i Öjersjö har du fina löparspår, golfbanor och bad på promenadavstånd. Avsluta dagen med en härlig grill på altanen och se solen gå ner över grannskapet.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ditt magiska rike i Öjersjö. Hemma i grannskapet finns det alltid någon lekkamrat och barnen går till skolan tillsammans. Hela ditt hem planeras utifrån barnspring och umgänge med familjen. I ditt hem i Gökegård kan barn vara barn och familjen växa tillsammans.

 • Kommunikationer

  Öjersjö ligger mellan Partille och Mölnlycke centrum, ca 10 minuter åt båda håll, där all tänkbar service finns. Till centrala Göteborg tar du dig på en kvart med bil och ca 20 minuter med buss. Öjersjö har ett perfekt läge även för dig som vill ta dig fram på cykel längst fina cykelbanor och för längre resor har du även Landvetter flygplats 15 minuter bort med bil.

 • Service

  I Gökegård i Öjersjö har du både skog och sjö runt knuten, samtidigt som du har nära till vardagens måsten. I närområdet finns flera förskolor och skolor och i det nya centrumet kommer mataffär finnas och lokaler för ytterligare service. Både Partille och Mölnlycke centrum ligger tio minuter bort i olika riktningar där närservice, Systembolag och vårdcentral finns.

Bostäder

Solstudie Sörgården

Se hur solen faller över grannskapet en dag i juni och september.

Solstudie Sörgården

Se hur solen faller över grannskapet en dag i juni och september.

Fakta om närområdet

10 minuter
till Göteborgs innerstad
4 minuter
till golfbanan
2 stycken
stora sjöar i närheten