Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Till Salu

Sörgården i Öjersjö

Hållbar familjeidyll i Öjersjö

Ägandeform:
Äganderätt
Pris:
7 150 000 -
9 500 000 kr
Antal rum:
5
Storlek:
121 - 158 m²
Inflytt från:
Från våren 2024

Snart stopptid för att göra egna stilval

Sista chansen för dig som vill bestämma själv

Nu är det sista chansen att göra egna stilval i Sörgården. Välj köksstil, golvtyp och färg på väggarna – och sätt din första prägel på huset. Nu får du dessutom 200 000 kr extra att välja inredning för. Boka visning idag. Kontakta mäklare Sarah för mer information.

Orolig att gå miste om framtida kampanjer?

Nu erbjuder vi ett kampanjskydd för dig som köper bostad i Sörgården

För dig som funderar på att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Boka privat visning

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Sarah som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.

Beskrivning

Inflyttning från våren 2024

Hållbar familjeidyll i Öjersjö

Bland skog och sjöar i det nya området Gökegård i Öjersjö växer flera familjevänliga grannskap fram. Vill du bo i ett modernt hus med solceller på taket och carport med laddplats har du kommit rätt. Välkommen till Sörgården, här bygger vi för 28 Svanenmärkta kedjehus med äganderätt i tre olika storlekar.

I Sörgården är livet lika idylliskt som modernt. Här bor du i hållbara och innovativa hem inbäddade i vacker grönska. I Sörgården är det inte bara huset som är byggt hållbart, här är det också enkelt för din familj att leva hållbart. Med den egentillverkade energin från solcellerna på taket kan ni både köra bilen och värma upp huset. Den el ni inte själva förbrukar säljer ni enkelt vidare. Dessutom är alla hem i Sörgården Svanenmärkta vilket betyder att de bland annat har energisnåla lösningar som håller nere driftkostnaderna och miljömärkningen ger er möjlighet att förhandla med banken om grönt bolån. I grannskapets gemensamma förråd finns det trädgårdsredskap, släpkärra och lådcykel som du delar med grannarna - bra för både plånboken och miljön.

Välplanerade hus i olika storlekar

I ditt nya hus i Sörgården vaknar du till fågelkvitter och doften av skog, samtidigt som du har gångavstånd till centrum med mataffär, kollektivtrafik och skola. Det finns tre olika husmodeller, 121, 139 och 158 kvadrat. Alla hus har carport med plats för två bilar, separat tvättstuga och groventré, två badrum och 3-4 sovrum. För barn med spring i benen bjuder Sörgården på generösa södervända trädgårdar med gott om plats för studsmatta och fotbollsmål. En kort promenad bort ligger inte bara en badplats, utan även områdets gemensamma naturlekplats.

Vill du bli en av grannarna?

Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklare Sarah för mer information.

Solceller på taken ingårLäs mer här

Fantastisk naturlekplats intill

Gemensam verktygsbod med trädgårdsredskap, släpkärra och lådcykel

I Sörgården erbjuder vi just nu fler kostnadsfria inredningsval.Läs mer här

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Ett aktivt grannskap

  Välkommen hem till löpning innan frukost och kvällsbad med barnen. I Gökegård i Öjersjö har du fina löparspår, golfbanor och bad på promenadavstånd. Avsluta dagen med en härlig grill på altanen och se solen gå ner över grannskapet.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ditt magiska rike i Öjersjö. Hemma i grannskapet finns det alltid någon lekkamrat och barnen går till skolan tillsammans. Hela ditt hem planeras utifrån barnspring och umgänge med familjen. I ditt hem i Gökegård kan barn vara barn och familjen växa tillsammans.

 • Kommunikationer

  Öjersjö ligger mellan Partille och Mölnlycke centrum, ca 10 minuter åt båda håll, där all tänkbar service finns. Till centrala Göteborg tar du dig på en kvart med bil och ca 20 minuter med buss. Öjersjö har ett perfekt läge även för dig som vill ta dig fram på cykel längst fina cykelbanor och för längre resor har du även Landvetter flygplats 15 minuter bort med bil.

 • Service

  I Gökegård i Öjersjö har du både skog och sjö runt knuten, samtidigt som du har nära till vardagens måsten. I närområdet finns flera förskolor och skolor och i det nya centrumet kommer mataffär finnas och lokaler för ytterligare service. Både Partille och Mölnlycke centrum ligger tio minuter bort i olika riktningar där närservice, Systembolag och vårdcentral finns.

Solstudie Sörgården

Se hur solen faller över grannskapet en dag i juni och september.

Solstudie Sörgården

Se hur solen faller över grannskapet en dag i juni och september.

Fakta om närområdet

10 minuter

till Göteborgs innerstad

4 minuter

till golfbanan

2 stycken

stora sjöar i närheten