Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Planerad

Sörgården i Öjersjö

Hållbar familjeidyll i Öjersjö

Ägandeform:
Äganderätt
Antal rum:
4 - 5
Storlek:
121 - 158 m²
Inflytt från:
Preliminärt hösten 2023
Beskrivning

Hållbar familjeidyll i Öjersjö

Bland skog och sjöar i det nya området Gökegård i Öjersjö växer flera familjevänliga grannskap fram. Vill du bo i ett modernt hus med solceller på taket och carport med laddplats har du kommit rätt. Välkommen till Sörgården, här planerar vi för ca 28 Svanenmärkta kedjehus med äganderätt i tre olika storlekar.

I Sörgården är livet lika idylliskt som modernt. Här bor du i hållbara och innovativa hem inbäddade i vacker grönska som bidrar till biologisk mångfald. Förutom solceller och laddplats finns även ett gemensamt miljöhus för enkel återvinning och möjlighet att låna trädgårdsredskap, släpkärra och lådcykel.

Vakna till fågelkvitter och doften av skog, samtidigt som du har gångavstånd till centrum med mataffär, kollektivtrafik och skola. Alla hus har separat tvättstuga, två badrum och 3-4 sovrum. För barn med spring i benen bjuder Sörgården på generösa södervända trädgårdar med gott om plats för studsmatta och fotbollsmål. En kort promenad bort ligger inte bara en badplats, utan även områdets gemensamma naturlekplats.

Vill du bli en av grannarna?

Säljstart är planerad till september 2022. Välkommen med din intresseanmälan så håller vi dig informerad.

Bilder
Området
 • Ett aktivt grannskap

  Välkommen hem till löpning innan frukost och kvällsbad med barnen. I Gökegård i Öjersjö har du fina löparspår, golfbanor och bad på promenadavstånd. Avsluta dagen med en härlig grill på altanen och se solen gå ner över grannskapet.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ditt magiska rike i Öjersjö. Hemma i grannskapet finns det alltid någon lekkamrat och barnen går till skolan tillsammans. Hela ditt hem planeras utifrån barnspring och umgänge med familjen. I ditt hem i Gökegård kan barn vara barn och familjen växa tillsammans.

 • Kommunikationer

  Öjersjö ligger mellan Partille och Mölnlycke centrum, ca 10 minuter åt båda håll, där all tänkbar service finns. Till centrala Göteborg tar du dig på en kvart med bil och ca 20 minuter med buss. Öjersjö har ett perfekt läge även för dig som vill ta dig fram på cykel längst fina cykelbanor och för längre resor har du även Landvetter flygplats 15 minuter bort med bil.

 • Service

  I Gökegård i Öjersjö har du både skog och sjö runt knuten, samtidigt som du har nära till vardagens måsten. I närområdet finns flera förskolor och skolor och i det nya centrumet kommer mataffär finnas och lokaler för ytterligare service. Både Partille och Mölnlycke centrum ligger tio minuter bort i olika riktningar där närservice, Systembolag och vårdcentral finns.

Fakta om närområdet

10 minuter
till Göteborgs innerstad
4 minuter
till golfbanan
2 stycken
stora sjöar i närheten