Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyprduktion i Öjersjö
Till Salu

Sörgården i Öjersjö

Hållbar familjeidyll i Öjersjö

Ägandeform:
Äganderätt
Pris:
7 895 000 -
8 995 000 kr
Antal rum:
5
Storlek:
139 - 158 m²
Inflytt från:
Inflyttningsklart

Tjäna pengar på ditt hus

I Sörgården får alla husen egna solceller på taket

Känn dig trygg att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Visning och kontakt

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Camilla som är mäklare för grannskapet så hjälper han dig.

Beskrivning

Inflyttning från maj 2024

Hållbar familjeidyll i Öjersjö

Bland skog och sjöar i det nya området Gökegård i Öjersjö växer flera familjevänliga grannskap fram. Vill du bo i ett modernt hus med solceller på taket och carport med laddplats har du kommit rätt. Välkommen till Sörgården, här bygger vi för 28 Svanenmärkta kedjehus med äganderätt i tre olika storlekar.

I Sörgården är livet lika idylliskt som modernt. Här bor du i hållbara och innovativa hem inbäddade i vacker grönska. I Sörgården är det inte bara huset som är byggt hållbart, här är det också enkelt för din familj att leva hållbart. Med den egentillverkade energin från solcellerna på taket kan ni både köra bilen och värma upp huset. Den el ni inte själva förbrukar säljer ni enkelt vidare. Dessutom är alla hem i Sörgården Svanenmärkta vilket betyder att de bland annat har energisnåla lösningar som håller nere driftkostnaderna och miljömärkningen ger er möjlighet att förhandla med banken om grönt bolån. I grannskapets gemensamma förråd finns det trädgårdsredskap, släpkärra och lådcykel som du delar med grannarna - bra för både plånboken och miljön.

Välplanerade hus i olika storlekar

I ditt nya hus i Sörgården vaknar du till fågelkvitter och doften av skog, samtidigt som du har gångavstånd till centrum med mataffär, kollektivtrafik och skola. Det finns tre olika husmodeller, 121, 139 och 158 kvadrat. Alla hus har carport med plats för två bilar, separat tvättstuga och groventré, två badrum och 3-4 sovrum. För barn med spring i benen bjuder Sörgården på generösa södervända trädgårdar med gott om plats för studsmatta och fotbollsmål. En kort promenad bort ligger inte bara en badplats, utan även områdets gemensamma naturlekplats.

Information om bilder

Flera av bilderna på denna sida är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede - avvikelser kan förekomma.

 • Solceller på taken ingår Läs mer här
 • Fantastisk naturlekplats intill
 • Gemensam verktygsbod med trädgårdsredskap, släpkärra och lådcykel
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Ett aktivt grannskap

  Välkommen hem till löpning innan frukost och kvällsbad med barnen. I Gökegård i Öjersjö har du fina löparspår, golfbanor och bad på promenadavstånd. Avsluta dagen med en härlig grill på altanen och se solen gå ner över grannskapet.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ditt magiska rike i Öjersjö. Hemma i grannskapet finns det alltid någon lekkamrat och barnen går till skolan tillsammans. Hela ditt hem planeras utifrån barnspring och umgänge med familjen. I ditt hem i Gökegård kan barn vara barn och familjen växa tillsammans.

 • Kommunikationer

  Öjersjö ligger mellan Partille och Mölnlycke centrum, ca 10 minuter åt båda håll, där all tänkbar service finns. Till centrala Göteborg tar du dig på en kvart med bil och ca 20 minuter med buss. Öjersjö har ett perfekt läge även för dig som vill ta dig fram på cykel längst fina cykelbanor och för längre resor har du även Landvetter flygplats 15 minuter bort med bil.

 • Service

  I Gökegård i Öjersjö har du både skog och sjö runt knuten, samtidigt som du har nära till vardagens måsten. I närområdet finns flera förskolor och skolor och i det nya centrumet kommer mataffär finnas och lokaler för ytterligare service. Både Partille och Mölnlycke centrum ligger tio minuter bort i olika riktningar där närservice, Systembolag och vårdcentral finns.

Bostäder