Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Till Salu

Logementet i Kviberg

2 rum och spelkväll på gården

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 770 000 -
3 395 000 kr
Antal rum:
1 - 3
Storlek:
32 - 65 m²
Inflytt från:
Preliminärt från slutet av 2023
Visa hemmen

boka visning

Välkommen att boka visning av Logementet

Se visningar
Beskrivning

2 rum och spelkväll på gården

I grannskapet Logementet i Kviberg bor du med bekvämt avstånd till det mesta. Du har naturen precis utanför dörren och både Gamlestaden och centrala Göteborg bara en cykeltur bort. På gården kommer det finnas grillplats och pergola för härliga grillkvällar och varför inte utmana grannarna på den gemensamma boulebanan?

Kviberg är en växande stadsdel med goda kommunikationer oavsett om du tar spårvagnen eller cykeln. Området erbjuder en aktiv fritid med bland annat inomhusskidåkning, klättring och världens största beachvolleyhall. I grannskapet Logementet planerar vi för nybyggda lägenheter på 1-3 rum och kök med bostadsrätt som ägandeform. Här kommer det finnas plats för både egentid och gemenskap. En hållbar och smidig lösning är grannskapets gemensamma cykelpool med både lådcyklar och elcyklar som förenklar vardagen, det kommer dessutom finnas möjlighet för de boende att utnyttja bilpool. Välkommen till Logementet, här är det lätt att trivas och kul att vara.

Försäljning pågår

Försäljningen av Logementet pågår för fullt, vill du bli en av grannarna? Anmäl intresse, eller kontakta vår mäklare.

Bilder
Området
  • Naturnära grannskap

    Ge dig ut på cykelturer och upptäck Kvibergs aktiva och intressanta omgivning. Här ligger bland annat det gamla militärområdet Kvibergs kaserner, vilket bidrar till både historia och vackra miljöer. Även i Kvibergs Park finns mycket att utforska – såsom skog, vatten och raviner. Där kan du hålla dig aktiv genom att klättra, cykla, springa, grilla och träna på utegymmet.

  • Kommunikationer

    Med centrala Göteborg bara fem kilometer bort är du i där på bara 20 minuter med cykel. Väldigt nära grannskapet finns dessutom en spårvagnshållplats som tar dig till citypulsen på cirka 10 minuter.

  • En bekväm vardag

    I grannskapet finns mycket att ta del av för en bekväm och aktiv vardag. Du kan ge dig ut på utflykter med en cykel från cykelpoolen, koppla av i pergolan och spela boule med grannarna på boulebanan.

Bostäder

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Fakta om närområdet

1 min
till spårvagnshållplats
12 min
med spårvagn till brunnsparken
500 meter
till Prioritet Serneke Arena
5 min
med cykel till mataffär