Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Kviberg
Klart att flytta in

Logementet i Kviberg

Bli en del av gemenskapen i Logementet

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 550 000 -
3 345 000 kr
Antal rum:
1 - 3
Storlek:
32 - 65 m²
Inflytt från:
Inflyttningsklart

Besök våra visningslägenheter

Välkommen på visning

I Logementet finns det flera fina visningslägenheter att besöka. Dessutom är alla hem inflyttningsklara med flexibelt tillträde. Välkommen att boka in dig på visning med mäklare Stefan.

Våra hemma hos-reportage

Upptäck livet i det nya

Visning och kontakt

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Stefan som är mäklare för grannskapet så hjälper han dig.

Beskrivning

Bli en del av gemenskapen i Logementet

Den alldeles speciella gemenskapen i ett grannskap gör inte bara livet enklare, utan ökar även trivseln. I Logementet delar grannarna på såväl en gemensam grillplats, pergola och boulebana. Dessutom finns en smidig elcykelpool och möjlighet att använda en bilpool.

Att Kviberg är en växande stadsdel är kanske inte så konstigt. Här bor du med naturen precis utanför dörren. Samtidigt som du snabbt tar dig in till centrala Göteborg med både cykel och spårvagn. Det gamla militärområdet är idag också en mötesplats för idrott och kultur, där sporthallar, arenor, en klätteranläggning och många föreningslokaler samsas med flera olika skolor och förskolor.

Grannskapet Logementet

I grannskapet Logementet bygger vi Svanenmärkta lägenheter på 1-3 rum och kök med bostadsrätt som ägandeform. Här kommer det finnas plats för både egentid och gemenskap. En hållbar och smidig lösning är grannskapets gemensamma cykelpool med både lådcyklar och elcyklar som förenklar vardagen, det kommer dessutom finnas möjlighet för de boende att utnyttja bilpool.

Information om bilder

Flera av bilderna på denna sida är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede - avvikelser kan förekomma.

 • Pergola med grillplats
 • Boulebana på gården
 • Cykelpool med låd- och elcyklar
 • Bilpool
 • Garage under huset
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Naturnära grannskap

  Ge dig ut på cykelturer och upptäck Kvibergs aktiva och intressanta omgivning. Här ligger bland annat det gamla militärområdet Kvibergs kaserner, vilket bidrar till både historia och vackra miljöer. Även i Kvibergs Park finns mycket att utforska – såsom skog, vatten och raviner. Där kan du hålla dig aktiv genom att klättra, cykla, springa, grilla och träna på utegymmet.

 • Kommunikationer

  Med centrala Göteborg bara fem kilometer bort är du i där på bara 20 minuter med cykel. Väldigt nära grannskapet finns dessutom en spårvagnshållplats som tar dig till citypulsen på cirka 10 minuter.

 • En bekväm vardag

  I grannskapet finns mycket att ta del av för en bekväm och aktiv vardag. Du kan ge dig ut på utflykter med en cykel från cykelpoolen, koppla av i pergolan och spela boule med grannarna på boulebanan.

Bostäder

Mer inspiration