Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Göteborg - Logementet
Till Salu

Logementet i Kviberg

Bli en del av gemenskapen i Logementet

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 670 000 -
3 395 000 kr
Antal rum:
1 - 3
Storlek:
30 - 65 m²
Inflytt från:
Preliminärt från slutet av 2023
Visa hemmen

För dig som funderar på att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Bonava har byggt bostäder sen 30-talet och erfarenhet ger kunskap om vad ett bra hem är och hur ett tryggt köp går till. Vi och våra kunniga mäklare är med och stöttar dig hela vägen.

Visningar

Välkommen att boka visning av Logementet

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Stefan som är mäklare för grannskapet så hjälper han dig.

Beskrivning

Bli en del av gemenskapen i Logementet

Den alldeles speciella gemenskapen i ett grannskap gör inte bara livet enklare, utan ökar även trivseln. I Logementet delar grannarna på såväl en gemensam grillplats, pergola och boulebana. Dessutom finns en smidig elcykelpool och möjlighet att använda en bilpool.

Att kviberg är en växande stadsdel är kanske inte så konstigt. Här bor du med naturen precis utanför dörren. Samtidigt som du snabbt tar dig in till centrala Göteborg med både cykel och spårvagn. Det gamla militärområdet är idag också en mötesplats för idrott och kultur, där sporthallar, arenor, en klätteranläggning och många föreningslokaler samsas med flera olika skolor och förskolor.

Grannskapet Logementet

I grannskapet Logementet bygger vi Svanenmärkta lägenheter på 1-3 rum och kök med bostadsrätt som ägandeform. Här kommer det finnas plats för både egentid och gemenskap. En hållbar och smidig lösning är grannskapets gemensamma cykelpool med både lådcyklar och elcyklar som förenklar vardagen, det kommer dessutom finnas möjlighet för de boende att utnyttja bilpool.

Låga driftkostnader

Ett svanenmärkt hem bidrar till en mer hållbar miljö. De energisnåla vitvarorna och effektiva värmeåtervinningen, gör också att driftkostnaderna blir låga. Samtidigt gger miljömärkningen dig möjlighet att få ränterabatt med grönt bolån.

Försäljning pågår

Försäljningen i Logementet pågår för fullt. Vill du bli en av grannarna? Välkommen att boka in dig på visning med mäklare Stefan.

Bilder

Information om bolån

Området

  • Naturnära grannskap

    Ge dig ut på cykelturer och upptäck Kvibergs aktiva och intressanta omgivning. Här ligger bland annat det gamla militärområdet Kvibergs kaserner, vilket bidrar till både historia och vackra miljöer. Även i Kvibergs Park finns mycket att utforska – såsom skog, vatten och raviner. Där kan du hålla dig aktiv genom att klättra, cykla, springa, grilla och träna på utegymmet.

  • Kommunikationer

    Med centrala Göteborg bara fem kilometer bort är du i där på bara 20 minuter med cykel. Väldigt nära grannskapet finns dessutom en spårvagnshållplats som tar dig till citypulsen på cirka 10 minuter.

  • En bekväm vardag

    I grannskapet finns mycket att ta del av för en bekväm och aktiv vardag. Du kan ge dig ut på utflykter med en cykel från cykelpoolen, koppla av i pergolan och spela boule med grannarna på boulebanan.

Bostäder

Hitta ditt nya hem

Hur många rum behöver du?

Vad mer är viktigt för dig?
0
Visningsbostad
Till salu
Reserverad
Bokad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Fakta om närområdet

1 min
till spårvagnshållplats
12 min
med spårvagn till brunnsparken
500 meter
till Prioritet Serneke Arena
5 min
med cykel till mataffär