Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Öjersjö
Plats

Nyproduktion Öjersjö

Bonava i Öjersjö

Beskrivning

Naturnära nyproduktion i Öjersjö

15 minuter med bil från korsvägen ligger natursköna Öjersjö. Det tidigare sommarstugeområdet är numera en mycket populär familjeidyll som mestadels består av villor och radhus, men också av en del flerbostadshus. Med Stora Kåsjön och Knipeflågbergens naturreservat runt knuten är det enkelt att låta naturen bli en del av vardagen oavsett om det är träning, lek eller återhämtning som står på schemat. Och stadslivet finns hela tiden inom räckhåll. Välkommen att hitta hem med nyproduktion i Öjersjö.

Nyproduktion i Öjersjö

Kommunikationer

Öjersjö ligger i Partille kommun, mellan Partille och Mölnlycke centrum, ca 10 minuter åt båda håll, med all tänkbar service. Till centrala Göteborg tar du dig på en kvart med bil och cirka 20 minuter med buss. Öjersjö har ett perfekt läge även för dig som vill ta dig fram på cykel längst fina cykelbanor och för längre resor har du även Landvetter flygplats 15 minuter bort med bil.

Service

I Öjersjö flera förskolor och skolor och i det nya centrumet kommer mataffär finnas och lokaler för ytterligare service. Både Partille och Mölnlycke centrum ligger tio minuter bort i olika riktningar där närservice, Systembolag och vårdcentral finns.

Aktuell nyproduktion i Öjersjö

Välkommen till Sörgården, här bygger vi för 28 hållbara kedjehus med äganderätt i tre olika storlekar. Bland skog och sjöar i det nya området i Öjersjö växer detta familjevänliga grannskap fram. Vill du bo i ett modernt hus med solceller på taket och carport med laddplats har du kommit rätt. 

I Kerstins gård finns 76 nyproducerade bostadsrätter. Här leker barnen i lekparken, och i pergoland kan du umgås med dina grannar. Ett grannskap fullt av gemenskap. Välkommen att bli en av grannarna i Kerstins gård.