Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Tinnerbäcks Vy

Grannskapets pärla; Tinnerbäcks Vy, har det där lilla extra åtta våningar upp. Här uppe kan de boende njuta året runt. Sommar som vinter kan takterrassen användas. Här finns bastu, relaxavdelning och ett trevligt övernattningsrum för långväga besök.

Nära till det mesta

Tinnerbäcks Vy ligger fritt mot de gröna omgivningarna i öster och grönska finns det gott om i grannskapet. I Södra Ekkällan är det nära till det mesta som behövs i vardagen. Här finns matbutiker, gym och restaurang. Från Tinnerbäcks Vy är det nära till hela tre skolor och för de yngre barnen i kvarteret ligger förskolan runt hörnet, på Bataljonsgatan.

Takterrass med plats för fest och sinnesro

Takterrassen på plan 8 i Tinnerbäcks Vy är på hela 160 kvadrat. Här finns utrymme för grannarna att både koppla av och bjuda in till fest. Här ligger också relaxavdelningen med bastu som används flitigt. Det är lätt att hänföras av utsikten vart man än är på terrassen. Givetvis finns det dessutom många andra ställen nere på marken att njuta av i grannskapet, bland annat blir pocketparken i området väl värd ett besök.

Ljusa fina lägenheter

Alla de 28 lägenheterna i Tinnerbäcks Vy har egna balkonger i bästa solläge. Här finns lägenheter för alla smaker. Tvåor med öppet eller mer avskilt kök och badrum med dusch, tvättmaskin och praktisk arbetsbänk. Treorna med separat kök, gör det enkelt att gömma disken när man bjuder på middag. Fyrorna med halvöppen planlösning, härlig balkong med kvällssol och stort sovrum för en god natts sömn.

Cykeln är central i Linköping. Därför finns det gott om cykelförvaring i och runt huset. I cykelförrådet finns även en lätt tillgänglig cykelpump, perfekt när däcket behöver luft. Självklart är det många som har bil, den får plats i garaget under grannkvarteret eller så parkeras den på markparkering utomhus.

Förutom relax och takterrass har grannskapet också ett praktiskt övernattningsrum som alla boende i huset kan boka när farmor eller kompisen kommer på besök. Här finns toalett och dusch. Och när nattgästen är hungrig är det bara att fixa lite i pentryt.

Hållbart och Svanenmärkt

Tinnerbäcks Vy är ett Svanenmärkt och ett energieffektivt hus. Det innebär ett välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. De energieffektiva lösningarna sparar på miljön och ger lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Så klart är alla vitvaror energieffektiva, materialvalen är sunda, värmen tas tillvara och blandarna är resurssnåla. Kort sagt allt är genomtänkt och bra för både de som bor här och för vår miljö.

Intresserad av ett hem i Linköping?
Här hittar du alla våra bostäder

   

Mer inspiration