Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Ältadalen i Nacka

Barnsligt bra läge är verkligen sinnebilden av Ältadalen. I området finns förskolor och lekplatser, runt knuten gott om natur och tre kilometer bort ligger Tyresö centrum med allt du kan behöva i vardagen. Det är inte konstigt att området är så populärt.

Bland skog och sjö

Det nya området Ältadalen ligger i Älta. En ny stadsdel som på senare år vuxit sig alltmer populär, mycket tack vare närheten till Nackareservatets stora utbud. Här finns naturen runt knuten. Och det är enkelt att njuta av friluftsaktivitet året om. På sommaren lockar bad i Hellasgården, på vintern fungerar samma ställe lika bra för skridskor. Dessutom har våra grannskap i området en gemensam aktivitetspark med multisportplan, utegym och lekplats.

Våra sju grannskap


Vi är stolta över att redan från start varit inblandade i uppbyggnaden av Ältadalen. Det är nu ett mycket omtyckt bostadsområde, där familjerna blir de första att skapa minnen i de nya hemmen. De första grannarna flyttade in vintern 2018, i grannskapet Vitboken. Sedan dess har det gått fort och nu finns det totalt sju grannskap, med fristående villor samt rad- och parhus. Vårt sista grannskap i området blir Syrenen, med planerad inflyttning våren 2023.

Gemenskap skapar trygghet

För oss är ett hem så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar. Därför får grannskapen alltid lite extra fokus på gemensamma ytor, där grannar kan mötas och umgås. Vi tror att det är någonting som skapar trygghet, att känna sina grannar. Och att ha kul tillsammans. För att skapa gemenskap delar grannskapen i Ältadalen på bland annat en aktivitetspark med utegym och lekplats, en amfiteater och såklart allt det som naturen bjuder in till. Det är dessutom enkelt att röra sig mellan hemmen, så att barnen glatt kan springa över till sina vänner.

Mer inspiration