Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

On Track

On Track är grannskapet där de som bor lever ett aktivt liv. Mest utmärkande är den lila löparbanan som sträcker sig genom hela innergården. Här finns också stationer med redskap för muskelstärkande övningar och så klart finns här även grönarum, där grannarna gärna sätter sig en sommardag för en fika med vänner. Pyramidbänken i trä i sydväst är också en samlingsplats när kvällssolen letar sig ner mellan husen. Då kommer också den gemensamma grillplatsen väl till pass.

Modern stadsdel med centralt läge

Det kräver en del fantasi för att tänka att den här urbana och moderna stadsdelen där On Track ligger en gång i tiden varit åkermark. De som bor här gillar det centrala läget och att ha riktigt bra kommunikationer nära. Hur smidigt är det inte att bo granne med Älvsjö resecentrum där tågen går ofta till när och fjärran? Och pendeln som bara tar 10 minuter in till centralen.

Första parkett mot innergården

Lägenheterna här är moderna, yteffektiva med stora ljusinsläpp alla med balkong eller uteplats. Det är bara att öppna balkongdörren och eller sätta sig på uteplatsen för första parkett in mot innergården och ”arenan”.  

Lätt att leva hållbart

De som flyttat in i On Track har fått bra förutsättningar för att leva hållbart. Många i grannskapet väljer såklart att åka kollektivt, när det är så nära till stationen och hållplatser. Dessutom används föreningens lådcyklar flitigt. Även bilpoolen är populär, som nyinflyttad ingick gratis medlemskap de första fem åren.

 

On Track sätter färg på grannskapet

Med sina moderna lägenheter och den lilafärgade löparbanan har grannskapet i On Track blivit en färgklick i Älvsjö. Det blev helt enkelt det där kvarteret, där vänner kan ses för både aktivitet och skönt häng. 

Intresserad av ett hem i Stockholm?
Här hittar du alla våra bostäder

   

Mer inspiration