Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Knuten i Södra Ekkällan

I Södra Ekkällan ligger grannskapet Knuten – ett flerbostadshus som tack vare sin korallfärgade fasad är lätta att hitta hem till. Här kan grannarna njuta av en rymlig takterrass och gott om gemenskap.

Knappt två kilometer söder om stadskärnan ligger Södra Ekkällan – ett av Linköpings mest populära områden. Här är det nära till det mesta, så som vacker natur, service och Linköpings Universitet.

Porten till det korallfärgade huset i Knuten i Södra Ekkällan
Det korallfärgade huset i Knuten i Södra Ekkällan, Linköping.

Det korallfärgade huset på hörnet

Knuten är ett flerbostadshus med 36 lägenheter om 1–3 rum och kök. Den unika fasaden gör att de boende bara behöver säga att de bor i det korallfärgade huset på hörnet, så vet alla vilket grannskap de talar om.

Knuten i Södra Ekkällan har en stor gemensam takterrass med utsikt över Linköping.
Stor takterrass i grannskapet Knuten i Södra Ekkällan.

Takterrass med utsikt över Linköping

För oss på Bonava har det alltid varit viktigt att skapa grannskap med mer än bara bostäder, och just här har fokus lagts på takterrassen och en rymlig tvättstuga. Saker som gör stor skillnad för gemenskapen och glädjen grannar emellan. Och eftersom Knuten ligger med cykelavstånd till det mesta finns självklart ett stort cykelförråd.

Svanenmärkt och hållbart

Knuten i Södra Ekkällan är Svanenmärkt. Det innebär att hemmen är framtagna med noga kontrollerat byggmaterial och energisnåla lösningar som håller nere driftkostnaden.

I Knuten i Södra Ekkällan finns en rymlig tvättstuga.
Grannskapet har ett stort cykelförråd.