Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Kapellgärdet Arena

En bekvämare vardag är en bra summering av livet i Kapellgärdet Arena. På promenadavstånd till Uppsala city har en helt ny stadsdel, med det lilla extra växt fram.

I det nya grannskapet får de boende verkligen mer än bara lägenheten de bor i. Med gemensamt utegym, bastu, relax och takterrass skapas det plats och förutsättningar för gemenskap ­– mellan såväl familj, vänner och grannar.  

Gemensam takterrass främjar grannsämjan
Närbild på gräs

Bjud in till fest

Visst låter det härligt att kunna duka upp middagen på husets gemensamma takterrass, koppla av i den intilliggande bastun eller samla grannarna till en gårdsfest mellan husen.

Utegym för den träningsintresserade
Nyproduktion Uppsala - Kapellgärdet Arena

Bekväm hemmaträning

Med löparbana, utegym, lekplats och pingisbord precis utanför dörren är det inte svårt att vara aktiv. Den levande innergården blir också grannskapets nav med gemensam uteplats och gräsmatta för spontan lek.

Nära det mesta

De boende trampar in till stan och resecentrum på bara några minuter. Och Fyrishovs idrottsanläggningar och äventyrsbad är lika nära. För utflykter med familjen finns Portalparken och Kapellgärdesparken med allt från klätterställning, till skateboardpark och pulkabacke. I området finns många skolor att välja emellan. Och för förskola behöver man inte ens lämna grannskapet, då den närmsta finns i husets bottenvåning.

Hållbara resor

Hela grannskapet är Svanenmärkt vilket innebär att det också är enkelt att leva hållbart här. Därför finns en elbilspool, ellådcykelpool, generösa cykelförråd och cykelmek.

Grönskande innergård för både lek och umgänge
Välkomnande entré