Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Kristinebergs slottspark

Precis som namnet avslöjar ligger grannskapet i det vackra omgivningarna kring Kristinebergs slott. Här bor man med utsikt över lindalléerna och äppelparken – med anor från 1700-talet.

Grannskapet Kristinebergs Slottspark är en del av stadsutvecklingsområdet Nordvästra Kungsholmen. Och ligger mitt emellan det anrika slottet, Essingeleden och Drottningholmsvägen. Bostadsrätter i varierande storlek, alla med balkong eller uteplats och närhet till både klippbad och tunnelbana.

En grönskande gård

Trots närheten till slottsparkens grönytor har man här satsat på en generös och levande innergård för de boende. Med plats för odling, middagar i pergolan och lekytor för barnen. Gården har blivit en omtyckt samlingsplats för grannarna, bland annat har man startat en pingisgrupp och bjudit in till kalas i det gemensamma gårdshuset. 

Plats att umgås

Entré till staden

Det arkitektritade grannskapet skapar en boendemiljö som både är urban och fridfull. Närheten till stan, restaurangerna längs Hornsbergs Strand och husets egna butikslokaler ger liv och rörelse i området. Samtidigt som närheten till parken och sjön skapar lugn och frihet.