Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Ett kedjehus på Täljöhalvön

Från altanen ser du bort mot havet som ligger precis intill och inomhus finns två inredda våningar att kika på. Här kan du inspireras av den ljusa inredningen med beige och grått i olika nyanser. Enkla färger som går ton i ton och noggrant uttänkta möbler och detaljer ger en lugn känsla i alla rum – en bra hjälp för att kunna landa och pusta ut hemma. Att den harmoniska stilen dessutom är en av de hetaste inredningstrenderna just nu är bara en bonus. Välkommen till visningshuset på Täljöhalvön.

Kedjehus på 139 kvadrat

Visningshuset på Täljöhalvön är ett kedjehus på 139 kvadrat. Den öppna entrévåningen rymmer ett kök med matplats, vardagsrum, tvättstuga och badrum. Från entrén ser du hela vägen fram till vardagsrummets glasdörr mot uteplatsen, och våningen har generösa ljusinsläpp. Den svängda trappan i vardagsrummet leder upp till övervåningen. Där finns allrummet med mer plats för umgänge, hemmets tre sovrum, dubbla klädkammare och ett till badrum.

Hemmets hall

Innanför entrédörren väntar en luftig och ljus hall som knyter ihop våningens rum. Det slitstarka klinkergolvet har en bra plats precis innanför dörren innan hemmets ekparkett tar vid. Innanför entrén blir ett par krokar en trivsam och praktisk detalj, och mer utrymme för familjens ytterkläder finns i utrymmet mittemot tvättstugan.

Stilrent kök

Köket är inrett med genuina material med ett naturligt och trendigt uttryck. Luckornas grå kulör kombinerat med läderhandtagen och marmorkompositen sätter stilen. Bänkskivan i marmorkomposit har en elegant känsla samtidigt som den är tålig och lätt att hålla ren. Kylen, frysen och diskmaskinen är snyggt integrerade i inredningen, och ugnen och mikron i rostfritt stål förstärker kökets stilrena och enkla stil. Alla vitvaror i hemmet är energisnåla.

Öppet vardagsrum

Husets vardagsrum är ett luftigt rum på 33 kvadratmeter. Det vitlaserade golvet ger en bra bas och är enkelt att kombinera med olika färger och material. Här får det gå ton i ton med ljusa möbler, textiler och detaljer. Hörnan under trappan ger en mysig sittplats och schäslongen skapar en lätt avdelning. Gardinerna som når från golv till tak maximerar känslan av ljus och rymd samtidigt som de ger en ombonad känsla.

Två badrum

De två badrummen har samma enkla och eleganta utformning med vitt liggande kakel på väggarna och mörka klinkerplattor på golvet. Ljusa textiler och detaljer i trä skapar en avskalad och lugn känsla i båda rummen. Entrévåningens badrum är utrustat med dusch, och det en trappa upp har badkar. Utöver de två badrummen finns en tvättstuga på entrévåningen. Även där ligger ett stilrent klinkergolv och rummet har en egen groventré.

Det stora sovrummet

Det stora sovrummet är ett rymligt rum med gott om dold förvaring tack vare den stora klädkammaren. Naturmaterial är ett genomgående tema i huset, och här ger de en varm och ombonad stämning i rummet. Den dramatiska tavlan ovanför sängen bryter av på ett effektfullt sätt samtidigt som den ljusa träramen knyter ihop tavlan med rummets övriga inredning.

Två mindre sovrum och ett allrum

På övervåningen finns även två mindre sovrum. Barnrummen är inredda med lekfullhet, samtidigt som hemmets harmoniska stil finns i grunden. En säng med många kuddar av olika material och kulörer blir en trygg och livfull del av rummet.

Det stora allrummet är inrett för att ge plats åt både vila och produktivitet med en dagbädd vid fönstret och en skrivbordshörna i utrymmet bredvid trappan. Milda färger och naturmaterial sätter stilen även här. Allrummet går även att dela av till ytterligare ett sovrum.

Utemiljö

Kvarterets hus har fasader i ljusa färger som ger en trivsam skärgårdskänsla. Att hemmets inredning matchar med hela kvarterets kulörer ger såklart ett extra enhetligt intryck.

Husets planlösning

Planlösningarna visar hur de två planen i huset på 139 kvadratmeter ser ut.

På sidan med alla våra husmodeller kan du läsa mer om vårt hus på 139 kvadrat och se vilka andra grannskap det finns i. Till sidan med husmodeller