Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

72 kvm i Kapellgärdet Arena IV

I Kapellgärdet Arena IV finns det här ljusa hemmet med många funktioner. Inredningen har en ljus bas i beige och grått. De dova tonerna matchas med accentfärger i svart och ljusgrönt som tar ton och är en genomgående röd tråd i hela hemmet. Välkommen in i en välplanerad trea i Uppsala där både umgänge och egentid får plats.

Välplanerade 72 kvm

Välkommen in i ett stilfullt hem med luftig känsla och fönster åt två håll. Den här trean har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en stor balkong med utsikt över grannskapet. Med ett stilrent och tidlöst kök är det enkelt att sätta sin egen prägel på inredningen i hemmet. 

Hemmet har två sovrum och det mindre har vi inrett till barnrum. Förvaringsmöjligheter är en viktig del och det finns det gott om i både sovrum och hall.

Kök och vardagsrum

Köket har ett tidlöst och samtidigt trendigt uttryck med grå luckor och svarta handtag som blir en fin detalj och ger köket det lilla extra. Med en integrerad diskmaskin och kyl– och frys bakom lucka får köket ett stilrent uttryck och de rostfria vitvarorna har bra funktioner som förenklar vardagen. Bänkskivan och stänkskivan går upp en bit på väggen och är av marmorinspirerad kvartskomposit, som är enkelt att hålla rent.

Köket smälter fint in i den öppna planlösningen och resten av hemmet. Matplatsen ramas in av en stor ljusgrå matta och det svarta bordet och stolsbenen matchar fint med handtagen på köksluckorna. 

Den öppna planlösningen ger ett luftigt intryck och i vardagsrumsdelen är det gott om plats för umgänge. Även här ramar vi in soffan med en stor härlig matta, som hjälper till att skapa ett rum i rummet. Kuddar och plädar går ton i ton med den gröna accentfärgen på gardinerna och skapar en harmonisk känsla från kök till vardagsrum.

Här får du också plats med ett hemmakontor om du behöver kunna jobba hemifrån. Möbler och skrivbordsmaterial går i samma stil som resten av hemmet och gör att arbetsplatsen smälter in, istället för att sticka ut. Golvet är i stilren ekparkett och är genomgående i lägenhetens alla rum. 

Hemmets sovrum

Det finns två sovrum, varav ett av dem är lite större och har plats för en dubbelsäng med nattduksbord på varsin sida. Här har vi inrett i dova kulörer och en stor matta under sängen som skapar en varm känsla i rummet. Vi återfinner den gröna accentfärgen även här och sovrummet ger ett intryck av lugn och ro. Med skjutdörrsgarderober längs med ena långväggen finns det plats för gott om förvaring av kläder och sängkläder. 

I anslutning till vardagsrummet har vi det mindre sovrummet som passar bra som ett barnrum. Eller varför inte ett eget hemmakontor eller hobbyrum? Vi har inrett rummet med ett lite mindre barn i åtanke. Här finns plats för ett eget krypin med säng och pysselbord. Möjligheterna är oändliga till att skapa en mysig och kreativ plats för både lek och vila.

Hall

Välkomnas in i hemmet av en rymlig hall med generösa förvaringslösningar. Här finns en vit skjutdörrsgarderob som rymmer både ytterkläder och fritidsprylar. För att få maximal förvaring finns det plats för praktiska möbler och krokar på väggarna för att skapa en funktionell och mysig hall.

Hemmets planritning

Planritningen visar hur hemmet på 72 kvadratmeter ser ut.

Mer inspiration