Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

En tvåa i Kristineberg

I Kristinebergs Slottspark välkomnas du in i en visningstvåa som går i gråa nyanser med inslag av trämaterial och varma toner. Med genomtänkt möblering har man skapat hemtrevliga miljöer utan att förlora den luftiga och öppna känslan. De 58 kvadratmeterna bjuder in till skönt soffhäng, långa middagar och tysta sovmorgnar.

En tvåa på 58 kvadrat

Visningstvåan i Kristinebergs Slottspark är en luftig och öppen lägenhet på 58 kvadratmeter med trivsam balkong. Den yteffektiva planlösningen ger gott om plats för sociala stunder, ett separat sovrum på 14 kvadrat och bra med förvaringsmöjligheter. Genom öppningen från hallen når du det stora vardagsrummet och köket. Hemmets öppna yta är lättmöblerad och bredvid köket finns en given plats för en stor matgrupp. Hallgolvet är klätt i praktiskt klinkergolv och badrummet är fullt utrustat med en kombimaskin för tvätten.

Vardagsrum

I vardagsrummet fungerar den stora mattan som en osynlig rumsavdelare. Här får soffgruppen ta fokus och möbleringen skapar ett rum i rummet. Gråskalan kompletteras av mörkgröna, gula och rostiga toner. Väggen som angränsar till köket fungerar också som en trevlig avdelare för att separera ytorna från varandra. Bakom soffgruppen har man lämnat en fri passage ut till balkongen.

Kök

Det L-formade köket har stilrena luckor i modern stil som går i linje med resten av lägenheten. Här gör sig detaljer i trä och glas fint mot det enkla. Det vita kaklet och de integrerade vitvarorna ger ett rent och minimalistiskt uttryck, både praktiskt, ljuddämpande och snyggt. Det matchas fint av bänkskivan som är i ljus kvartskomposit, vilket påminner om marmor men är mycket tåligare. Och bakom väggen göms en integrerad kyl och frys.

Sovrum

I sovrummet återkommer de gråa nyanserna och inslag av koppar och orange. Med olika färglager i bäddningen och gardiner från tak till golv ges rummet en lugn och stillsam atmosfär. Längs ena väggen löper en rymlig skjutdörrsgarderob som gör att sängen inte behöver samsas med några ytterligare förvaringsmöbler.

Badrum

Badrummet är helkaklat med ljusa väggar och ett lite mörkare klinkergolv. Den mörkare gråa tonen blir en röd tråd genom rummet och återfinns i textiler och inredning. Med en kombimaskin ryms här tvättmöjligheter utan att det på något vis blir trångt. Plats för förvaring hittas både under och ovanför handfatet, samt i skåpen över tvättmaskinen.

Lägenhetens planlösning

Planlösningen visar hur visningslägenheten på 58 kvadrat ser ut. I Kristineberg finns 22 lägenheter i samma storlek med samma planlösning. 

Mer inspiration