Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

En trea i Kapellgärdet

I Kapellgärdets visningstrea finns 75 kvadratmeter att inspireras av. Inredningen är varm och ombonad trots ett avskalat och enkelt uttryck. Noga utvalda färger och material ger en tidlös och trendig känsla i alla rum. Lägenhetens planlösning skapar en smart uppdelning mellan utrymme för umgänge och rum för lugn och ro med ett stort vardagsrum och öppet kök åt ena hållet och sovrum avskilt åt det andra.

En trea på 75 kvadrat

Trean på 75 kvadrat har ett genomgående läge med fönster åt tre håll. I ena delen finns det stora vardagsrummet som binds ihop med köket. Här faller ljuset in från två stora fönster, och rummet öppnas upp med hemmets balkong. I andra änden finns de två sovrummen, och däremellan badrummet och en rymlig klädkammare. Här kan du se lägenhetens planlösning.

Vardagsrum

Vardagsrummet på 26 kvadrat ger utrymme för flera olika miljöer. Här finns en matplats, en soffhörna och en liten arbetsplats. Mattorna hjälper till att skapa de olika miljöerna samtidigt som de matchar i färg. Rummets bas är de varmgrå väggarna och den mattlackade ekparketten – en stilren och ombonad grund. Det svarta i inredningen ger ett enkelt och avskalat intryck medan det vita och de mjuka materialen bidrar med värme. Gröna växter ger en levande känsla och hjälper till att plocka upp grönskan från utsikten.

Kök

Lägenhetens kök ligger placerad i ett hörn som ger matbestyren en egen avdelning. Köket är ljust och har bänkyta åt två håll. Kaklets förskjutna sättning mjukar upp de rena linjerna i köket, och diskhon är stilrent utformad. Utöver design står även funktion i fokus. Den energisnåla induktionshällen förenklar matlagningen med sin effektivitet, och det finns gott om eluttag så att flera personer och apparater kan samsas utan att trängas.

Det stora sovrummet

I det stora sovrummet sätter väggarnas djupa gröna ton stämningen. Det gröna kombineras med ljusa gråa färger som går ton i ton. De svarta inslagen i inredningen blir pricken över i som ger rummet dess karaktär. I garderobsväggen finns smidiga korgar och hyllor som hjälper till med ordning och reda på kläder och skor.

Det mindre sovrummet

Det mindre sovrummet ligger bredvid det större, samtidigt som de bara delar en liten bit vägg med varandra. Sängens utformning gör att den också fungerar som en soffa för bokläsning och lek, och mittemot finns ett enkelt skrivbord. Rummets inredning passar in i resten av lägenheten, men här får lite fler färger och en lekfullare känsla vara med. De pudrade rosa tonerna ger en mysig värme, och den runda mattan mjukar upp rummet.

Badrum

I badrummet finns samma klinkergolv som i hallen – det knyter ihop den fasta inredningen och skapar en enhetlig känsla mellan rummen. Det vita kaklet ger en trivsam kontrast till golvet och de liggande plattorna skapar en lugn känsla i rummet. Vid ena väggen finns maskinerna för tvätt och tork, med gott om förvaring både på arbetsbänken ovanpå och i överskåpen. En handdukstork ger extra lyx i vardagen, och handdukarnas färg ger rummet en lugn känsla.

Hall och klädkammare

Hemmets hall är placerad mellan den lugnare sovrumsdelen och den öppna delen med vardagsrum och kök. Golvet består av grå klinkerplattor – stilrent, slitstarkt och tidlöst. Precis innanför dörren finns en ordentlig skjutdörrsgarderob med ett smart och funktionellt förvarningssystem som gömmer både skor och ytterkläder, och lite längre in finns en klädkammare med mer förvaringsinredning.

Lägenhetens planlösning

Planlösningen visar hur trean på 75 kvadrat ser ut. I Kapellgärdet Arena finns tre lägenheter i samma storlek med samma planlösning i samma läge. 

Vill du veta mer om Kapellgärdet Arena?

På Kapellgärdets sida kan du läsa mer om området. Här hittar du även grannskap som finns till salu. Om du vill veta vad som ingår och vilka tillval som är möjliga att göra är du varmt välkommen att kontakta mäklaren som kan berätta mer.

Här hittar du alla våra grannskap med nyproduktion i Uppsala.