Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Radhusdröm i Kareby Äng

Husen i familjevänliga Kareby Äng finns i olika storlekar och här får vi kika in i ett radhus på 121 kvadratmeter. Ett hem som är inrett med en ljus bas i beige och grått, med rostiga och varma toner som accentfärger.

Plats att umgås

Välkommen hem till detta kvadratsmarta hem, med en öppen planlösning som knyter samman kök, matplats och vardagsrum – och ger gott om plats för hela familjen.

På entréplan finns kök, vardagsrum samt badrum och på plan två hittar du sovrum och ett trevligt allrum som kan användas som extra tv-rum eller bara en fin lekyta åt barnen.

Fotografi över kök i Kareby

Kök och vardagsrum

Köket är inrett med köksstilen Elegant. Det tidlösa men samtidigt trendiga uttrycket, med vita luckor och sandbeige bänkskiva skapar ett lugnt och harmoniskt intryck. Den dolda diskmaskinen är extra tyst och de rostfria vitvarorna har smarta funktioner som förenklar din vardag.

Vill du veta mer om köksstilen Elegant eller se våra övriga stilar, hittar du dem här.

Både matplatsen och vardagsrummet flödar i ljuset från de stora fönsterpartierna och glasdörren mot trädgården och altanen. Den genomgående ljusa ekparketten tillsammans med den beiga väggkulören skapar en tidlös bas. Och i kontrast har rummen inretts med varma och jordnära färger och material. Här finns gott om plats för umgänge och härligt häng om kvällarna. Och ytan under trappan kan enkelt förvandlas till en mysig hörna för barnen.

Sovrum

På övervåningen finns husets tre sovrum, med plats för avkoppling och egentid för hela familjen. Det större sovrummet rymmer en dubbelsäng med sängbord på varsin sida. Och längs med ena väggen finns skjutdörrsgarderober med gott om förvaring.

Barnrum, gästrum eller arbetsrum

I de två andra sovrummen finns det gott om plats för både lek, pyssel, läxläsning och så klart en god natts sömn.

Rummen gör det möjligt att skapa kreativa utrymmen där bara fantasin sätter gränserna. Med lekfulla detaljer och mycket textiler skapas en lika rofylld som inspirerande miljö för stora och små barn. 

Allrum

Övervåningens ljusa allrum fungerar som husets andra vardagsrum. Eller varför inte familjens hemmakontor eller kanske kreativ ateljé. Det finns även möjlighet att förvandla en del av allrummet till ett fjärde sovrum. En rymlig klädkammare med extra förvaring och hemmets andra badrum hittar du också här.

Badrum och wc

De rogivande materialen, tillsammans med textiler i varma toner och fina detaljer skapar en personlig känsla. Entrévåningens badrum är utrustat med dusch, och badrummet en trappa upp har badkar. Utöver de två badrummen finns en separat tvättstuga med egen groventré.

Hall

I hallen har du fri sikt genom vardagsrummet och ut mot trädgården, vilket skapar rymd och ett välkomnande första intryck. I garderoben kan du lätttillgänglig förvara säsongens favoritjackor.

Uteplats

Den generösa uteplatsen på husets baksida rymmer både sköna sittmöbler och en matgrupp för sommarens middagar. Och med direkt access till vardagsrummet och matplatsen, suddas gränsen mellan ute och inne ut. Här finns även ett förråd med plats för grillen, dynor eller varför inte barnens leksaker.

Husets planlösning

Läs mer