Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

En fyra i Stora Mossen

I St 167 i Stora Mossen växer ett spännande grannskap fram. Här bor du knappt tre minuter från tunnelbanan men har grönskan utanför fönstret. Den fina visningslägenheten med fyra rum och kök på 87 kvadratmeter passar utmärkt för dig som lever varannan-vecka-livet eller för den lilla familjen. Eller för dig som gillar gott om plats. Inredningen går i dova och jordnära färger som roströd, senapsgul och rosa, med svart och vitt som bas och med mjuka trädetaljer.

Mysig fyra på 87 kvadratmeter

Planlösningen i visningslägenheten återkommer i elva lägenheter i Stora Mossen. Här har du gott om förvaring, med skjutdörrsgarderob i hallen samt i de två mindre sovrummen. I det stora sovrummet har du en smidig klädkammare. Längre in i hemmet finns vardagsrum och kök med öppen planlösning och tre stora fönster som vetter mot skogsdungen. Något av sovrummen kan enkelt kan göras om till arbetsrum eller gästrum och den härliga balkongen på åtta kvadrat är alldeles perfekt för sommarmiddagen med vännerna.

Modernt kök med stilrena detaljer

Köket har en ljus grund som du enkelt matchar med din personliga stil. De vita köksluckorna är släta och matta med rostfria handtag. På de rymliga bänkskivorna i tillvalsmaterialet kvartskomposit har du gott om utrymme för middagspreppen. Stänkskyddet med liggande kakelplattor skyddar mot matskvättet från grytan på induktionshällen. Diskmaskinen är integrerad och du har ugn, mikrovågsugn, och kyl- och frys i fullhöjd, med gott om plats för matresterna. 

Förutom att vitvarorna harmoniserar snyggt med köksinredningen är de även energisnåla och lätta att samarbeta med. Varmluftsugnen tillagar med ett jämt resultat, diskmaskinen har smidiga programval och den inbyggda mikrovågsugnen är effektiv och tydlig.

 

Rymligt badrum med tvättmöjligheter

I det stora badrummet har du ett mysigt badkar för kyliga vinterkvällar. Efter badet torkar du handduken på handdukstorken och i spegelskåpet med belysning finns gott om förvaring för deodoranter och krämer. Du har också skåp för förvaring ovanför arbetsbänken – under den hittar du tvättmaskinen och torktumlaren. Även badrummets vitvaror är lättanvända och effektiva, och det finns anpassningsbara program så att du kan tvätta utifrån just dina behov. Tvättställsblandaren och duschblandaren är stilrent och ergonomiskt utformade vilket bidrar till rummets känsla. Du har mörkt klinkergolv och ljusa, matta kakelväggar.

Öppet och ljust i vardagsrummet

Du når vardagsrummet direkt från hallen och kliver in i ett ljust och öppet rum som gjort för umgänge. De tre fönstren vetter mot den gröna dungen utanför och den snygga ekparketten ger ett mjukt intryck. Fönsterbänkarna är i polerad gråbrun kalksten och har plats för krukor och inredningsdetaljer. Inredningen går i vitt och svart, med detaljer i puderrosa, rostrött och beige.

Stort sovrum med lyxig klädkammare

I visningslägenheten är det totalt tre sovrum varav två syns på bild här. Det största sovrummet har en lyxig klädkammare med gott om plats för finskjortan och vintersportutrustningen som inte riktigt får plats i källarförrådet. Det blir som en alldeles egen walk-in-closet kan man säga. Du når dessutom sovrummet enkelt, både från klädkammaren genom hallen och genom dörren från vardagsrummet, vilket skapar en öppen och luftig känsla. Dörren ut till balkongen släpper in vackert dagsljus och de röda och rosa detaljerna samspelar fint med ekparketten.

I de två mindre sovrummen har du en skjutdörrsgarderob i hörnet som ger lagom plats för tonåringen eller gästen. Fönstren ger en grön utsikt och den mjuka färgen på väggen ger ett jordnära intryck.

Lägenhetens planlösning

Planlösningen i visningslägenheten återkommer i tio andra lägenheter i Stora Mossen. Hemmet är på 87 kvadratmeter med fyra rum och kök och en balkong på åtta kvadratmeter. 

Det finns fortfarande hem kvar i Stora Mossen som du kan hitta här. Vill du se alla våra hem i Stockholmsområdet kan du kika på Nyproduktion Stockholm.