Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

En trea i Kvarnbytornet

I Kvarnbytornet hittas denna stilfullt inredda trea. Den mjuka och tidlösa stilen går igen i hemmets alla rum och man har lagt extra vikt vid färgsättningen. Rummen går i en dov grå/beige ton som ger en varm och ombonad känsla. Inredningen går i linje med hemmets färger och ger ett skandinaviskt uttryck som är svårt att inte tycka om.

En trea på 74 kvadrat

Trean är på 74 kvadrat med fönster i två väderstreck. Hemmets sociala del utgörs av ett öppet vardagsrum med skönt ljusinsläpp och ett välplanerat kök, i anslutning hittar du ett ytsmart badrum. De två sovrummen ligger i varsin del av lägenheten, den ena med en härlig klädkammare. Och den 14 kvadrat stora balkongen ger en storlagen utsikt.

Vardagsrum

Vardagsrummet på 24 kvadrat ger plats för en härlig soffa och en rymlig matgrupp. Med hjälp av en stor matta har man skapat känslan av ett rum i rummet, ett smart knep för öppna planlösningar. Inredningen går i färgerna grått, vitt, svart och trä med inslag av lite grönt och gult. Här har man arbetat mycket med färgerna, och genom att måla in en del möbler i samma färg som väggen får rummet ett lugnare uttryck. Den ljusa parketten ger rummets inredning en fin bas och de gröna växterna skapar en levande käsla.

Kök

Den utskjutande köksdelen binder ihop vardagsrummet med köket och skapar en social yta för matförberedelserna. Den svarta bänkskivan i kvartskomposit går i linje med vardagsrummets svarta detaljer. Materialet tål dagligt slitage och håller i många år framöver. Köket är tidlöst vitt med stilrena luckor och handtag, och vita kakelplattor som är enkla att tork av. Vitvarorna är energisnåla och induktionshällen ser till att du enkelt och snabbt lagar din mat med bästa resultat.

Det stora sovrummet

I det stora sovrummet får sängen ta plats. Den övriga inredningen är minimalistisk och går i ton med väggarna och inredningen i resten av hemmet, men bryts av genom en vacker gammal stol och tavelram i trä. Många kuddar, fluffiga täcken och linnelakan ger sängen ett inbjudande uttryck. Under sängen vilar en stor matta – härlig att sätta fötterna på.

I klädkammaren ger det härliga fönstret utrymme för en fin växt och mattan ger både ett skönt underlag och ombonat intryck.

Det mindre sovrummet

I anslutning till vardagsrummet hittas det andra sovrummet på 8 kvadrat. Skjutdörrsgarderoben är stilren och ger bra förvaring. En stor matta och textiler i mjuka färger ger ett lugnt uttryck och svarta detaljer bryter av något. Skrivbordet är nätt och fyller lika bra funktionen som ett nattduksbord eller sidobord.

Badrum

Badrummets fasta inredning går i samma stil som köket med vita kakelplattor, enkla luckor och handtag, mörka klinkerplattor och mörk bänkskiva. De naturfärgade korgarna ger rummet inslag från naturen. Både under handfatet och i skåpen över tvättmaskinen återfinns bra förvaring. Med hjälp av handdukstorken blir vardagen också lite extra bekväm.

Hall

Den öppna hallen är både praktisk och snygg. Det grå klinkergolvet ger ett bra underlag för väta och grus, och den ordentliga skjutdörrsgarderoben med spegeldörrar gör rummet ljusare och gömmer undan klädesplagg och annat. Där klinkergolvet slutar tar den ljusa 3-stavsparketten vid och knyter samman resten av hemmet. Här har man inrett minimalistiskt med enkla detaljer, som ett avlastningsbord och en bänk.

Lägenhetens planlösning

Planlösningen visar hur trean på 74 kvadrat ser ut. I Kvarnbytornet finns flera lägenheter i samma storlek med samma planlösning i samma läge.

Mer inspiration