Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

En tvåa i Södra Ekkällan

En neutral bas med vitt och grått är grunden i grannskapets visningstvåa. Inslag av svart bidrar med extra djup. Med en tidlös gråskala i bottnen kan trendiga toner anpassade efter säsong bli det där extra som sätter stämningen. Här ger textilier och detaljer i brända toner i gult, brunt och rostrött en varm och stilsäker känsla. Detaljerna kan enkelt flyttas om och varieras – ett smart och hållbart sätt att tänka vid inredning. Lägenhetens 47 kvadrat rymmer välplanerade rum för vardagens bestyr och sociala stunder.

En tvåa på 47 kvadrat

Visningslägenheten i Södra Ekkällan är en välplanerad tvåa på 47 kvadrat. Gavelläget och den rymliga hörnbalkongen ger en öppen och ljus känsla åt lägenheten. I hallen och sovrummet finns praktiska garderober, och även i köket och badrummet finns smidig förvaring i den fasta inredningen. Den öppna planlösningen gör det enkelt att umgås och blir ett stort rum med flera funktioner.

Vardagsrum

I det öppna rummet blir delen mot balkongen och sovrummet hemmets vardagsrum. Lägenhetens mattlackade parkettgolv ger en dov och lugn känsla som grund, och parketten ligger i hela lägenheten förutom i hallen och badrummet där mörkgrå klinkerplattor ligger som golv. Väggarna är målade i en neutral vit kulör som låter övriga färger i inredningen komma fram.

Lägenhetens möbler är valda utifrån samma princip som hemmets färgskala: man lägger lite extra krut på stilrena och klassiska större möbler som blir en viktig del av grunden. I vardagsrummet får den grå soffan just den funktionen.

Kök och matplats

Lägenhetens kök är inrett med stilrena material som är enkla att hålla rena. Det vita blanka kaklet ovanför bänken reflekterar belysningen som sitter i överskåpen på ett elegant sätt. Hela lägenheten är Svanenmärkt och hållbarhet är ett stort fokus. Bänkskivan i laminat är slitstark och kommer hålla i många år framöver, och hemmets vitvaror drar minimalt med energi.

Inredningen i matplats och vardagsrum går smidigt att anpassa utifrån situation. Tack vare det kan lägenheten funka för ganska stora sociala sammanhang trots att den inte är så stor.

Balkong

Hörnbalkongen på sju kvadrat ger lägenheten ett eget utomhusrum. Träbord och bekväma stolar i rotting är en tålig och tidlös bas som kan matchas med textilier och växter i olika varianter. Här tar lägenhetens varma rostade toner plats fullt ut. Den egna balkongen kompletteras med grannskapets takterrass där bastu, relax och övernattningslägenhet blir välkomna tillskott till hemmet.

Sovrum

Sovrummet ligger placerat med dörr från vardagsrummets ena hörn. Planlösningen med en inbyggd skjutdörrsgarderob längst ena väggen ger förvaringen en självklar plats. Garderoben har smart Elfa-inredning som organiserar och gör det enklare att hålla koll på kläder och prylar. I sovrummet kompletteras den vita basen med detaljer i brunt och beige och lägenhetens svarta detaljer blir pricken över i.

Badrum

Badrummets bas i grått och vitt kompletteras med detaljer i trä och naturmaterial. En bänk i badrummet bidrar till en skön spa-känsla samtidigt som det är praktiskt med en extra sittplats. Under handfatet finns en kommod med två lådor som ger en bra överblick över badrumsprylarna och ovanför finns ett praktiskt spegelskåp med LED-belysning som ger bra belysningen för morgon- och kvällsbestyren. Bredvid handfatet finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhetens planlösning

Planlösningen visar hur lägenheten 47 kvadrat ser ut. I Tinnerbäcks Brunn i Södra Ekkällan finns sju lägenheter i samma storlek med samma planlösning.