Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

En tvåa på Tomtebo gård

I grannskapet Lav på Tomtebo gård visar vi ett ytsmart hem med många funktioner, inspirerad av naturen och det aktiva friluftslivet. Kliv in i ett varmt och välkomnande hem med naturnära toner som möter det ljusa och fräscha, matchat med dova inredningsdetaljer. Att inreda med naturmaterial ligger i tiden och passar stilen i den här tvåan i Umeå. 

Ytsmarta 54 kvadrat

Välkommen in ett välplanerat hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Njut av middagar med vänner och sköna hemmakvällar i soffan. Behöver du kunna jobba hemifrån finns plats för ett hemmakontor i vardagsrummet. Sovrummet är din plats för lugn och återhämtning och här har du gott om garderobsförvaring.

Hemmets stilrena badrum har både tvättmaskin och torktumlare för att förenkla vardagslivet. Och sist men inte minst, den rymliga balkongen ger ett extra rum att njuta av när vädret tillåter.

Kök

Hemmets hjärta är det funktionella köket som går i stilen Elegant. Ljusa luckor med integrerade handtag, ihop med en ljusbeige bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit, ger köket ett stilrent uttryck. Det ska vara enkelt att hålla rent och kvartskomposit är ett material som gör det lätt att torka av stänk från matlagningen.

Vitvarorna är rostfria och köket är utrustat med induktionshäll och en ugn som förenklar vardagsbestyren. Genomgående i köksstilen är de enkla linjerna. Likaså med den integrerade diskmaskinen bakom lucka och den utdragbara spisfläkten. Köket ger ett harmoniskt intryck och smälter fint in i hemmet med den öppna planlösningen. Det är ett kök som är lätt att trivas i.

Vardagsrum

Tack vare den öppna planlösningen får du ett luftigt vardagsrum med plats för matgrupp. Här kan du skapa ett rum i rummet med en stor matta och dela av rummet med soffan. Inredningen går i en ljus färgskala och vi har blandat olika material för en varm och ombonad känsla. Det stilrena ekparkettgolvet utgör en stor del av helheten och är genomgående i hela hemmet. Från matplatsen tar du dig ut på balkongen, där morgonkaffet smakar extra gott när solen tittar fram.

Den smarta planlösningen ger också möjligheten till att skapa en arbetsplats i vardagsrummet. Hemmakontoret är inrett med matchande skrivbord och arbetsstol för att passa stilen i vardagsrummet.

Naturmaterial ger ett lugnt och behagligt intryck, medan detaljerna i rummet skapar kontrast. I inredningen spinner vi också vidare på det aktiva och hälsosamma livet och inreder med yogamatta och enklare träningsredskap. Nära till hands om du vill starta dagen med hemmaträning. 

Sovrum

Det rymliga sovrummet når du från vardagsrummet. Här finns plats för en dubbelsäng och nattduksbord på varsin sida. För en mysig känsla har vi inrett med varma och jordnära färger på kuddar och textilier, som möter de kallare tonerna i vitt och ljusgrått. Här i sovrummet finns gott om förvaringsmöjligheter i garderoberna längs ena väggen och extra förvaring i skåpen ovanför.

Hall

I den välkomnande hallen har du mörkgrått klinkergolv som är lätt att hålla rent efter blöta och snöiga skor. Hallen är så pass stor att den rymmer både sittbänk, byrå och hatthylla. För att hålla ordning på dina saker kan du stuva undan ytterkläder och fritidsprylar i garderoben. 

Badrum

I anslutning till hallen ligger hemmets badrum, stilrent inrett med grått klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med wc och dusch med duschväggar i klarglas. Här finns också tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk som gör det enklare att sortera och vika tvätt.

Även här har vi tänkt på förvaring. En kommod med lådor och ett spegelskåp som smälter in fint i badrumsdesignen ger plats åt allt du behöver. Det stilrena intrycket ger dig möjligheten till att sätta din egen prägel på detaljer och skapa ett avkopplande badrum. Kanske med spakänsla? 

Balkong

Från vardagsrummet och matplatsen tar du dig ut på den rymliga balkongen. Den är åtta kvadratmeter och vi har inrett med ett caféset med två stolar.  Mattan i naturmaterial gör det extra mysigt. Kuddar, filt och andra detaljer är matchade i samma stil och färgskala som resten av hemmet. Möjligheterna till att inreda balkonger är oändliga och här kan du skapa en härlig plats att njuta av till frukost eller en fika när vännerna kommer över. 

Hemmets planlösning

Planlösningen visar hur hemmet på 54 kvadratmeter ser ut.

Mer inspiration