Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

En fyra i Gretas glänta

Visningsfyran i småstadsidyllen Gretas glänta i Sigtuna stadsängar har en skandinavisk inredning som präglas av ljusa träslag och varma kulörer. Som kontrast mot det ljusa, har hemmet inslag av mörka detaljer i svart och grått som ramar in rummen och skapar struktur. Gröna växter tar in naturen och tillsammans skapar alla komponenter en känsla av lugn och harmoni – här är det enkelt att trivas.

En ljus fyra på 96 kvadrat

Välkommen in till visningslägenheten i Gretas glänta. Här bor du i en ljus lägenhet med öppen planlösning och sociala ytor. Hallen är stor och rymlig med gott om förvaring. Via hallgången når du hemmets badrum där även tvätten sköts. Det öppna rummet med vardagsrum, kök och matrum får ett magiskt ljusinsläpp från stora fönster som sträcker sig från golv till tak. Med tre sovrum i olika storlekar har du plats för två barnrum eller ett eget hemmakontor och hobbyrum.

Kök

Köket är tidlöst och har en vit grund som enkelt anpassas efter din personliga stil. Luckorna och handtagen utgörs av stilrena linjer som matchar mot det matta kaklet och skapar en sober känsla. På den tåliga bänkskivan och köksön i mörkgrå laminat finns det gott om utrymme för att testa nya maträtter. Här lagar du dessutom mat på ett miljövänligt sätt då samtliga vitvaror är energisnåla och miljövänliga. Diskmaskinen är integrerad och du har ugn, mikrovågsugn, och kyl- och frys i fullhöjd, med gott om plats för veckans matlådor. I ditt nya kök blir det enkelt att småprata med vännerna som väntar vid matbordet precis intill.

Vardagsrum

I allrummet finns både vardagsrum och matsalsdel i ett – precis i anslutning till köket. Väggarna är målade i vitt och går i linje med den varma skandinaviska inredningen. Det här blir familjens knytpunkt som lämpar sig för såväl trevliga middagsbjudningar med vänner som återhämtning efter hektiska dagar. Med fönster från golv till tak och vacker ekparkett skapas en härlig och luftig atmosfär som gör det enkelt att trivas. Här har du dessutom fri utsikt över ditt nya grannskap som håller på att växa fram.

Balkong

Den 11 kvadratmeter stora balkongen blir din lugna oas. Här finns det gott om plats för både en matgrupp, solstolar och tomatodling. Från tidig vår till sen sommar blir det här platsen där du kopplar av med en bra bok i handen och blickar ut över ditt nya grannskap. Utöver den egna balkongen har du tillgång till den gemensamma bastun och relaxen som blir en extra bonus i vardagen.

Det stora sovrummet

Det största sovrummet nås via passagen från vardagsrummet. Här inne spelar sängen huvudrollen och på rummets 12 kvadrat får du plats med en dubbelsäng utan problem. Den stora ljusa mattan under sängen ger rummet en behaglig ton och blir en snygg kontrast till de mörka inredningsdetaljerna. Den rymliga och praktiska klädkammaren precis utanför sovrummet gör att du inte behöver ha några större förvaringsmöbler inne i sovrummet. Här kan du istället placera en bekväm fåtölj för kvällsläsning och avkoppling. 

Två mindre sovrum

I anslutning till det större sovrummet ligger de två mindre sovrummen som passar utmärkt som arbetsrum, hobbyrum eller barnrum. Rummen har fint ljusinsläpp och luftiga ytor samtidigt som de är inredda funktionellt. Här finns plats för säng, skrivbord och klädförvaring – eller andra möbler som du önskar. Båda rummen har en lågmäld färgsättning som ger hemmet en lugn bas att längta hem till.

Lägenhetens planlösning

Visningslägenheten är på 96 kvadratmeter med fyra rum och kök och en balkong på elva kvadratmeter.