Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Kapellgärdet

2 planerade visningar
Kapellgärdet

Naturnära med city på promenadavstånd

Här bor du nära Fyrishov och Röbo friluftsområde, samtidigt som du cyklar till centrum på fem minuter. Kapellgärdet ligger centralt med det mesta du behöver på bekvämt avstånd.

Kapellgärdet är en stadsdel som ligger cirka en kilometer norr om Uppsalas centrum. I området finns mycket gröna inslag och gångstråk med Kapellgärdesparken som mittpunkt. Här bor människor i alla åldrar med närhet till butiker, skolor, förskolor, grönområden och sportmöjligheter. Samtidigt väntar centrums stora utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen bara en kort promenad bort. Här bygger vi ett kvarter med lägenheter i olika storlekar kring en spännande aktivitetsgård och gemensam takterrass.

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande uppdateringar Information inför säljstart Inga kostnader

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Kapellgärdet

Tidigare bostadsområden i Kapellgärdet

Västra Orgeln Kapellgärdet

Västra Orgeln i Kapellgärdet

Här har vi byggt över 100 lägenheter med Kapellgärdets grönaste innergård. Här möts grannar för samvaro och barn för lek. Lägenheterna i markplan har generösa uteplatser och högre upp så njuter de boende av den grönskande utsikten från den stora balkongen.

Hitta liknande grannskap