Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-318-B, 5 Rum, 139 m²

Anordna grillkvällen på altanen med kvällssol

I ditt nya hem har du en stor altan med gräsmatta som har sol från tidig eftermiddag till sen kväll. När det skymmer kommer du in i rymligt och trivsamt hem med massor av smarta lösningar.

I detta hus på 141 kvadratmeter finns smart förvaring och moderna vitvaror med låg energiförbrukning. Du har stora sociala ytor på nedervåningen av huset, som passar för allt från fartfyllda lekar till storartade middagar med vänner och familj. Med dina egna utemiljöer på både baksida och framsida kan du pricka in solen större delen av dagen. Ditt nya kvarter är barnvänligt och naturskönt, med skogspartier runt hörnet och skolor och närservice på cykelavstånd.

Hall

I din hall förvaras ytterkläderna i inbyggt utrymme där kapphyllan passar perfekt. Du har även ett städskåp för vårstädningen. Hallgolvet med klinker rengörs på ett kick.

Duschrum och tvättstuga

I ditt nya hem har du duschrum på nedervåningen och badrum på övervåningen. Duschrummet ligger intill hallen och har kakelväggar, hörndusch, handfat och toalett. Vägg i vägg finner du den praktiska tvättstugan. Du har både tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande bänkskiva som skapar avställningsyta och en plats för klädsorteringen.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum mäter nästan 50 kvadratmeter tillsammans. Ytorna är sociala och öppna med charmig ekparkett och stora fönster. I köket har du integrerad diskmaskin och spatiösa bänkskivor som ger plats för flera kockar i köket. Matbordet kan du ställa i köket eller i vardagsrummet. I vardagsrummet finns även plats över för soffgrupp och soffbord.

Uteplats

Uteplatsen på husets baksida består av en stor altan och en rymlig gräsmatta. Du har underbar kvällssol som ger värme och ljus till vardagsmiddagarna på sommaren och vårens grillinvigning. Du finner också ett praktiskt förråd.

Allrum

Uppför den vita furutrappan når du övervåningen. Det första du möts av är allrummet. Här kan du skapa ett lekrum för barnen eller en läshörna för ensamtiden.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt allra största sovrum har en stor klädkammare och stora fönster mot gården på baksidan. Du har gott om plats fördubbelsängen med nattygsbord och vid väggen mittemot kan du ställa arbetsbordet.

Badrum

Ditt helkaklade badrum med klinkergolv har ett stort badkar, handfat och toalett. Med duschrummet på nedervåningen behöver du inte oroa dig för köbildning när det är dags för långbadet.

Klädkammare

Mittemot badrummet finner du en gemensam klädkammare för familjen. Här kan du hänga undan oanvända vinterkläder när våren gör intåg.

Sovrum 2 och 3

Sovrummen ligger vägg i vägg med fönster mot kvarter och skogspartier. Du får utan problem plats med enkelsäng och skrivbord, med yta kvar för tågrälser och legobyggen. För den lilla familjen passar rummen utmärk som arbetsrum eller gästrum.

Carport och framsida

Familjens bil skyddas från väder och vind i husets carport. När gästerna kommer kan ytterligare en bil få plats på uppfarten. Baksidans gräsmatta har morgonsol och utrymme för utebordet till helgfrukosten.

Hemfakta

Bostad
Hus-318-B
Bostadstyp
Kedjehus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
315 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan